Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: No Way Home (2021)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταστείτε πόσο εκπληκτικό θα ήταν αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι φήμες για τους παλιούς Spider-Man (Maguire-Garfield) και τους βλέπαμε ξαφνικά στη νέα ταινία. Θα ήταν μοναδικό.

Η γνώμη μου είναι πως το έκαναν έτσι για να μην επισκιάσουν τον τωρινό Spider-Man και να έχει ο κόσμος χρόνο για να το "χωνέψει". Συν ότι σίγουρα δεν θέλουν να επικρατήσει η νοσταλγία και το κοινό να ζητάει τους Maguire & Garfield σε μελλοντικές ταινίες.

Επίσης, είναι σαν να καλούν τους fans των παλιότερων ταινιών για να δουν τη καινούργια. Σαν "κράχτης" ένα πράγμα. Και εννοείται πως σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν στη ταινία θα υπάρξει τεράστια απογοήτευση.

Για να πω και κάτι θετικό, μου αρέσει που θα παίξει στη ταινία ο Dr Strange και που θα εμφανιστούν διάφοροι αντίπαλοι του Spider-Man. Και για όσους έχουν τσεκάρει τα "Bully Maguire" videos θα ξέρουν πως σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει καινούργιο υλικό για memes. 😊

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mister-V είπε

Φανταστείτε πόσο εκπληκτικό θα ήταν αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι φήμες για τους παλιούς Spider-Man (Maguire-Garfield) και τους βλέπαμε ξαφνικά στη νέα ταινία. Θα ήταν μοναδικό.

Επίσης, είναι σαν να καλούν τους fans των παλιότερων ταινιών για να δουν τη καινούργια. Σαν "κράχτης" ένα πράγμα. Και εννοείται πως σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν στη ταινία θα υπάρξει τεράστια απογοήτευση.

O μόνος λόγος για τον οποίο έχω κόψει ήδη εισιτήρια για σινεμά είναι ο green goblin και o doctor octopus, καθώς θεωρώ τα 2 πρώτα spiderman iconic.

Τα amazing spiderman πέρασαν και δεν ακούμπησαν, δε μου έχει μείνει ούτε μια σκηνή στο μυαλό πέραν του θανάτου της ξανθιάς.

Οι ταινίες με τον Tom Holland καλές είναι, αλλά δεν έχουν χαρακτήρα spiderman και ανήκουν στη νέα mcu τουρλουμπούκι φάση παρέλασης guest stars

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα προσωπικά, τα Spiderman με τον Maguire, ειδικά τα 1κ2 ήταν τα καλύτερα ever. Σενάριο, cast, εφέ, όλα έδεναν.

Ο Peter Parker του Garfield ήταν υπερβολικά cool, o spiderman καλός, το σενάριο πλήρως αδιάφορο.

Τώρα οι τελευταίες με τον Holland καλές είναι, αλλά δεν έχουν αυτό το ΟΥΑΟ factor. Πιό πολύ σαν επεισόδια κάποιας σειράς τα νιώθω.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 5
Δημοσ.

Ερχομαι σπίτι απο δουλεία, ανοίγω youtube να δω χαζέψω τπτ, και στην αρχική σελίδα μου πετάει spoiler βίντεο μαζι με spoiler τιτλο ΚΑΙ σκηνή απο το spoiler σαν προμο φωτογραφία..Καλά πήγε αυτό 

• Sad 1
Δημοσ.

ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ

Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν κάτι χαζοαστειάκια  που χαλούσαν την εικόνα των Villains, λες και ήταν καρικατούρες και το ατέλειωτο, ατέλειωτο όμως fan service. Ε το 20ο inside/multiverse joke παύει πια να είναι αστείο

Κατά τ' άλλα η ταινία φοβερή, 2 σκαλιά πάνω από τις προηγούμενες με Holland 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Pansar24 said:

Ερχομαι σπίτι απο δουλεία, ανοίγω youtube να δω χαζέψω τπτ, και στην αρχική σελίδα μου πετάει spoiler βίντεο μαζι με spoiler τιτλο ΚΑΙ σκηνή απο το spoiler σαν προμο φωτογραφία..Καλά πήγε αυτό 

Είναι μέχρι να δεις ένα leaked video στο Youtube, μετά σκάνε συνέχεια recommended, όλη η ταινία που λέει ο λόγος, rofl.

Spoiler

Μετά τον Kingpin στο Hawkeye (D'Onofrio από Netflix) βλέπουμε και τον Daredevil στο MCU (o Cox απο Netflix) ! Μακάρι να πάρουν σειρές πάλι το Disney+

• Like 4
Δημοσ.

Εχω να παω κινηματογραφο 1+ χρονο.. Θα παλευεται με μασκα 3 ωρες;

28 λεπτά πριν, Pa0ki είπε

ΓΑ-ΜΗ-ΣΕ

Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν κάτι χαζοαστειάκια  που χαλούσαν την εικόνα των Villains, λες και ήταν καρικατούρες και το ατέλειωτο, ατέλειωτο όμως fan service. Ε το 20ο inside/multiverse joke παύει πια να είναι αστείο

Κατά τ' άλλα η ταινία φοβερή, 2 σκαλιά πάνω από τις προηγούμενες με Holland 

Που το ειδες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εχω να παω κινηματογραφο 1+ χρονο.. Θα παλευεται με μασκα 3 ωρες;

Γιατι να μην παλευεται, δεν ειναι οτι θα τρεχεις επι 8ωρο οπως κανουν καποιοι εν ωρα εργασιας.

Παρε και κατι να φας αμα θες να κανεις "διαλειμμα" 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι δεν το εχετε δει μην μπαινετε youtube. Ηδη σποιλεριαστικα για το end credit scene και για μια αλλη αναμενομενη εξελιξη...Μπαινει ο καθε τρομπας και ανεβαζει βιντεο με ολες τις σκηνες της ταινιας και τα σποιλερ με κεφαλαια στον τιτλο φυσικα...

Και δεν εψαχνα και τιποτα, απλως εμφανιστηκε στην αρχικη σελιδα επειδη παρακολουθω ενα καναλι με νεα της Μαρβελ

Επεξ/σία από thermo-sifounas
  • Like 2
Δημοσ.

Το είδα εχθες βράδυ. Πολύ καλό αλλά νομίζω το σκότωσε το Hype. Μάλλον το καλύτερο spiderman της νέας τριλογίας. Αλλά ότι και να λέμε και επειδή δεν θέλω να σποιλάρω όλα τα λεφτά ο William Dafoe. Κάνει τους υπόλοιπους να μοιάζουν με ερασιτέχνες ηθοποιούς.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε

Οσοι δεν το εχετε δει μην μπαινετε youtube. Ηδη σποιλεριαστικα για το end credit scene και για μια αλλη αναμενομενη εξελιξη...Μπαινει ο καθε τρομπας και ανεβαζει βιντεο με ολες τις σκηνες της ταινιας και τα σποιλερ με κεφαλαια στον τιτλο φυσικα...

Και δεν εψαχνα και τιποτα, απλως εμφανιστηκε στην αρχικη σελιδα επειδη παρακολουθω ενα καναλι με νεα της Μαρβελ

Σποϊλερ πως κανουν; Παιζει σε καποια χωρα νωριτερα; 

10 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γιατι να μην παλευεται, δεν ειναι οτι θα τρεχεις επι 8ωρο οπως κανουν καποιοι εν ωρα εργασιας.

Παρε και κατι να φας αμα θες να κανεις "διαλειμμα" 

Αμα ειναι οποιος τρωει να την βγαζει, δεν θα τη φοραει κανεις. Καταλαβα.

Δημοσ.

παντως αν ισχυει το κινεζικο plot leak, το οποιο εχει επιβεβαιωθει και απο τον anonleaker, η ταινια πρεπει ναναι μακραν η καλυτερη που εχει βγει απο την Disney/SONY. ειδικα οι φανς των παλιοτερων ταινιων, θα την κατευχαριστηθουν. μεχρι και εγω σκεφτομαι να παω να την δω.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αμα ειναι οποιος τρωει να την βγαζει, δεν θα τη φοραει κανεις. Καταλαβα.

Ε μπορείς να μην φας και να φορέσεις διπλή μάσκα.

/οφφτοπικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...