KilliK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Σποϊλερ πως κανουν; Παιζει σε καποια χωρα νωριτερα; Αμα ειναι οποιος τρωει να την βγαζει, δεν θα τη φοραει κανεις. Καταλαβα. ναι, εχει βγει ηδη σε χωρες της Ασιας.
dekulinkgr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικα βρηκα την ταινια αρκετα μετρια-αδιαφορη. Περισσοτερο με το fanfare(το οποιο εχει παρα πολυ βεβαια) ασχοληθηκαν, παρα με το σεναριο. Κανανε την ταινια 2,5 ωρες για να δειξουν ολα τα refrences και απο ουσια τιποτα.Βεβαια τα παιδια που ηταν στην αιθουσα ζητωκραυγαζανε σαν ηλιθια καθε τοσο οποτε πετυχαν μαλλον το στοχο τους(?) Οσοι πατε να μεινετε μεχρι το τελος καθως εχει 2 σκηνες.Ειδικα η 1η για μενα ειναι που μου εμεινε απ'ολη την ταινια. Οπως εχει ηδη αναφερθει οι 2 πρωτες με τον tobey παραμενουν ανωτερες σε ολα. 1
Witcher1st Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, KilliK είπε παντως αν ισχυει το κινεζικο plot leak, το οποιο εχει επιβεβαιωθει και απο τον anonleaker, η ταινια πρεπει ναναι μακραν η καλυτερη που εχει βγει απο την Disney/SONY. ειδικα οι φανς των παλιοτερων ταινιων, θα την κατευχαριστηθουν. μεχρι και εγω σκεφτομαι να παω να την δω. Infinity War αρκετά ανώτερο. Πριν λίγο την τελείωσα. Με τόσα σποιλερ ήταν σα να ήξερα τι θα γίνει σε κάθε σκηνή.. Έλεος δλδ κάπου. Αλλά μάλλον επίτηδες το έκαναν. Χωρίς το hype δεν θα έκοβε εισιτήρια. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 37 minutes ago, Witcher1st said: Infinity War αρκετά ανώτερο. Ειναι pure Disney όμως, όχι Disney/Sony. 1
Vaggos369 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Βεβαια τα παιδια που ηταν στην αιθουσα ζητωκραυγαζανε σαν ηλιθια καθε τοσο οποτε πετυχαν μαλλον το στοχο τους(?) Το αστειο ειναι οτι ζητωκραυγαζανε και σε ακυρες στιγμες οπως στο φιλι της zendaya με τον tom holland ή οταν εμφανιστηκε ο δικηγορος που παιζει ουτε οι μισοι να εβλεπαν τοσο φανατισμενα τη σειρα του 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Εσεις που το ειδατε, ποιες ωρες το ειδατε και ειχε παιδια? Γενικα εγω για σημερα εχω κλεισει 11 παρα σε dolby atmos cosmos, και ελπιζω να μην εχει πολλα παιδια, και λογω της ωρας (δεν εχει αστικο νομιζω μετα της 12 απο κοσμος), και λογω οτι οι περισσοτερες θεσεις ηταν κλεισμενες ηδη online.
dekulinkgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εσεις που το ειδατε, ποιες ωρες το ειδατε και ειχε παιδια? Γενικα εγω για σημερα εχω κλεισει 11 παρα σε dolby atmos cosmos, και ελπιζω να μην εχει πολλα παιδια, και λογω της ωρας (δεν εχει αστικο νομιζω μετα της 12 απο κοσμος), και λογω οτι οι περισσοτερες θεσεις ηταν κλεισμενες ηδη online. Εγω πηγα επιτηδες σε νωρις προβολη 6:40 για να γλυτωσω τον πολυ κοσμο.Δυστηχως αυτο εχει και το αρνητικο οτι θα ειναι πολλα μικρα,οπως και εγινε τελικα.Πιστευω το 70 % να ηταν πιτσιρικια.Αλλα και στην βραδυνη που ηταν sold out κυριως μικρα ηταν παλι μου ειπαν.Τωρα παρασκευη σημερα,που δεν εχουν και σχολειο αυριο πιστευω να ειναι κυριως μικρα. 1
aekoupoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εσεις που το ειδατε, ποιες ωρες το ειδατε και ειχε παιδια? Γενικα εγω για σημερα εχω κλεισει 11 παρα σε dolby atmos cosmos, και ελπιζω να μην εχει πολλα παιδια, και λογω της ωρας (δεν εχει αστικο νομιζω μετα της 12 απο κοσμος), και λογω οτι οι περισσοτερες θεσεις ηταν κλεισμενες ηδη online. Χθες βράδυ πήγα στις 11 σε dolby atmos. Γινόταν χαμός και οι πιο πολλοι ήταν νεολαία όχι πολύ πιτσιρίκια.
SabotazNic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dekulinkgr είπε Εγω πηγα επιτηδες σε νωρις προβολη 6:40 για να γλυτωσω τον πολυ κοσμο.Δυστηχως αυτο εχει και το αρνητικο οτι θα ειναι πολλα μικρα,οπως και εγινε τελικα.Πιστευω το 70 % να ηταν πιτσιρικια.Αλλα και στην βραδυνη που ηταν sold out κυριως μικρα ηταν παλι μου ειπαν.Τωρα παρασκευη σημερα,που δεν εχουν και σχολειο αυριο πιστευω να ειναι κυριως μικρα. Ε υπολογιζω στο οτι ειναι βραδινη προβολη σε κινηματογραφο χωρις προσβαση, εκτος απο ιχ, και οτι ειναι ολα online κρατημενα, αρα αγορα με καρτες. Τεσπα, θα δειξει. Καλα, απογευμα δεν νομιζω να παω ποτε κινηματογραφο 😛 Μόλις τώρα, aekoupoli είπε Γινόταν χαμός και οι πιο πολλοι ήταν νεολαία Δεν με ενοχλει αυτο. Ειχε φασαρια?
aekoupoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ε υπολογιζω στο οτι ειναι βραδινη προβολη σε κινηματογραφο χωρις προσβαση, εκτος απο ιχ, και οτι ειναι ολα online κρατημενα, αρα αγορα με καρτες. Τεσπα, θα δειξει. Καλα, απογευμα δεν νομιζω να παω ποτε κινηματογραφο 😛 Δεν με ενοχλει αυτο. Ειχε φασαρια? Φασαρία δεν είχε, να μιλάνε κτλ εννοώ, ούτε κινητό φαντάσου δν χτύπησε. Απλά σε κάποιες σκηνές ετοιμάσου για παλαμάκια ουρλιαχτά κ τέτοια χάχα. Γύρω στις 4 φορές αν θυμάμαι καλά έγινε αυτό. Και κάτσε μέχρι τέλος της ταινίας έχει 2 μυστικές σκηνές. 1
tsoupas7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Εξαιρετικη ηταν... απλα εξαιρετικη.. πολυ καλες οι στιγμες μεταξυ των ηθοποιων... και ιδιαιτερα των κακων..πολυ σωστο acting απο τους μεγαλους Dafoe και Molina. Τιμησε 1000% τους fans και ενωσε και 2-3 πραγματακια για το μελλον. Οι 2,5 ωρες λιγο υπερβολη ομως. 4
Speculoos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Στις 16/12/2021 στις 2:59 ΜΜ, aekoupoli είπε Dodging Spiderman spoilers like Έχω κλείσει για τις 11 το βράδυ εγω σε dolby atmos. Ελπίζω μην φάω κάνα Spoiler μέχρι τοτε Για αυτό πάντα μπαίνω wikipedia και διαβάζω το plot οπότε μετά νοιώθω untouchable από τα spoilers 😁 2
BlueBlade Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις γύρισα, να πω την αλήθεια δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Φυσικά δεν είναι κακή ταινία, κάθε άλλο. Αλλά δεν είναι και κανένα αριστούργημα. Η φράση του φίλου πιο πριν με κάλυψε απόλυτα: "Περισσοτερο με το fanfare(το οποιο εχει παρα πολυ βεβαια) ασχοληθηκαν, παρα με το σεναριο." Φυσικά όσοι είναι φαν του Spiderman πρέπει να πάνε να την δούνε. Κατά τα άλλα, συνεχίζει να μην μου αρέσει καθόλου ο τελευταίος Spiderman. Okay δέχομαι ότι μπορεί να ταιριάζει περισσότερο στα κομικς. Αλλά η κατάσταση με το παιδάκι που παίρνει μόνιμα λάθος αποφάσεις δεν μου αρέσει καθόλου. Προτιμούσα τους προηγούμενους 2. 4
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μολις γυρισα κι εγω, πολυ ικανοποιτικη ταινια, με end scenes μεχρι το ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ Για μενα, Tobey κ μετα Milles Morales. οι υπολοιποι Spiderman meh. Spoiler William Dafoe, τους κανει πλακα ολους στο καστ, μοναδικος 1
qspock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BlueBlade είπε Κατά τα άλλα, συνεχίζει να μην μου αρέσει καθόλου ο τελευταίος Spiderman. Okay δέχομαι ότι μπορεί να ταιριάζει περισσότερο στα κομικς. Αλλά η κατάσταση με το παιδάκι που παίρνει μόνιμα λάθος αποφάσεις δεν μου αρέσει καθόλου. Προτιμούσα τους προηγούμενους 2. Ποιος ειπε οτι ταιριαζει στα κομικς περισσοτερο? Ισα ισα, ουτε σα χαρακτηρας ουτε καν εμφανισιακα. Κυριως σαν προσωπικοτητα διαφερει παρασαγγας. Μιλαω για τα κομικς του Σταν Λη ετσι? Απο τοτε που βγηκε ο ηρωας μεχρι τελη της δεκαετιας του 90 που τα εχω διαβασει τουλαχιστον. Να πω λοιπον τα εξης οσον αφορα τα κομικ: Ο μονος που εχει πιασει το πνευμα του Σπαιντερμαν ηταν ο Σαμ Ραιμι, γι αυτο και οι ταινιες του (κυριως οι 2 πρωτες) πλησιασαν πολυ την αισθηση και κυριως τα νοηματα του κομικ. Οι ηθοποιοι βεβαια δεν ειχαν καμια σχεση με τους χαρακτηρες, πχ η Μαιρη Τζεην στο κομικ ειναι σουπερ σεξυ και δυναμικη γυναικα, καμια σχεση με το χαρακτηρα της K.Dunst. Ενω ο πητερ παρκερ δεν ειναι ακριβως γκουφης αλλα βιβλιοφαγος, πολυμηχανος στις εφευρεσεις λιγο ντροπαλος αρχικα με τις γυναικες κι επηρεπης στο bulling (παρουσιαζεται στο 1) αλλα ανακτα αμεσως την αυτοπεπηθηση του και αναβαθμιζεται η προσωπικοτητα του συντομα. Κατι που βλεπουμε σε καλο βαθμο στα του Ραιμι αν και ο Μαγκουαιρ ουτε μοιαζει ουτε αποδιδει το χαρακτηρα σωστα. Το σωζει ομως ο σκηνοθετης. Απο κει και περα ομως, ο Νορμαν Οσμπορν (Νταφοε) ειναι εξαιρετικος στο ρολο (αν και δε μοιαζει) ενω ο εκδοτης της "Ημερησιας Σαλπιγγας" Τζονα Τζεημσον ειναι ΙΔΙΟΣ βγαλμενος κυριολεκτικα απο το κομικ. To ιδιο πετυχημενη ειναι και η Rosemary Harris ως Aunt May. H αισθητικη των ταινιων του Sam Raimi βασιζει πολλα σε αυτους τους δυο για να θυμισει τα κομικς... Οσον αφορα τις γυναικες του πητερ, Η Μαιρη Τζεην και η Γκουεν ηταν τοσο ομορφες στο κομικ που θα επρεπε να τις παιξουν μοντελα στις ταινιες. Ισως σαν Γκουεν η Εμα Στοουν ηταν πιο κοντα. Σαν χαρακτηρες ομως, καμια. Η Μαιρη Τζεην ηταν οπως ειπα δυναμικη κι ενεργητικη γυναικα, σεξοβομβα και προκλητικη, ενω η Γκουεν ειχε την απολυτη θυληκοτητα, ηταν συναισθηματικη και λογικη, οχι τοσο δυναμικη, ενα ονειρεμενο θηλυκο με την οποια θα προχωρουσε ο Πητερ μεχρι γαμου αφου αν και ειχε γνωρισει την Μαιρη Τζεην, αυτη που τον κερδισε αρχικα ηταν η Γκουεν. Οι χαρακτηρες του Σταν Λη ηταν αυτοι που καθιερωσαν το Σπαιντερμαν και την Μαρβελ και την εκαναν να ξεχωρισει. Οι χαρακτηρες και τα προβληματα των ανθρωπων πρωτα και μετα των ηρωων... Αυτη ηταν η διαφορα με αλλα κομικς. Τι να σχολιασω τωρα? Τα spider-man του Webb με τον Garfield ηταν σκετη αποτυχια, τα παντα ομως πλην της Στοουν, ενω τα καινουργια της Μarvel Studios ειναι παιδικη χαρα, παρουσιαζουν ενα αβουλο ον, ανυπαρκτο χαρακτηρα, τσιρακι των avengers με μια Μαιρη Τζεην απεριγραπτα κακη, μια σεξυ Aunt May (??) και καμια επαφη με τα σεναρια Σταν Λη... Τα σεναρια που εμπνευστηκε ο αγαπητος μας Σταν Λη οταν εγραφε τα κομικς ηταν τοσο πλουσια, τοσο ωραια κι ενδιαφεροντα και δε εχουν δει καμια μα καμια σωστη εφαρμογη στη μεγαλη οθονη. Ουτε ενα. Μονον μεμονομενες σκηνες, κι αυτες μονον στα του Σαμ Ραιμι. Ο πλουτος των παλιων κομικς ειναι ασυλληπτος μπροστα σε αυτα που μεταφερθηκαν στον κινηματογραφο. Αυτα προς ενημερωση των ...αδιαβαστων 😛 Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από qspock 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα