johnhatzip Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα HP Elitebook 8470p που του έχω περάσει ssd και έχει 8 gb ram. Επειδή τρέχει matlab και προγραμματάκια βαριά λόγω σχολής σκεφτόμουν να έβαζα μια 8αρα ram και να πήγαινε στα 12. Για να φτιάξω σταθερό δεν πολυαξίζει τώρα γιατί τεχειώνω τη σχολή και μετά θα πάω στρατό οπότε θα φτιάξω αργότερα και τώρα λέω να χρησιμοποιώ το laptop για όσο πάει. Εσείς τι λέτε αξίζει το κονσεπτ ή δε θα δω διαφορά;
GATE123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τη επεξεργαστή έχει. i5 3320M ή i7-3520M. Αν και οι δύο 2 cores & 4 Threads έχουν. Και επειδή τρέχεις βαριά προγράμματα καλύτερα να ψάξεις για επεξεργαστή με 4 core & 8 Threads. Τα 8 gb ram με τον ssd θα ψιλό κάνουν δουλειά αλλά δεν ξέρω πόσο. Οι επεξεργαστές που μπορείς να βάλεις είναι αυτοί εδώ https://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Core_i5_Mobile/i5-3320M_(PGA).html Υ.Γ έχεις 8gb και θες άλλα 8 να βάλεις άρα 16 όχι 12 που λες 😁 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα