vasilis panagiwtidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα στο forum και συγνώμη για την ενόχληση... Έχω μια κάρτα eurobank όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή και μάλιστα πρόσφατα έκανα με αγορά και κέρδισα 46€ από την επιστροφή... Ωστόσο τις προάλλες πήγα σε ένα κατάστημα ου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή και ήθελα να πληρώσω με την κάρτα και συγκεκριμένα με τα χρήματα που κέρδισα απο την επιστροφή, ωστόσο το pos την απέρριπτε συνέχεια... Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; επίσης να σας πω ότι δεν είχα κανονικά χρήματα μέσα στην κάρτα πάρα μόνο αυτά από την επιστροφη και αυτό μου είπε ότι έφταιγε μια στην εξυπηρέτηση της eurobank.. Ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Για να κερδισεις την επιστροφη πρεπει να εχει γινει πρωτα η αγορα κια να εχει εξωφληθει Τα ειχες στην καρτα αυτα της επιστροφης ?Μαλλον οχι .
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για να κερδισεις την επιστροφη πρεπει να εχει γινει πρωτα η αγορα κια να εχει εξωφληθει Τα ειχες στην καρτα αυτα της επιστροφης ?Μαλλον οχι . Έχω την εφαρμογή της επιστροφής και μου γράφει ότι έχω 46€ που μπορούν να εξαργυρωθούν. Και ναι έγινε η αγορά και την ίδια στιγμή την πλήρωσα όλη..
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, vasilis panagiwtidis είπε Έχω την εφαρμογή της επιστροφής και μου γράφει ότι έχω 46€ που μπορούν να εξαργυρωθούν. Και ναι έγινε η αγορά και την ίδια στιγμή την πλήρωσα όλη.. Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα ?
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα ? Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά με το πρόγραμμα επιστροφή στην κάρτα μου γιατί την απορρίπτει σε όποιο μαγαζί και αν παω όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή ενώ ξέρω ότι η κάρτα δεν έχει χρήματατα ωστόσο έχει € που μπορούν να εξαργυρωθούν αν κάποιο κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή.. Μήπως πρέπει να βάλω και κανονικά χρήματα για να έχω την επιλογή να πληρώσω κανονικά η αλλιώς με το πρόγραμμα επιστροφή;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, vasilis panagiwtidis είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά με το πρόγραμμα επιστροφή στην κάρτα μου γιατί την απορρίπτει σε όποιο μαγαζί και αν παω όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή ενώ ξέρω ότι η κάρτα δεν έχει χρήματατα ωστόσο έχει € που μπορούν να εξαργυρωθούν αν κάποιο κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή.. Μήπως πρέπει να βάλω και κανονικά χρήματα για να έχω την επιλογή να πληρώσω κανονικά η αλλιώς με το πρόγραμμα επιστροφή; Παρε ενα την να ρωτησεις την Eurobank . Δεν μου εχει τυχει να μην εχει μεσα ουτε ενα ευρω. 1
andreas1gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vasilis panagiwtidis είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά με το πρόγραμμα επιστροφή στην κάρτα μου γιατί την απορρίπτει σε όποιο μαγαζί και αν παω όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή ενώ ξέρω ότι η κάρτα δεν έχει χρήματατα ωστόσο έχει € που μπορούν να εξαργυρωθούν αν κάποιο κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή.. Μήπως πρέπει να βάλω και κανονικά χρήματα για να έχω την επιλογή να πληρώσω κανονικά η αλλιώς με το πρόγραμμα επιστροφή; Βάλε μερικά χρήματα στον λογαριασμό σου (γιατί λογικά τον έχεις μηδενικό;) Αλλιώς φταίει το POS (ίσως είναι άλλης τράπεζας)
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Βάλε μερικά χρήματα στον λογαριασμό σου (γιατί λογικά τον έχεις μηδενικό;) Αλλιώς φταίει το POS (ίσως είναι άλλης τράπεζας) Έχω 0.5 λεπτά μέσα αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχω ισοποσο ποσο με της επιστροφής που έχω στον λογαριασμό μου
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 @vasilis panagiwtidis Πιστεύω πως θα πρέπει να έχεις μέσα το ποσό για το οποίο το POS ζητά έγκριση. Κατόπιν η τράπεζα ενημερώνει το POS για την ύπαρξη της επιστροφής, και ζητάς εσύ να εξαργυρωθεί για να πάρεις ουσιαστικά το ποσό. Άρα στην περίπτωσή σου: Αγορά 46 ευρώ (πρέπει να υπάρχουν στο λογαριασμό) -> Έγκριση -> Ενημέρωση για ύπαρξη επιστροφής -> Εξαργύρωση επιστροφής -> Μηδενική χρέωση στο λογαριασμό = σου μένει το 46άρι σου. Εξυπακούεται βέβαια ότι το κατάστημα πρέπει να έχει POS της Eurobank και να συμμετέχει στο πρόγραμμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @vasilis panagiwtidis Πιστεύω πως θα πρέπει να έχεις μέσα το ποσό για το οποίο το POS ζητά έγκριση. Κατόπιν η τράπεζα ενημερώνει το POS για την ύπαρξη της επιστροφής, και ζητάς εσύ να εξαργυρωθεί για να πάρεις ουσιαστικά το ποσό. Άρα στην περίπτωσή σου: Αγορά 46 ευρώ (πρέπει να υπάρχουν στο λογαριασμό) -> Έγκριση -> Ενημέρωση για ύπαρξη επιστροφής -> Εξαργύρωση επιστροφής -> Μηδενική χρέωση στο λογαριασμό = σου μένει το 46άρι σου. Εξυπακούεται βέβαια ότι το κατάστημα πρέπει να έχει POS της Eurobank και να συμμετέχει στο πρόγραμμα Και χωρις pos γινεται απο μερικους . Σε Σκλαβενιτη για παραδειγμα εχουν ενα ιδιομορφο pos που δεν ειναι καποιας τραπεζας. Με φορητα pos μου εχουν εξαργυρωσει ποσο απο επιστροφη eurobank χωρις να ειναι της Τραπςζας.
vasilis panagiwtidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Orestis_G είπε @vasilis panagiwtidis Πιστεύω πως θα πρέπει να έχεις μέσα το ποσό για το οποίο το POS ζητά έγκριση. Κατόπιν η τράπεζα ενημερώνει το POS για την ύπαρξη της επιστροφής, και ζητάς εσύ να εξαργυρωθεί για να πάρεις ουσιαστικά το ποσό. Άρα στην περίπτωσή σου: Αγορά 46 ευρώ (πρέπει να υπάρχουν στο λογαριασμό) -> Έγκριση -> Ενημέρωση για ύπαρξη επιστροφής -> Εξαργύρωση επιστροφής -> Μηδενική χρέωση στο λογαριασμό = σου μένει το 46άρι σου. Εξυπακούεται βέβαια ότι το κατάστημα πρέπει να έχει POS της Eurobank και να συμμετέχει στο πρόγραμμα Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου
kavaliotis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν χρειάζεται να έχεις το ποσό μέσα για να γίνει η συναλλαγή. Από το ΙΚΕΑ που αγόρασα κάποια πράγματα που κόστιζαν πχ 500€, είχα 250€ στο €πιστροφή και έβαλα άλλα 250€ στην κάρτα και προχώρησε κανονικά η παραγγελία και μάλιστα online και τα έχω ήδη παραλάβει τα προϊόντα οπότε σίγουρα δουλεύει.
George56 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 θελω να βγαλω μια επευθυνη δηλωση απο to gov.gr και ζηταει επαληθευση στοιχειων απο τραπεζα, επιλεγω eurobank βαζω κωδικους μετα σετλνει εν αpassword οτπ a αλλα δεν επαληθευει, τι παιζει? υπαρχει τροποας αλλος να το βαλω ipe.bmp οκ το εστειλε viber, παιδια αυτα τα επιδοτουμενα voucher ειναι καλα, αξιζουν? τα χρηματα τα δινουν αμεσα
nickem7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Στις 24/8/2021 στις 4:57 ΜΜ, vasilis panagiwtidis είπε Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω αγορά με το πρόγραμμα επιστροφή στην κάρτα μου γιατί την απορρίπτει σε όποιο μαγαζί και αν παω όπου συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή ενώ ξέρω ότι η κάρτα δεν έχει χρήματατα ωστόσο έχει € που μπορούν να εξαργυρωθούν αν κάποιο κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα επιστροφή.. Μήπως πρέπει να βάλω και κανονικά χρήματα για να έχω την επιλογή να πληρώσω κανονικά η αλλιώς με το πρόγραμμα επιστροφή; Φιλε μου τελικα αυτο ηταν το προβλημα με το υπολοιπο; Γιατι τωρα εχω κι εγω το ιδιο θεμα
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ερωτηση σχετικα με ακυρωση συναλλαγης (επιστροφη προιοντος) Εστω αγορα 1000€ με 10% επιστροφη, δηλαδη 100€πιστροφη Αν τα 100€ επιστροφη τα χρησιμοποιησω, αλλα μετά επιστρέψω το προϊόν και γίνει επιστροφή χρηματων, τι γινεται με τα €πιστροφη που ηδη εχω χρησιμοποιησει ; Η τραπεζα δεν ηξερε, 45 λεπτα στην κληση, καποια στιγμη επεσε η γραμμη και δεν με πηραν πισω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα