poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 On 30/08/2021 at 10:56, Spect~ said: Τι ειναι τα κόκκινα στην 3η φωτο; Χτες καναμε ενα μικρο reef με ενα περασμα σε βαθος 10 μετρα. Το κανεις ανετα σε ελευθερη καταδυση αν θες. Την αλλη κυριακη εχει διπλη βουτια με σκάφος. Χτες στη βουτια ημασταν 5 ατομα, μπροστα ο Τζιζας(Jesus) ο εκπαιδευτης, πισω του 2 τουριστες που εκαναν το 2ο μαθημα απο το open water, πισω τους εγω με τη δικια μου που εχουμε το OW της SSI και πισω μας ενας φιλος ,χωρις πιστοποιηση που εκανε την 3η του βουτια, με την 2η εκπαιδεύτρια. Οι 2 μπροστινοί μας πηγαιναν πολυ πάνω κατω και πολυ κολυμπι ορθιοι και γενικα "αγαρμποι". Σε καποια φαση μας ρωταει ο εκπαιδευτης ποσο μας εχει μεινει στην μπουκαλα 150 η δικια μου, 110 εγω και ο ενας απο τους 2 μπροστινους ειχε φτάσει στο 50!!! Εκει αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε προς την ακτη, μπορούσαμε να βγουμε και στην επιφανεία και να κολυμπησουμε μεχρι την ακτη ηταν μικρη η αποσταση οποτε δεν τεθηκε ποτε θεμα ασφαλειας, αν και τον πηρε παραμασχαλα ο Τζιζας με το χταποδι του για να τελειωσουμε τη βουτια. Ολο αυτο το εγραψα για το ποσο μεγαλη διαφορα στον αερα βλεπεις σε καποιον αρχαριο με καποιον περισσότερο εμπειρο, γιατι και εγω με τους μυς που εχω δεν, αν και εχω πολυ χαμηλους παλμους, δεν ειμαι ο καλυτερος στην εξοικονόμηση, παρολα αυτα τεραστια η διαφορα. Αν και θεωρω μεγαλο μερος πηγαινε στο BCD βαλε/βγαλε. Μερικές ερωτησεις τωρα: 1) Γιατι να θεωρείται το DC πιο σημαντικο απο το δικο σου ρυθιστη εφόσον εχεις το SPG για να βλεπεις οτι χρειάζεσαι; για τον χρονο μπορεις να εχεις ενα απλο ρολοι. Μιλαω παντα για recreation dives. Δηλαδη εγω χτες αν ειχα DC σε τι θα με ωφελουσε; Μαλλον θα παω στο Suunto D5 για αρχη, οταν παρω ρυθμιστης θα παρω και το Wireless transmitter και αργότερα που θα εχω λεφτα θα παω στο Garmin και θα δωσω το Suunto στη δικια μου 2) Θα ξεκινησουμε μεσα στο σεπτεμβρη σιγα σιγα τις καταδυσεις για το advance. Θα κανουμε αρχικα το advance adventurer που ειναι ουσιαστικα 1 βουτια απο 5 διαφορετικα specialties αν θυμαμαι καλα και μετα θα ολοκληρωσουμε σιγα σιγα τα specialties για το advance. Λεμε να κανουμε τα εξης: Deep dive Perfect Buoyancy Navigation Enriched Air Nitrox Level 2 (40%) Και μας λείπει το 5ο. Μαλλον Wreck αν πιανεται για εδικότητα. 3) @poulinos To enriched air Nitrox, αν καταλαβα καλα αλλάζει η αναλόγια του αερίου στην μπουκάλα; Τι διαφορα εχει απο την κλασσικη καταδυση που σου επιτρέπει να κάθεσαι περισσότερη ώρα ; Μολις διαβασα τι γινεται. Ουσιαστικα λόγω αυξημένου οξυγόνου μειωνεται το αζωτο που διασπάται στον οργανισμο μας οποτε σου επιτρέπει να κατσεις περισσότερη ωρα κατω απο το νερο χωρις να χρειάζεται να κανεις deco stop Ελληνικο ενα που ειχα δει δεν ειχε σχεδον καθολου κινηση. Ενα ξενο που ειχα μπει απο την αλλη εχει τεραστια συμμετοχή 1.μπορεις αντι για dc να παιξεις με spg,bottom timer και ενα πινανακι που θα εχεις γραψει ολο το προφιλ της καταδυσης. το κανουμε στο tec αυτο. αν δεν εχεις dc και κανεις οτι βουτια να ειναι δεν μπορεις να ξερεις αν εχεις ξεπερασει τον χρονο μηδεν. και την Padi το advanced ειναι μια καταδυση απο 5 διαφορετικες ειδικοτητες με 2 απο αυτες να ειναι υποχρεωτικες. τις υπολοιπες 3 τις διαλεγεις. και τα υπολοιπα με τρελο delay. με φαγαν τα βουνα On 31/08/2021 at 08:59, ANT2021 said: Δηλαδή το frog βοηθάει πολύ και στην Κατανάλωση? Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί να κάνω μαθήματα κάποια στιγμή. Η βλακια είναι ότι δεν το σκέφτηκα πριν πάρω τα πέδιλα και δεν πήρα για frog εκτός αν δεν είναι απόλυτο αυτό. το σωμα σου ερχεται σωστα και προχωρας και μπρος τα μπροστα και μπρος τα πισω αν χρειαστει χωρις να κανεις περιττες στροφες και περιττες κινησεις. μικροτερη αντισταση στο νερο κτλ κτλ. θελει εξασκηση.ενα ενα.και με κανονικα μπορεις να το κανεις απλα ειναι λιγο πιο δυσκολο να κανεις backward που δεν ειναι τοσο αναγκαιο για recreational απο οτι ειναι πχ σε cave. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, poulinos είπε .μπορεις αντι για dc να παιξεις με spg,bottom timer και ενα πινανακι που θα εχεις γραψει ολο το προφιλ της καταδυσης. το κανουμε στο tec αυτο. αν δεν εχεις dc και κανεις οτι βουτια να ειναι δεν μπορεις να ξερεις αν εχεις ξεπερασει τον χρονο μηδεν. και την Padi το advanced ειναι μια καταδυση απο 5 διαφορετικες ειδικοτητες με 2 απο αυτες να ειναι υποχρεωτικες. τις υπολοιπες 3 τις διαλεγεις. Δεν υπαρχει περιπτωση σε recreational dive να κατεβω ποτε με πινακακι Για το DC το λεω περισσότερο απο την αποψη οτι το μεγαλυτερο ποσοστό πεφτει με diving center και για recreational dive οποτε ολη η βουτια ειναι προκαθορισμενη απο τον dive leader που εχει ολα οσα θα χρειαστει καποιος. Εχω κανει καμποσες συζητησης με το DC που βουτάω σχετικα με το advanced της PADI και λεγαμε οτι ειναι αστειο απο την αποψη οτι κάποιος και καλα ειναι advanced χωρις να εχει ουσιαστικη γνωση. Το ιδιο ισχυει σε ενα βαθμο με τον advance της SSI ανάλογα με τις ειδικοτητες. Αν για παραδειγμα εχει παρει 4 ειδικοτητες και ειναι night dive, navigation, boat & science of diving μονο advance δεν εισια και ας εχεις 24 βουτιες. Εγω με το κοριτσι τωρα ξεκιναμε το advance τησ SSI. Θα κανουμε Deep dive & navigation την βδομαδα αυτη, ηδη εχουμε γραψει 2 βουτιες στα 25 οποτε κυριακη θα κανουμε λογικα 30 και 40. Και την ιδια μερα το απογευμα μια στο καταδυτικο μπροστα για το navigation. Αργοτερα θα κανουμε Nitrox και δωρο απο το κεντρο το boat dive για να βγει το advance. Στο ταξιδι ισως κανουμε και το Wreck! Γενικα οι πιστοποιησεις δεν λενε κατι απο μονες τους αλλα χρειάζοντα για τις βουτιες γιατι πλεον μετα το Deep dive θα πηγαίνουμε στο "βαθυ" γκρουπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Δεν υπαρχει περιπτωση σε recreational dive να κατεβω ποτε με πινακακι Για το DC το λεω περισσότερο απο την αποψη οτι το μεγαλυτερο ποσοστό πεφτει με diving center και για recreational dive οποτε ολη η βουτια ειναι προκαθορισμενη απο τον dive leader που εχει ολα οσα θα χρειαστει καποιος. Εχω κανει καμποσες συζητησης με το DC που βουτάω σχετικα με το advanced της PADI και λεγαμε οτι ειναι αστειο απο την αποψη οτι κάποιος και καλα ειναι advanced χωρις να εχει ουσιαστικη γνωση. Το ιδιο ισχυει σε ενα βαθμο με τον advance της SSI ανάλογα με τις ειδικοτητες. Αν για παραδειγμα εχει παρει 4 ειδικοτητες και ειναι night dive, navigation, boat & science of diving μονο advance δεν εισια και ας εχεις 24 βουτιες. Εγω με το κοριτσι τωρα ξεκιναμε το advance τησ SSI. Θα κανουμε Deep dive & navigation την βδομαδα αυτη, ηδη εχουμε γραψει 2 βουτιες στα 25 οποτε κυριακη θα κανουμε λογικα 30 και 40. Και την ιδια μερα το απογευμα μια στο καταδυτικο μπροστα για το navigation. Αργοτερα θα κανουμε Nitrox και δωρο απο το κεντρο το boat dive για να βγει το advance. Στο ταξιδι ισως κανουμε και το Wreck! Γενικα οι πιστοποιησεις δεν λενε κατι απο μονες τους αλλα χρειάζοντα για τις βουτιες γιατι πλεον μετα το Deep dive θα πηγαίνουμε στο "βαθυ" γκρουπ. Όντος οι πιστοποιήσεις ειδικότητες δεν λένε πολλα νομιζω είναι πιο πολύ για οικονομικούς λόγους των εταιρειών. Εκτός απο την deep και nitrox απλά πιο πολύ για το χαρτί για να μπορείς να ακολουθαε γκρουπ για τους τυπικούς λόγους ,όλες οι άλλες δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρεις κάτι. Τι να πάρεις με τα ρεύματα πολυεπίπεδη φωτογραφία όλα αυτά μαθαίνονται με την εμπειρία. Δεν χρειάζεται να έχεις πιστοποιήση νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ANT2021 είπε Όντος οι πιστοποιήσεις ειδικότητες δεν λένε πολλα νομιζω είναι πιο πολύ για οικονομικούς λόγους των εταιρειών. Εκτός απο την deep και nitrox απλά πιο πολύ για το χαρτί για να μπορείς να ακολουθαε γκρουπ για τους τυπικούς λόγους ,όλες οι άλλες δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρεις κάτι. Τι να πάρεις με τα ρεύματα πολυεπίπεδη φωτογραφία όλα αυτά μαθαίνονται με την εμπειρία. Δεν χρειάζεται να έχεις πιστοποιήση νομίζω. Δεν ειναι ακριβως ετσι. Παντα υπαρχουν πολλα που πρεπει να μαθεις και αυτο γινεται με τα μαθηματα, αχρηστα δεν ειναι. Δηλαδη αν εσυ εχεις κανει το deep dive και εγω απλα εχω κατεβει 5 φορες κατω επειδη εκανα οτι μου λεγε ο φιλος μου ο δυτης μαντεψες ποιος θα ειναι καλυτερος (εσυ).. Σιγουρα χρειαζονται και για να μπορεις να πας καπου που χρειαζεται ασχετα με το αν εισαι ο καλυτερος.. Ειναι σαν το διπλωμα οδηγησης μπορεις να εισαι οδηγος αγωνων αλλα αν δεν εχεια αδεια οδηγησης για τον επισημο φορεα δεν εισαι ικανος να το κανεις. Ολα κατι εχουν να σου δωσουν η να επιτυχανουν την αναπτυξη σου. Αλλα ειναι λιγοτερο σημαντικα αλλα περισσότερο. Τα ρευματα (αν μιλας για tides & waves) μπορει να φαινονται αστεια αλλα το θεωρω σημαντικο κομματι γιατι θα το χρειαστεις μια φορα.. Εννοειται οτι η εμπειρια ειναι απο τα πιο σημαντικα αλλα παντα χρειαζεται συνδυασμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Απλά αυτό που παρατηρησα και μου το είπαν δηλαδή σε πολλές ειδικότητες ουσιαστικά την θεωρία που έχεις διαβάσει αναλύεις,σε πολλές ειδικότητες δεν είναι καν υποχρεωτικη η βουτιά. Οποτε λίγο να ρωτήσεις από εδώ και εκεί στης εκδρομές με τους divemaster και σου πουν σου δείξουν κάποια πράγματα λίγο με την εμπειρία κάτι μαθαίνεις. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο και άλλο να το έχεις και στο διπλωμα σου. Π.Χ στης 3 ειδικότητες που έκανα εγώ στο advanced ήταν και η πλευστότητας κάποια τιπς μας είπαν κάναμε κάποια πράγματακια εκεί και οκ, φαντάσου να την επέλεγα άλλη ώρα και να την πλήρωνα..😄😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ANT2021 είπε Απλά αυτό που παρατηρησα και μου το είπαν δηλαδή σε πολλές ειδικότητες ουσιαστικά την θεωρία που έχεις διαβάσει αναλύεις,σε πολλές ειδικότητες δεν είναι καν υποχρεωτικη η βουτιά. Οποτε λίγο να ρωτήσεις από εδώ και εκεί στης εκδρομές με τους divemaster και σου πουν σου δείξουν κάποια πράγματα λίγο με την εμπειρία κάτι μαθαίνεις. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο και άλλο να το έχεις και στο διπλωμα σου. Π.Χ στης 3 ειδικότητες που έκανα εγώ στο advanced ήταν και η πλευστότητας κάποια τιπς μας είπαν κάναμε κάποια πράγματακια εκεί και οκ, φαντάσου να την επέλεγα άλλη ώρα και να την πλήρωνα..😄😄 ΠΑς για advanced open water ή advance adventurer? ΠΟιες ειδικοτητες? Ναι καποιες ειδικοτητες ειναι αστειες αλλα ενας "σοβαρος" δυτης θα κανει deep. nitrox, navigation και κατι ακομη.. οι 2 πρωτες ειναι μαστ.. Εγω καθε κυριακη βουταω απο σκαφος οποτε το να εκανα το boat θα ηταν αστειο.. Αλλο που θα μας το δωσουν ετσι απο τη σχολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Spect~ είπε ΠΑς για advanced open water ή advance adventurer? ΠΟιες ειδικοτητες? Ναι καποιες ειδικοτητες ειναι αστειες αλλα ενας "σοβαρος" δυτης θα κανει deep. nitrox, navigation και κατι ακομη.. οι 2 πρωτες ειναι μαστ.. Εγω καθε κυριακη βουταω απο σκαφος οποτε το να εκανα το boat θα ηταν αστειο.. Αλλο που θα μας το δωσουν ετσι απο τη σχολη Σωστά! Το έχω πάρει τωρα το καλοκαίρι το advanced open water και κάποια στιγμή σίγουρα deep nitrox μπορεί να τα βγάλω και μέσα στο χειμώνα. Έκανα νυχτερινή, πλευστότητα και resque είναι καινούρια ειδικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ANT2021 είπε Σωστά! Το έχω πάρει τωρα το καλοκαίρι το advanced open water και κάποια στιγμή σίγουρα deep nitrox μπορεί να τα βγάλω και μέσα στο χειμώνα. Έκανα νυχτερινή, πλευστότητα και resque είναι καινούρια ειδικότητα. Πόσες βουτιες έχεις; το rescue and diver stress λες; εχεις και τις πρωτες βοηθειες ε; τις κανουν μαζι υποθετω. Στην νυχτερινη τι κανατε; Και ποια αλλη ειδικοτητα εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Πόσες βουτιες έχεις; το rescue and diver stress λες; εχεις και τις πρωτες βοηθειες ε; τις κανουν μαζι υποθετω. Στην νυχτερινη τι κανατε; Και ποια αλλη ειδικοτητα εχεις; Δεν είναι το Rescue Diver με το EFR που κανείς. Ουσιαστικά μια εισαγωγή κάνεις σου λέει 5 πράγματακια για την διάσωση εύρεση δύτη κτλ και μετά πας στο Rescue Diver που κανείς αναλυτικά ασκήσεις κτλ. Ένα περιληπτικό μάθημα ήταν στην ουσία. Καινούργια ειδικότητα από τις 3 που επιλέγεις στο AOWD είναι ούτε καν θεωρία να διαβάσω δεν έχει βγάλει η padi ακομα.εύρεση και ανέλκυση λέω εντάξει τι να το κάνω, nitrox πάλι μία μικρό εκπαίδευση είναι δεν παίρνεις την πιστοποίηση οπότε είπα να κάνω αυτό. Νυχτερινή είναι φοβερή κάποια πραγματάκια σου λέει για τους φακούς για τα νοήματα και τι να προσέχεις γενικά στο βυθό το βράδυ. Ειδικότητα Δεν έχω άλλη εκτός από αυτές τις 3 που έκανα μαζί με το AOWD. Τώρα κάποια στιγμή θέλω τη deep και το nitrox. Βουτιές δεν έχω κάνει πολλές καμιά δεκαριά έχω κάνει εκτός από τις βουτιές εκπαίδευσης. Είναι λίγο δύσκολο για μένα κάθε Κυριακή να πηγαίνω. Εσύ είσαι μία χαρά πού πας κάθε Κυριακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, ANT2021 είπε Δεν είναι το Rescue Diver με το EFR που κανείς. Ουσιαστικά μια εισαγωγή κάνεις σου λέει 5 πράγματακια για την διάσωση εύρεση δύτη κτλ και μετά πας στο Rescue Diver που κανείς αναλυτικά ασκήσεις κτλ. Ένα περιληπτικό μάθημα ήταν στην ουσία. Καινούργια ειδικότητα από τις 3 που επιλέγεις στο AOWD είναι ούτε καν θεωρία να διαβάσω δεν έχει βγάλει η padi ακομα.εύρεση και ανέλκυση λέω εντάξει τι να το κάνω, nitrox πάλι μία μικρό εκπαίδευση είναι δεν παίρνεις την πιστοποίηση οπότε είπα να κάνω αυτό. Νυχτερινή είναι φοβερή κάποια πραγματάκια σου λέει για τους φακούς για τα νοήματα και τι να προσέχεις γενικά στο βυθό το βράδυ. Ειδικότητα Δεν έχω άλλη εκτός από αυτές τις 3 που έκανα μαζί με το AOWD. Τώρα κάποια στιγμή θέλω τη deep και το nitrox. Βουτιές δεν έχω κάνει πολλές καμιά δεκαριά έχω κάνει εκτός από τις βουτιές εκπαίδευσης. Είναι λίγο δύσκολο για μένα κάθε Κυριακή να πηγαίνω. Εσύ είσαι μία χαρά πού πας κάθε Κυριακή. Α εισαι στην PADI το χα ξεχασει! Ειδικοτητες που θεωρω οτι αξιζει να κανει καποιος ειναι Deep, nitrox και navigation. Εννοειται rescue & distress αλλα θελει αλλη εμπειρια πρωτα.. Τωρα το νυχτερινο ειναι ωραιο αλλα πρακτικα θα το κανεις σπανια για αυτο την βαζω σε 2η μοιρα.. Εγω κανω οσες προλαβαινω τωρα και να παρω τις πιστοποιησεις φετος ωστε του χρονο να ειμια κομπλε και απλα να βγαινω για βουτιες χωρις να εχω στο νου μου οτι χρειαζομαι καποια πιστοποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Η νυχτερινή παντός είναι άλλο πράγμα καμιά σχέση με αυτό που ξέρεις. Βέβαια δεν είναι και μία βουτιά που βρήκες ένα φίλο μια παρέα και πηγές πρέπει πάντα μέσω καταδυτικου γιατί το αναφέρει και στο λιμεναρχείο για της βραδυνές. Θα δεις με άλλο μάτι τον βυθό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Το ξερω εχω βουτηξει βραδυ, ελευθερη, αρκετες φορες στο παρελθον! Απλα το λεω απο την αποψη οτι στο deep ή στο nitrox πρεπει να εισαι προσεκτικος και δεν ξυπνας μια μερα και πας σε αντιθεση με τη νυχτερινη που μπορεις ουσιαστικα να πας και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Σήμερα έγινε παραγγελία το suunto d5. Το κορίτσι ήθελε να μου πάρει το γκαρμιν αλλά της είπα ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε 2000 επειδή είμαι βλαμμένος με αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 hours ago, Spect~ said: Σήμερα έγινε παραγγελία το suunto d5. Το κορίτσι ήθελε να μου πάρει το γκαρμιν αλλά της είπα ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε 2000 επειδή είμαι βλαμμένος με αυτά αν για το garmin mk2 ισχυουν τα 100 μετρα max depth τοτε ειναι stupid για dive computer που ειναι trimix και rebreather Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 hours ago, poulinos said: αν για το garmin mk2 ισχυουν τα 100 μετρα max depth τοτε ειναι stupid για dive computer που ειναι trimix και rebreather Κάι να είναι δεν νομίζω να έφτανα σε τέτοιο νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα