Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ερωτηση σχετικα με ακυρωση συναλλαγης (επιστροφη προιοντος) Εστω αγορα 1000€ με 10% επιστροφη, δηλαδη 100€πιστροφη Αν τα 100€ επιστροφη τα χρησιμοποιησω, αλλα μετά επιστρέψω το προϊόν και γίνει επιστροφή χρηματων, τι γινεται με τα €πιστροφη που ηδη εχω χρησιμοποιησει ; Η τραπεζα δεν ηξερε, 45 λεπτα στην κληση, καποια στιγμη επεσε η γραμμη και δεν με πηραν πισω... Μιλαω εκ πειρας !!! Τα κερδισες τα 100 ευρω Μου ειχε συμβει με τηλεοραση απο Πλαισιο Την αλλη μερα πηρα αλλη και ειχε παλι 10% επιστροφη Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 τι εννοεις; δεν καταλαβα εκανες αλλαγη; ή ακυρωση και νεα αγορά; ποτε αυτό; τι ποσοστό επιστροφής ειχε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε τι εννοεις; δεν καταλαβα εκανες αλλαγη; ή ακυρωση και νεα αγορά; ποτε αυτό; τι ποσοστό επιστροφής ειχε; Τον 2/2021 αγορασα tv Samsung με την επιστροφη του 10% Την επεστρεψα γιατι ειχε σπασμενη οθονη και μου επεσταφει στην καρτα το ποσο Το 10% δεν το εχασα και ξαναπηρα 10% για την αλλη tv samsung που πηρα την επομενη μερα Δεν μου αρεσε και την επεστρεψα και το ιδιο με το 10% και στην επομενη αγορα με LG Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Τον 2/2021 αγορασα tv με την επιστροφη του 10% Την επεστρεψα γιατι ειχε σπασμενη οθονη και μου επεσταφει στην καρτα το ποσο Το 10% δεν το εχασα και ξαναπηρα 10% για την αλλη tv που πηρα την επομενη μερα loooool χαχα καλο για επιστροφη μου ειπαν, αν δεν εχει γινει χρηση του ποσου επσιτροφης, οτι θα ακυρωθει / αφαιρεθει νομιζω εχει να κανει και με το καταστημα. γιατι σε καποια φαση μου ειπαν παρτε την εταιρεια να την ενημερωσετε να μην σας καταβαλει την επιστροφη. η eurobank το ειπε αυτο αλλα δε μπορω να φανταστω οτι δεν σου παιρνουν την επιστροφη πισω, αλλιως ολοι θα το εκακαν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε loooool χαχα καλο για επιστροφη μου ειπαν, αν δεν εχει γινει χρηση του ποσου επσιτροφης, οτι θα ακυρωθει / αφαιρεθει νομιζω εχει να κανει και με το καταστημα. γιατι σε καποια φαση μου ειπαν παρτε την εταιρεια να την ενημερωσετε να μην σας καταβαλει την επιστροφη. η eurobank το ειπε αυτο αλλα δε μπορω να φανταστω οτι δεν σου παιρνουν την επιστροφη πισω, αλλιως ολοι θα το εκακαν... Συμφωνω αλλα ετσι εγινε και δεν το εκανα επιτηδες .Απλα εμπειρια αναφερω . 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) γνωριζετε σε ποια καταστηματα (εκτος σκλαβενιτη κλπ σουπερ μαρκετ) μπορουμε να εξαργυρωσουμε κατω απο 10€? jumbo Και εκο που δοκιμασα δεν γινεται θα δοκιμασω και ελιν αλλα δεν νομιζω σκλαβενιτη γινεται Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από μπαρμπαγιωργος
zmaskos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε γνωριζετε σε ποια καταστηματα (εκτος σκλαβενιτη) μπορουμε να εξαργυρωσουμε κατω απο 10€? jumbo Και εκο που δοκιμασα δεν γινεται θα δοκιμασω και ελιν αλλα δεν νομιζω σκλαβενιτη γινεται Μασουτης 1
Giama Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε γνωριζετε σε ποια καταστηματα (εκτος σκλαβενιτη) μπορουμε να εξαργυρωσουμε κατω απο 10€? jumbo Και εκο που δοκιμασα δεν γινεται θα δοκιμασω και ελιν αλλα δεν νομιζω σκλαβενιτη γινεται Έχω την εντύπωση ότι και online στο ΙΚΕΑ μπορείς να εξαργυρώσεις και μικροποσά κάτω από 10 Ευρώ. Η καλύτερη λύση όμως είναι μάλλον σε κάποιο supermarket, όπου σίγουρα θα βρεις κάτι που χρειάζεσαι. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από Giama 1
giostau Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε γνωριζετε σε ποια καταστηματα (εκτος σκλαβενιτη) μπορουμε να εξαργυρωσουμε κατω απο 10€? jumbo Και εκο που δοκιμασα δεν γινεται θα δοκιμασω και ελιν αλλα δεν νομιζω σκλαβενιτη γινεται MyMarket Έχω εξαργυρώσει πολλές φορές 1-2 € (π.χ. ένα γάλα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα