Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω μια μητρική Gigabyte Ζ490Μ Gaming Χ και τροφοδοτικό Seasonic Focus GX 550W Full Modular 80 Plus Gold

Και θα ήθελα να με κατευθύνετε για την αγορά επεξεργαστή και ram. Να πάω σε έναν i7 10ης ή 11ης γενιάς? Και στις ram θα ήθελα κάτι σε rgb (είμαι λίγο κάγκουρας 😁) και σε τι mhz?

Θα χρησιμοποιηθεί για gaming και επεξεργασία βίντεο και εικόνας. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από LioMeister
Δημοσ.

Κάρτα γραφικών υπάρχει; Αν ναι ποια;

Η 10η γενιά λογίζεται ως πιο vfm. Πες μας λεπτομέρειες τι games παίζεις, σε το αναλύσεις και πόσο video editing με τι πρόγραμμα έχεις σκοπό. Δώσε και ένα μέγεθος τιμών που σηκώνει η τσέπη σου

Δημοσ.

Από games Enderal , pubg , fortnite, Grand Theft Auto V, σε video editing συνήθως χρησιμοποιούσα videopad, openshot και έχω σκοπό να δοκιμάσω DaVinci. Οθόνη καινούργια και κάρτα γραφικών καινούργια τα σκέφτομαι να πάρω, αλλά λίγο αργότερα. Τώρα για κάρτα γραφικών έχω μία rx590 Special edition 8GB και μία GTX 1650 4GB. Από άποψη χρημάτων θέλω να είναι σε λογικά πλαίσια, αλλά αν πρέπει να δώσω κάτι λίγο παραπάνω για να πάρω κάτι καλύτερο θα τα δώσω. Μπορείς να μου προτείνεις ένα πακέτο οικονομικό και ένα πιο ακριβό και καλό?

Δημοσ.

Από την στιγμή που έχεις z μητρική, κατ'εμέ οι πιο λογικές επιλογές είναι 10600k ή 10700k. Διάφορα 2 πυρήνες και 100 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά το editing πήγαινε στον 10700k σαν πιο all around. Κυρίως για gaming μένεις στον 10600k. Ενδιάμεσα σε τιμή βρίσκεται και ο 11600k αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...