Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Τους τελευταίους μήνες βάζω κάθε μήνα το GIGA BOOST της Vodafone με 9,90€ για 40GB. Βάζω κάθε μήνα πριν τελειώσει το παλιό πακέτο έτσι ώστε να μην χάνω τα GB από το προηγούμενο μήνα και έτσι μαζεύονται αρκετά GB. Π.χ τώρα έχω κάπου στα 300GB.

Με έχει βολέψει αρκετά για το Hot Spot στο Laptop, αλλά στις διακοπές σε όσα μέρη και αν πήγα η VODAFONE απλά με πρόδωσε γιατί σπάνια έβρισκα σήμα. Άρα στην ουσία εκεί που το είχα ανάγκη δεν το είχα. 

Απο την άλλη η COSMOTE κακά τα ψέματα έχει φοβερό σήμα όπου και αν είσαι. Οπότε, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο στην COSMOTE;

Μην μου πείτε τα 40GΒ της COSMOTE με 35€ γιατί μιλάμε για τεράστια διαφορά. 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Έκοψα πριν λίγες μέρες το σταθερό και τα κοιτούσα , δε βρήκα κάτι άλλο που να συμφέρει πλην της vodafone

Τα καλοκαίρια η cosmote (όπως και η voda) βγάζει προσφορές με το κλασσικό 10€ απεριόριστα , ίσως στις διακοπές να αξίζει να πάρεις κάρτα whatsup

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/aperiorista-data-olo-kalokairi

Δημοσ.

Τελικά έκανα το Unlimited πακέτο της Cosmote και πλέον έχω απεριόριστο Internet στο κινητό και στο σπίτι με άψογες ταχύτητες. Για το σπίτι αγόρασα ένα καλό Router 4G+ και μια Extra Sim. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Τελικά έκανα το Unlimited πακέτο της Cosmote και πλέον έχω απεριόριστο Internet στο κινητό και στο σπίτι με άψογες ταχύτητες. Για το σπίτι αγόρασα ένα καλό Router 4G+ και μια Extra Sim. 

κόστος ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cgioris είπε

Πόσο κοστίζει η extra sim? 

3€/Μηνα. Μπορείς να έχεις μόνο τα Data όμως και όχι τα λεπτά και SMS. 

4 ώρες πριν, korakios είπε

κόστος ?

64€ τον μηνα, αλλά αν έχεις Cosmote ONE έχεις - 10%. Βάλε συν τα λεφτά που γλυτώνεις από την κάρτα που θα έβαζες κάθε μήνα και συν τα λεφτά για μια ADSL/VDSL αν είχες. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThanosR92 είπε

64€ τον μηνα, αλλά αν έχεις Cosmote ONE έχεις - 10%

είναι υπερβολικά για μένα . Μάλλον θα πάρω το το GIGA BOOST της Vodafone

Δημοσ.

Αυτά τα προγράμματα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ έχεις full ταχύτητα πάντα η μετα από κάποια gb χρήσης η ταχύτητα πέφτει στο πάτωμα 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Αυτά τα προγράμματα γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ έχεις full ταχύτητα πάντα η μετα από κάποια gb χρήσης η ταχύτητα πέφτει στο πάτωμα 🤔

Της COSMOTE το Unlimited είναι πραγματικό Unlimited. Δλδ δεν έχει κανένα κόφτη. Μια μέτρηση που έκανα προχθές μου έδωσε 195.33Mbps.

Σήμερα θα συνδέσω το https://www.skroutz.gr/s/20492204/TP-LINK-Archer-MR600-v1.html και θα γράψω εντυπώσεις. 

Να πω, πως προχθές έβαλα να τρέξει η OLED από το Hotspot του κινητού, και πρώτη φορά είδα Netflix UHD με Max τα Bitrates. Με την σάπια σύνδεση της Vodafone, έβλεπα με το ζόρι σαν άνθρωπος. 

Δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας μας, σίγουρα τα 64€ ακούγονται πολλά (αν βάλεις κάτι εκπτώσεις βγαίνει μπόμπα) προσωπικά όμως, μέσα σε λίγες μέρες βρήκα την υγεία μου. 

Επεξ/σία από ThanosR92
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 31/8/2021 στις 10:52 ΠΜ, ThanosR92 είπε

Της COSMOTE το Unlimited είναι πραγματικό Unlimited. Δλδ δεν έχει κανένα κόφτη. Μια μέτρηση που έκανα προχθές μου έδωσε 195.33Mbps.

Σήμερα θα συνδέσω το https://www.skroutz.gr/s/20492204/TP-LINK-Archer-MR600-v1.html και θα γράψω εντυπώσεις. 

Να πω, πως προχθές έβαλα να τρέξει η OLED από το Hotspot του κινητού, και πρώτη φορά είδα Netflix UHD με Max τα Bitrates. Με την σάπια σύνδεση της Vodafone, έβλεπα με το ζόρι σαν άνθρωπος. 

Δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας μας, σίγουρα τα 64€ ακούγονται πολλά (αν βάλεις κάτι εκπτώσεις βγαίνει μπόμπα) προσωπικά όμως, μέσα σε λίγες μέρες βρήκα την υγεία μου. 

Ποιο unlimited έκανες; Το medium, large ή αυτό με τα απεριόριστα λεπτά προς όλους;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Ποιο unlimited έκανες; Το medium, large ή αυτό με τα απεριόριστα λεπτά προς όλους;

Καλησπέρα! Αυτό με τα 64 ΕΥΡΩ! Unlimited Data + Λεπτά για όλους + 2.000 SMS!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 31/8/2021 στις 10:52 ΠΜ, ThanosR92 είπε

Επειδή θέλω να κάνω κ γω το ίδιο. Πες μας εντυπώσεις απ' το ρούτερ. Έχει ίδια, καλύτερη, μικρότερη ταχύτατα το ίντερνετ σε σχέση με σιμ σε κινητό; Έχω διαβάσει ότι αυτά τα ρούτερ δίνουν χαμηλότερη ταχύτητα σε σχέση με ένα κινητό.

Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 11:02 ΠΜ, beatshooter είπε

Επειδή θέλω να κάνω κ γω το ίδιο. Πες μας εντυπώσεις απ' το ρούτερ. Έχει ίδια, καλύτερη, μικρότερη ταχύτατα το ίντερνετ σε σχέση με σιμ σε κινητό; Έχω διαβάσει ότι αυτά τα ρούτερ δίνουν χαμηλότερη ταχύτητα σε σχέση με ένα κινητό.

Καλημέρα. Δεν έχει ακριβώς την ίδια ταχύτητα με την SIM στο κινητό αλλά και πάλι είμαι υπέρ ευχαριστημένος. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Καλημέρα. Δεν έχει ακριβώς την ίδια ταχύτητα με την SIM στο κινητό αλλά και πάλι είμαι υπέρ ευχαριστημένος. 

Θα μπορουσες να παραθεσεις μια συγκριση ?

Προσωπικα με ενδιαφερει το upload.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...