Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TNT2 είπε

Θεωρούσα την MSI από τις τοπ του χώρου.... και με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να αμφιβάλω... 

Και εγώ το ίδιο ειδικά σε κάρτες γραφικών και μητρικές κάρτες που φτιάχνει τις καλύτερες αλλά με τέτοιο aftersale δεν υπάρχει περίπτωση να την προτιμήσω , εκτός αν η αγορά είναι από κατάστημα που θα στην αντικαταστήσουν σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TNT2 είπε

Θεωρούσα την MSI από τις τοπ του χώρου.... και με αυτά που διαβάζω έχω αρχίσει να αμφιβάλω... 

Εγώ πάντως είχα 2/2 fail και δεν ξαναπαίρνω msi. Είχα ξεμείνει χωρίς κάρτα γραφικών για 1 μήνα και ενώ πετύχαινα διαθέσιμες 3080 της msi δεν τις αγόραζα επίτηδες γιατί ήταν απο άλλα μαγαζιά στο εξωτερικό και σίγουρα θα έκλαιγα τα λεφτά μου αν γινόταν στραβή. Το μόνο καλό ήταν ότι η 3080 ήταν πιο φθηνή απο την 2080ti οπότε μου έμεινε και περίσευμα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

Θελω να πω τον πονο μου και να δω αν καποιος μπορει να με βοηθησει. RMA MSI

Η ιστορια ξεκιναει με ενα bios update μιας μητρικης της msi (x470 carbon gaming pro). Δυστυχως το bios update (αγορασα 3900x) ακομα και με ups απετυχε και το συστημα δεν μπουταρε. Σε πρωτη επαφη με chat και εχοντως ακολουθησει ολο το troubleshooting (cmos reset, αφαιρεση μπαταριας) ειπωθηκε οτι ειμαι εντος της εγγυησης. 
Πρωτα μου δωθηκε μια λαθος επαφη για επισκευη στην Ελλαδα. 
Επειτα ειπωθηκε οτι πρεπει να μιλησω με τον πωλητη/καταστημα. Το καταστημα στην Ελλαδα δυστυχως δεν θελει να βοηθησει καθως η αγορα ειχε γινει μαρτη του 2019 κατι που το θετει εκτος της διετης εγγυησης. Σε επανελλημενες επαφες με το καταστημα και την msi κανεις δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη. Και η αληθεια ειναι πως δεν ριχνω την ευθυνη στο καταστημα. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω κατασκευαστη να αρνειται να υποστηριξει rma δικης του εγγυησης και ειμαι απειρα αποητευμενος απο την msi. Μαλιστα ελαβα τις ιδιες ηλιθιες απαντησεις απο το τμημα της msi της γερμανιας (ειμαι διγλωσσος και ειπα να το δοκιμασω).
Εδω λοιπον θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει καποια ιδεα πως να προχωρησω με το συγκεκριμενο ζητημα και αν με την msi εχει βρει αλλη λυση. Ειχα δει σε αλλα φορουμ και συζητησεις πως καποιος καταφερε να βγαλει ακρη με το τμημα της Πολωνιας. 
Οποιαδηποτε πληροφορια ενδειξη υποδειξη θα με βοηθησει αρκετα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνέχεια στο θέμα!

Την προηγούμενη Τετάρτη έστειλα την κάρτα στο μαγαζί. Μου απαντήσανε την Δευτέρα ότι όντως έχει πρόβλημα ( το πιο πιθανό είναι ότι όταν είδαν το dvd του πόνου τρόμαξαν) και ότι την ίδια μέρα θα μου στέλνανε τηνκαινούργια κάρτα που τους έστειλε η MSI. 

Εντύπωση μου έκανε η τόσο γρήγορη αποστολή από την MSI στο μαγαζί.

Σήμερα Τρίτη παρέλαβα με ACS την νέα κάρτα.Το κουτί της είναι ένα ένα σκέτο μαύρο με λογότυπο της MSI. Χαρτιά παρελκόμενα τπτ. Η κάρτα είναι μια ίδια MSI RX570 8GB. Δεν ξέρω εαν όντως είναι 100% ή την είχε κάπου το μαγαζι και την καθαρίσανε γιατί στο site τους δεν έχουν πια 570, παρά μόνο 580MSI με χρόνο παράδοσης κοντά 30 μέρες. 

Κάποιο χαρτί, παραστατικό δεν είχε η όλη συσκευασία. 

Η κάρτα είναι επάνω σε μηχάνημα και δουλευεί 7 ώρες περίπου έως τώρα χωρίς κάποιο πρόβλημα. 

Θερμοκρασία ανεβάζει κάπως, κοντά στους 68-70.

Δημοσ.
Στις 26/8/2021 στις 11:11 ΜΜ, Silverage είπε

Στο "gaming¨" laptop που έκανε 1500€ χάλασε σε λίγους μήνες το τροφοδοτικό. Μου λένε δεν μπορούν να με βοηθήσουν και να επικοινωνήσω με κάτι τηλέφωνα εδώ στην Ελλάδα να αγοράσω καινούριο μόνος μου. Αργότερα χάλασε το πληκτρολόγιο και δεν έγραφε. Μου απάντησαν είχε 1 χρόνο global εγγύηση, πλήρωσε και φτιάξ'το. Μου επέστρεψε τα λεφτά η amazon.

Χάλασε στον 1,5 χρόνο η 2080ti που είχα πάρει 1400€, μου λένε μίλα με το κατάστημα δεν ασχολούμαστε με ιδιώτες. Τελικά μου επέστρεψε πάλι τα λεφτά το amazon και πήρα την 3080.

Δες απάντηση που μου στείλανε για το laptop...

1001684987_Screenshot202.png.9e9775a3013e7b61e87ee50921d775ce.png

Δεν βρισκω που ειναι το κακο. Οσο μιλατε με το global support, αυτα θα σας λενε. Εχω επιστρεψει επιτυχως καρτας στο uk και εχουν στειλει αντικατασταση 

[email protected] (email απαντησης)

image.png.93187b4f68692cc9a6bf8e3768167d76.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...