omghi2u Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Για εμενα ο καλυτερος Peter Parker ηταν σιγουρα ο Maguire. Ο καλυτερος spiderman ειναι ομως ο Holland. 1
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Κλείστηκαν εισιτήρια για την 1η Παρασκευή προβολής, άντε να δούμε ! 1
Witcher1st Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εκλεισα πρεμιερα 9 ωρα. Ελπιζω να μην εχει πολλα πιτσιρικια! Κλασσικα τελευταια πισω θεση γιατι σπαζομαι οταν ακουμπανε την θεση μου με τα ποδια τους..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μου αρέσει καθόλου το ironsuit και τα πόδια είναι creepy af. Επίσης δεν είχε AI το suit? Τουλάχιστον θα υπάρχουν μπόλικα spidey suits στην ταινία για να ξεχαστώ. 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Εκλεισα πρεμιερα 9 ωρα. Ελπιζω να μην εχει πολλα πιτσιρικια! Κλασσικα τελευταια πισω θεση γιατι σπαζομαι οταν ακουμπανε την θεση μου με τα ποδια τους.. Cinema πάντως δεν μπορώ πια να απολαύσω ταινία με τον καθένα να μιλάει, να παίζει με το κινητό του και να τρώει σαν orc. Με τα παιδιά το καταλαβαίνω, με του ενηλικους όμως όχι. Αμφιβάλλω να ξανά πάω ποτε cinema. 1
Witcher1st Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν μου αρέσει καθόλου το ironsuit και τα πόδια είναι creepy af. Επίσης δεν είχε AI το suit? Τουλάχιστον θα υπάρχουν μπόλικα spidey suits στην ταινία για να ξεχαστώ. Cinema πάντως δεν μπορώ πια να απολαύσω ταινία με τον καθένα να μιλάει, να παίζει με το κινητό του και να τρώει σαν orc. Με τα παιδιά το καταλαβαίνω, με του ενηλικους όμως όχι. Αμφιβάλλω να ξανά πάω ποτε cinema. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει τοσο hype που δε γινεται να περιμενω εστω και μια ημερα για να την δω σε αιθουσα με λιγο κοσμο. Με του που ανοιξω το reddit ή καποιο παρομοιο site/forum τα spoiler θα μου ερθουν στη μαπα!
mike299 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Το θεμα ειναι οτι υπαρχει τοσο hype που δε γινεται να περιμενω εστω και μια ημερα για να την δω σε αιθουσα με λιγο κοσμο. Με του που ανοιξω το reddit ή καποιο παρομοιο site/forum τα spoiler θα μου ερθουν στη μαπα! Καλά, για spiderman/superhero/marvel(Sony) ταινία μιλάμε. Δεν θα έχει δα κάποιο τρομερό twist που θα σου χαλάσει την πλοκή. Δεν είναι έκτη αίσθηση, fight club κ.α που εάν σου πουν τι συμβαίνει, χάνετε η μισή απόλαυση. Για την ακρίβεια, ολη την πλοκή να διαβάσεις πριν πας, σχεδόν το ίδιο θα την χαρείς. Εδώ έχουν γίνει τόσο προβλέψιμες, που σπάω τα νεύρα στην σύζυγο με το να λέω τον διάλογο πριν τον ηθοποιό. Το μόνο twist που θα μπορούσε να είχε η ταινία, είναι η εμφάνιση των "παράλληλων" spider man, που είναι όμως πια τόσο γνωστό, που μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι να μην εμφανιστούν τελικά. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από mike299
Witcher1st Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, mike299 είπε Καλά, για spiderman/superhero/marvel(Sony) ταινία μιλάμε. Δεν θα έχει δα κάποιο τρομερό twist που θα σου χαλάσει την πλοκή. Δεν είναι έκτη αίσθηση, fight club κ.α που εάν σου πουν τι συμβαίνει, χάνετε η μισή απόλαυση. Για την ακρίβεια, ολη την πλοκή να διαβάσεις πριν πας, σχεδόν το ίδιο θα την χαρείς. Εδώ έχουν γίνει τόσο προβλέψιμες, που σπάω τα νεύρα στην σύζυγο με το να λέω τον διάλογο πριν τον ηθοποιό. Το μόνο twist που θα μπορούσε να είχε η ταινία, είναι η εμφάνιση των "παράλληλων" spider man, που είναι όμως πια τόσο γνωστό, που μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι να μην εμφανιστούν τελικά. Εδω που τα λεμε εχεις ενα δικιο.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Swimmer21 2
Pa0ki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 20 χρόνια λέει από τον green goblin, ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ! Σε θερινό κινηματογράφο το είχα δει 1
Speculoos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 10:54 ΜΜ, Swimmer21 είπε Aν όντως παίζουν στην ταινία και δεν μιλάμε για πέρασμα του δεκάλεπτου, τότε το hype εκτοξεύθηκε τρελά. Ίσως είναι η πρώτη MCU ταινία που θα δω στη νέα φάση της marvel μετα τους τελευταίους avengers.
Witcher1st Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Speculoos είπε Aν όντως παίζουν στην ταινία και δεν μιλάμε για πέρασμα του δεκάλεπτου, τότε το hype εκτοξεύθηκε τρελά. Ίσως είναι η πρώτη MCU ταινία που θα δω στη νέα φάση της marvel μετα τους τελευταίους avengers. Το 2ο spiderman δεν το ειδες;
SabotazNic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έκλεισα και εγώ για dolby atmos Παρασκευή cosmos. Ευτυχώς είχε στην μέση θέσεις. Και μιας και βλέπω πολλές κλειστές ήδη, δεν θα έχει παιδάκια.
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 11:22 ΠΜ, Speculoos είπε Aν όντως παίζουν στην ταινία και δεν μιλάμε για πέρασμα του δεκάλεπτου, τότε το hype εκτοξεύθηκε τρελά. Ίσως είναι η πρώτη MCU ταινία που θα δω στη νέα φάση της marvel μετα τους τελευταίους avengers. αυτο φοβαμαι, oτι ειναι bait-n-switch και θα εμφανιστουν μονο στην 3η πραξη της ταινιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα