jimak0s1230 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σας θα ήθελα να αγοράσω ένα εκτυπωτή για να τυπώνω κάποιους καταλόγους με χαρτί απλό Α4 δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η τιμή αλλά να είναι σχετικά οικονομικός στην χρήση και να έχει υψηλή ποιότητα ( ούτε στο τι είδος είναι έχω θέμα , τώρα έχω Epson l3151) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimak0s1230 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Ο λογος που θες να αλλαξεις απο τον 3151; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/8/2021 στις 2:57 ΜΜ, jimak0s1230 είπε Καλημέρα σας θα ήθελα να αγοράσω ένα εκτυπωτή για να τυπώνω κάποιους καταλόγους με χαρτί απλό Α4 δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η τιμή αλλά να είναι σχετικά οικονομικός στην χρήση και να έχει υψηλή ποιότητα ( ούτε στο τι είδος είναι έχω θέμα , τώρα έχω Epson l3151) Ευχαριστώ Αρχικά καλύτερα να αλλάξεις χαρτί εκτύπωσης για να έχεις ποιοτικότερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 μηνες μετά μάλλον θα έχεις βρει ακρη, αλλα κι ο εκτυπωτής που έχεις κάνει για αυτή την δουλειά. Εκτός και αν θες φωτογραφικό αποτέλεσμα, που εκει πάει μακριά η βαλίτσα σε τιμές Για φωτογραφικό αποτέλεσμα δεν θα βρεις αυτο που θες σε εκτυπωτή με λιγότερα απο 6 μελάνια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από highpriest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα