Προς το περιεχόμενο

ripping questions, dvd decrypter, 708

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μερικες ερωτησεις για dvd ripping, και γρατζουνισμενα dvd

1. Tα dvd9, συνηθως το Plextor 708 τα κανει rip σε 2x (ενδειξη read rate se DVD decrypter).

Αν κανω το "κολπο" που λεει η plextor περι ενεργοποίησης του fast read, στο μανουαλ, ξεκιναει η αναγνωση περιπου με 3,5 και παιζει μεταξυ 2.0-3.5-5.5 αναλογα το σημειο του δισκου.

to DMA einai ok. apo firmware evala ta teleytaia kai meta evala to rpc1 region free.

Εχει κανείς γρηγορότερο ripping me P708 ?

Υπαρχει περιπτωση να ειναι ενεργο το fast read μονίμως και οχι να χρειάζεται για κάθε δισκακι? κανενα hack bios (στο rpc1 site κοιταξα).

2. στα settings tou DVD Decrypter 3.2.2.0

I/O : ποιο Interface ειναι καλυτερο για ταχύτητα και fast skip errors apo ta ASPI, ASAPI, SPTI, ElbyCDIO ?

3. Ta Software read error retries, kai

ta Hardware read error retries, στο Μηδεν δεν πρέπει να τα βάλω για οσο δυνατον ταχυτερο rip?

4. Ta Transfer Length kai Buffer size παιζουν καποιο ρολο σε ταχυτητα?

5. ποιο DVD-ROM (reader) προτίνετε, να ειναι το ταχυτερο

σε dvd rip, και ανεκτικό σε read errors,

δηλαδη στις ταινιες , δεν με ενδιαφερει να προσπαθει ξανα και ξανά να διαβασει τα σωστα bytes, αφου αν ειναι χαραγμενο δεν θα το διαβασει ποτέ,

αλλα να αναφέρει το error γρηγορα, για να παιρνει εντολη απο το software, "skip, και διαβασε παρακάτω"..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Έχω το 708, fw1.06 και το έχω δει να φτάνει ως 8x σε ripping με ταινίες εμπορίου, αλλά πάντα έχοντας κάνει το "κόλπο" των 3 sec. Αλλά σε κάποιες ταινίες, ενώ αρχίζει π.χ. από 2x και σταδιακά ανεβαίνει, σε κάποιο σημείο πέφτει ξαφνικά στο 2x (ίσως στο σημείο αλλαγής του layer). Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται αυτό.

Να είναι μόνιμα ενεργό μάλλον δε γίνεται - δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό.

5. Προτείνω τα LiteOn για readers - έχω δει σε φίλο μου που το έχει εδώ και 1,5 χρόνο να φτάνει 15,8x με κάποιες ταινίες (ολόκληρη ταινία ripping σε 4 λεπτά!!!). Από απόδοση και αξιοπιστία πολύ καλό.

• 2 μήνες μετά...

Παρόλο και reader και writter έχω της pionner 119, και 105, (το 119 μου κάνει ripping με 8χ,9χ) και εγώ θα συμφωνήσω μετον accipio ότι τα lite-on είναι σκυλιά!!!! Ποτέ δεν κατάλαβα μια τόσο μικρή εταιρεία έχει τόσο καλά dvd/cd roms και dvd/cd rw.!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...