Προς το περιεχόμενο

Το πιο βέλτιστο σχήμα & Αγορά νέου ModemRouter!

JiovanniGeorgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Router της Forthnet/nova ξεκίνησε να χάνει την IP (όπως μου είπε τεχνικός της FORTHNET) και έχω θέμα με ΤΑ ΠΑΝΤΑ (συχνά reconnect, ΜΟΝΙΜΟ lag, delay στις συσκευές σπιτιού καθώς και κάποια πράγματα που έχω κάνει με automation μερικές φορές δεν πραγματοποιούνται καν).

Έχω τουλάχιστον 7 SMART HOME συσκευές WIFI, και συνδέομαι με WIFI μόνο μια πόρτα απόσταση από το χωλ που έχω το Router -> στο PC με usb adapter (δε παίζει να ασχοληθώ με καλώδιο - μόνο αυτό μη μου πείτε παρακαλώ).

Εμπιστεύομαι τον τεχνικό, ΣΗΜΕΡΑ θα κάνω RESET όμως καλού κακού και θα τα περάσω όλα από την αρχή και αν δε στρώσει θα προβώ σε αγορά νέου MODEM ROUTER όπου δέχομαι ΦΥΣΙΚΑ και προτάσεις σας!

Τη συμβουλή σας λοιπόν για το πως θα είναι βελτιστοποιημένα, γιατί έχω σκουριάσει.

Έχω αγοράσει ένα pure router της Xiaomi.. αποκλειστικά για τα Smart Home appliances της Xiaomi. Και τώρα κοιτάζω το TP-LINK TD-W8961N που είναι σε πολύ καλή τιμή και ξέρω πως είναι backwards compatible με την ταπεινή μου δεκάρα γραμμή.

ΜΑΣΤΕΡ ΠΛΑΝ :

Συνδέω το WIFI adapter (PC) με το TP-LINK σε 5G αν γίνεται με τη πόρτα και ~6 μέτρα ανάμεσα, και τις συσκευές όλες πάνω στο Xiaomi σε 2,4Ghz, και εν κατακλείδι το Xiaomi με LAN ETHERNET 0.5m πάνω στο TP-LINK.

Σκέφτομαι το σχήμα σωστά; :S

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κατάλαβα καλά η τοπολογία θα παραμείνει η ίδια και θα αντικαταστήσεις το modem/router του παρόχου με το TP-Link. Αν παίξει λοιπόν το TP-Link με την γραμμή σου, τότε θα παίξουν και όλα τα υπόλοιπα όπως έπαιζαν και πριν την αλλαγή.

Επεξ/σία από m4is
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...