ThanosR92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, panoc είπε Θα μπορουσες να παραθεσεις μια συγκριση ? Προσωπικα με ενδιαφερει το upload. Καλημέρα. Θα παραθέσω σε λιγάκι, απλά έχε στο νου σου, οτι υπάρχουν αρκετά ποιο αξιόλογα Set Ups από το δικό μου και σίγουρα αν έχεις καλύτερες γνώσεις από εμένα να ξέρεις τις σωστές μπάντες τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.
panoc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλημέρα. Θα παραθέσω σε λιγάκι, απλά έχε στο νου σου, οτι υπάρχουν αρκετά ποιο αξιόλογα Set Ups από το δικό μου και σίγουρα αν έχεις καλύτερες γνώσεις από εμένα να ξέρεις τις σωστές μπάντες τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Καλημερα! Ευχαριστω, το ξερω εχω διαβασει σχετικα θεματα σε διπλανα φορουμ, αλλά το να δωσω 400+Ε για ενα ρουτερ μου φαινονται καπως. Εαν πιανω εστω και 20-30up θα ειναι μια χαρα, το down δε με απασχολει. Απο την αλλη με το tplink δινεις 130Ε και αργοτερα αμα και οταν το 5G γινει mainstream παιρνω ενα 5G router (με τη προυποθεση οτι ακομα εχω αθλιες ταχυτητες στη σταθερη συνδεση ).
panoc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 @ThanosR92 καλησπέρα, αν μπορεσεις για εκεινα τα screenshots... 😶
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα