FiLw Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! IPS Ryzen 5 5500U RAM 16 GB SSD 512 GB No OS Δεν βρήκα το ίδιο προϊόν σε άλλο κατάστημα. Ο μόνος λόγος που το ανεβάζω είναι πως γενικά δεν υπάρχουν τέτοια χαρακτηριστικά σε αυτή τη τιμή και εκεί έγκειται η "προσφορά" κατά τη γνώμη μου. Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιο λάκκο η όλη φάση είτε με χρόνο παράδοσης(ή ακύρωσης) είτε με θέμα του ίδιου του λαπτοπ (πχ θερμοκρασίες, πλαστικούρα κλπ). Link και site της HP (πολωνία;) Edit: techstores (~ίδια τιμή και διαθεσιμότητα) και στο a-center αλλά 256 GB ssd γράφει και στα 593 (δεν ξέρω και πόσο αξιόπιστο είναι) Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από FiLw
alexs334 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ψαχνω και εγω λαπτοπ και το εχω τσεκαρει. Επισης με ryzen 5500u στα 500 ευρω το Lenovo v15 απο skroutz. Στο amazon.es θα βρεις lenovo ideapad 3 me ryzen 7 5700u στα 560.Και τα 2 παραπανω lenovo εχουν απογοητευτικη tn οθονη σε αντιθεση με το hp που ανεβασες. Αρχικα ελεγα να παω απο amazon.es σε lenoνo Ideapad 5(σαφως ανωτερο ποιοτικα λαπτοπ-με ryzen 5500u-16gb ram) αλλα ειπα να βαλω οριο στα 550-600(το λαπτοπ ξεφευγε στα 650 και εχω ως main pc σταθερο). Τωρα το συγκεκριμενο αν ξερει κανεις καλο θα ηταν να μας πει αν αξιζει να δωσει καποιος παραπανω 90 ευρω σε σχεση με το lenovo v15 απο ελλαδα ή τα ideapad 3 απο amazon.Στα θετικα η ips και τα +8 gb ram. Προσωπικα εμπιστευομαι πιο πολυ τα lenovo απο hp σε αυτη την κατηγορια τιμων(ποιοητα κατασκευης). Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από alexs334
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα