Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, poulinos είπε σκληρα βατραχοπεδιλα για frog kick Και reverse frog kick αν καποιος θελει να ειναι πιο αποτελεσματικος στις καταδυσεις. η μαρκα ειναι τυχαια υπαρχουν και πιο φτηνα. αυτο που λες για να δοκιμασεις το νουμερο μου θυμιζει facebook και ενα group που ειμαι για ορειβατικους εξοπλισμους.παιζει ενα 60 τις 100 να ειναι αγγελιες για λαθος νουμερο.αγορασμενα ολα απο το εξωτερικο. Δυστυχώς δεν έχουμε μέρος να δοκιμάσουμε μπότες/πέδιλα.. Στις 10/12/2021 στις 10:44 ΜΜ, poulinos είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, Spect~ said: Δυστυχώς δεν έχουμε μέρος να δοκιμάσουμε μπότες/πέδιλα.. στην σχολη δεν εχουν open heel? καλα ναι για σενα ειναι ατκρτα δυσκολο να βρεις να δοκιμασεις .αλλα λογικσ θα πρεπει να εισαι οκ αν το βαλουμε με βαση το νουμερο που φοραω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, poulinos είπε στην σχολη δεν εχουν open heel? καλα ναι για σενα ειναι ατκρτα δυσκολο να βρεις να δοκιμασεις .αλλα λογικσ θα πρεπει να εισαι οκ αν το βαλουμε με βαση το νουμερο που φοραω και εγω Έχουν αλλά αν θυμάμαι είναι άλλη μάρκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 21 minutes ago, Spect~ said: Έχουν αλλά αν θυμάμαι είναι άλλη μάρκα απλα για να εχεις μια ιδεα.μπορεις να δεις αν εκτος απο νουμερο γραφουν και τιποτα αλλο που βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANT2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 On 4/10/2021 at 1:39 ΜΜ, Spect~ said: Χτεσινο συνοψη. 3 βουτιες για ειδικοτητες 1) Deep dive στο dive site "Anchor". Πηγαμε απευθειας στα 35 μετρα και μετα ανεβηκαμε σιγα σιγα κανοντας τη βολτα μας. Αν δεν εβλεπα στο ρολοι δεν θα ηξερα οτι εχω κατέβει τόσο. 2) Deep dive στο dive site "Monastery". Εχω βουτηξει αλλη μια φορα εκει αλλα δεν με ενθουσιαζει το συγκεκριμένο σημείο. Πηγαμε 29 μετρα και καναμε κατι βολτες σε κατι περασματα που είχε. 3) Navigation μπροστα απο την παραλια. Ευκολη η χρηση πυξιδας αλλα θέλει προσοχη στο να κανεις την σωστη πραξη αναλογα αν θες να πας δεξιοστροφα ή αριστεροστροφα. Το "δυσκολο" ειναι το να υπολογίσεις τον αριθμο των fin kicks καθε φορα ωστε να κάνεις κάθε φορα την ίδια απόσταση. Πρακτικα δεν ξερω αν εχει χρήση μιας και οσοι βουτανε με πυξιδες δεν βλέπω ποτε κανεναν να κρατάει σημειωση στις ποσες μοιρες ειναι το σκαφος πχ και επισης οι περισσότεροι δεν θα βουτουσαν σε συνθηκες που θα χρειαζόταν πυξιδες. Καλο ομως να γνωριζεις πως να το κανεις.. Αποψεις για το Suunto D5 Ευδιάκριτο κατω απο το νερο. Βλεπεις ευκολα όλα οσα χρειάζεσαι και ειναι πολυ απλό στη χρήση. Μετα ευκολα βλεπεις τις λεπτομέρειες είτε στο ρολοι ειτε στο κινητο. Οταν κανω nitrox θα δω και τι αλλα μπορω να χρησιμοποιησω. Δεν θυμαμαι ποτε να ακουσα καποια ειδοποιηση ως προς το χρόνο για τα safety stops κλπ αλλα ισως επειδη δεν ξεφυγα ποτε απο τα ορια του. Θα ήθελα καλυτερη μπαταρια και λιγο μεγαλυτερο λουράκι (αυτο αλλάζει). Παρολα αυτα το Garmin Mk2i παραμένει ο πόθος μου μιας και θα ηθελα να εχω ενα για ολα και οχι να χρειαζεται να φορτιζω 2 ρολογια κλπ Reveal hidden contents Reveal hidden contents Κοιτα κανονικα δεν ειναι τοσο αλλα τοσο το αφηνει σε εμας πλεον γιατι βουταμε καθε Κυριακη με αυτους και κανουμε τις πιστοποιησεις μας κλπ (πρωτα μας εκαναν αθυτη την τιμη και αργότερα αποφασισαμε για τις ειδικοτητες). Η αποσταση εξαρταται, κάποια dive sites ειναι στα 3 λεπτα αλλα ειναι στα 20. Πώς πάνε τον χειμώνα οι καταδύσεις σας? Ήθελα να σε ρωτήσω για το Suunto D5 σε έχει περιορίσει καθόλου η μπαταρία? Αν χρειαστεί να κάνεις 2 με 3 καταδύσεις την μέρα βγαίνουν? Γενικά είναι κάτι που σε έχει χαλάσει η όλα κομπλέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, ANT2021 said: Πώς πάνε τον χειμώνα οι καταδύσεις σας? Ήθελα να σε ρωτήσω για το Suunto D5 σε έχει περιορίσει καθόλου η μπαταρία? Αν χρειαστεί να κάνεις 2 με 3 καταδύσεις την μέρα βγαίνουν? Γενικά είναι κάτι που σε έχει χαλάσει η όλα κομπλέ? Δεν πανε για την ωρα! Απο Απριλη ξανα! Διπλες κανω καθε φορα χωρις κανενα προβλημα και ανετα βγαζεις 3η. Αν θες σε κατι τετοιο και δεν σε απασχολει το wireless tank pod για μενα παρε το Mk2 την φτηνη εκδοση. ΠΟλυ καλυτερο σε διαρκεια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 @poulinos ειμαι ενα κλικ πριν αγοράσω ρυθμιστη να παρω din ή A-clamp? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 9 hours ago, Spect~ said: @poulinos ειμαι ενα κλικ πριν αγοράσω ρυθμιστη να παρω din ή A-clamp? din δαγκωτο. α.το din γινεται a clamp(yoke) με ανταπτορα.το αναποδο οχι.β.λιγοτερος ογκος λιγοτερο βαρος(οχι οτι σε καιει) αλλα το βασικο ειναι οτι το din ειναι πιο σταθερο σαν κατασκευη.και ενα μικρο πλεονεκτημα οτι δεχεται και 300 bar φιαλες.επισης η din φιαλη με ανταπτορακι γινεται και clamp.και το τελευταιο το o ring στο din ειναι στο ρυθμιστη αρα πανω σε κατι δικο σου.στο yoke ειναι στην φιαλη που ο αλλος μπορει να τις πεταει οπου να νε. επισης αργοτετα αν πας tec εκει ειναι μονο din(κατι ξερουν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, poulinos είπε din δαγκωτο. α.το din γινεται a clamp(yoke) με ανταπτορα.το αναποδο οχι.β.λιγοτερος ογκος λιγοτερο βαρος(οχι οτι σε καιει) αλλα το βασικο ειναι οτι το din ειναι πιο σταθερο σαν κατασκευη.και ενα μικρο πλεονεκτημα οτι δεχεται και 300 bar φιαλες.επισης η din φιαλη με ανταπτορακι γινεται και clamp.και το τελευταιο το o ring στο din ειναι στο ρυθμιστη αρα πανω σε κατι δικο σου.στο yoke ειναι στην φιαλη που ο αλλος μπορει να τις πεταει οπου να νε. επισης αργοτετα αν πας tec εκει ειναι μονο din(κατι ξερουν) Υπαρχει ανταπτορας απο yoke σε din αν θυμαμαι καλα.. Τουλαχιστον μπορεις να βαλεις στη μπουκαλα ανταποταρα για να μπορεσεις να βαλει yoke . Apeks xtx40/xtx40 oct & scuba pro compact spg/depth η πρωτη αγορα! Τωρα να δουμε την επομενη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 7 hours ago, Spect~ said: Υπαρχει ανταπτορας απο yoke σε din αν θυμαμαι καλα.. Τουλαχιστον μπορεις να βαλεις στη μπουκαλα ανταποταρα για να μπορεσεις να βαλει yoke . Apeks xtx40/xtx40 oct & scuba pro compact spg/depth η πρωτη αγορα! Τωρα να δουμε την επομενη yoke σε din ειναι conversion kit οχι adapter.ναι στην μπουκαλα ειναι ευκολο τo convert εκτος αν η φιαλη ειναι 300 bar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 On 16/01/2022 at 16:28, ANT2021 said: Πώς πάνε τον χειμώνα οι καταδύσεις σας? Ήθελα να σε ρωτήσω για το Suunto D5 σε έχει περιορίσει καθόλου η μπαταρία? Αν χρειαστεί να κάνεις 2 με 3 καταδύσεις την μέρα βγαίνουν? Γενικά είναι κάτι που σε έχει χαλάσει η όλα κομπλέ? επειδη κανεις παντα ενα Break αναμεσα στις καταδυσεις μπορεις να το φορτισεις κιολας απο κανα powerbank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Σωλήνα για το BCD τι να παρω; θέλω να ειναι εύκαμπτος. Μήκος; γιατι κάποιους που ειχαμε περύσι και ηταν αρκετά μακριοί με εκνεύριζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 24/02/2022 at 13:23, Spect~ said: Σωλήνα για το BCD τι να παρω; θέλω να ειναι εύκαμπτος. Μήκος; γιατι κάποιους που ειχαμε περύσι και ηταν αρκετά μακριοί με εκνεύριζαν. το γραφω και εδω.συνηθως 60cm ειναι αυτο που εχουν. ο σωληνας(hose) για το bcd συνηθως ειναι μεσα στο bcd οταν το αγοραζουμε. υπαρχουν και καποιοι flex hose σαν καλυτερη ποιοτητα και πιο ανετοι/βολικοι να το πω χαζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Spoiler 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Κυριακη πηγαμε σε 2 ναυαγια στους Οθωνους (ενα απο τα διαποντια νησια). Το 1ο ναυγιο μετέφερε τσιμεντα απο Ιταλια προς Πατρα και βυθιστηκε εκει. Ξεκινάει περιπου στα 10 μέτρα και το πιο βαθυ σημείο ειναι εκει που βρίσκεται η προπέλα στα 32 μετρα. Σαν ναυάγιο δεν λεει τιποτα. Φαίνονται ακομη τα τσιμνετα που εχουν πετρωσει αλλα γενικα ειναι σαν να κανεις βουτια σε βραχωδη περιοχη (δεν ειναι καποια απο τις φωτο απο αυτο το ναυαγιο) Το 2ο ναυαγιο ειναι στα 16 μετρα. Ειναι κοντα στα 100 μετρα μηκος και μπορεις να μπεις σε καποια σημεια του πλοιου. Ειχε ενα απαλο ρευμα οποτε με καλη πλευστοτητα εκανες βολτα το καραβι σαν χελωνα. Καλυτερο και με μεγαλυτερο ενδιαφερον απο το 1ο ναυαγιο. Τελευταια εχω βελτιωθει αρκετα με την πλευστοτητα μου! Αν παρω και δικο μου εξοπλισμο θα μαι ακομη καλυτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα