Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: No Way Home (2021)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω χασει την μπαλα πλεον. Το multiverse γιατι λεγεται ετσι; Τι εχει μπερδεψει; Μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια. Γιατι δεν εχω δει ολες τις ταινιες μαρβελ.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, polakis21 είπε

Εχω χασει την μπαλα πλεον. Το multiverse γιατι λεγεται ετσι; Τι εχει μπερδεψει; Μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια. Γιατι δεν εχω δει ολες τις ταινιες μαρβελ.

mulitiverse σημαινει οτι υπαρχουν πολλα συμπαντα (universes) οπου υπαρχουν διαφορες εκδοχες των ηρωων σε αυτην την περιπτωση, πχ αλλος spiderman, αλλοι villain. Με το multiverse βρηκαν την ευκαιρια να βαλουν παλιους villain οπως ο Dr. Octapus απο τα παλια spiderman σαν Canon και να κανουν crossover τις ταινιες, δηλαδη να μασ εξηγησουν οτι υπηρχε και πριν κανονικα στην ιστορια, ακομα και μετα το reboot της ταινιας. Με λιγα λογια, στα κομικς υπηρχαν τα multiverse οταν θελανε να βγαλουν διαφορετικες εκδοχες του καθε ηρωα. Αν δεν εχεις διαβασει κομικς η να δεις εστω κ μερικες παλιες ταινιες μπορει να μην ειναι τοσο κατανοητο,για αρχη θα σου ελεγα να δεις την σειρα Loki να μπεις λιγο στο νοημα.

2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Wait for it... Γιατί λένε ότι ίσως δεν είναι ο Strange... Ήταν πολύ ανεύθυνο αυτό που έκανε και πάντα ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις και τις αποφάσεις του.

Επίσης δεν νομίζω ότι ο Spider-Man θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του Dr Strange ενώ αυτός έκανε το ξόρκι.

Τέλος, στο trailer λέει "Carefull what you wish for, Parker" και Parker δεν έχει πει ποτέ τον Spider-Man, συνεχώς Peter τον λέει.

Άρα ίσως ανακαλύψουμε στο τέλος ότι είναι άλλος, δεν θα πω ποιος 😂

Spoiler

αν και ειναι ηδη γραμμενο στα κομικς πολλα χρονια τωρα οτι αυτος μπορει να ειναι ο Mephisto. https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_One_More_Day

2 ώρες πριν, _linuslost_ είπε

Μην κάνετε σποιλερ ρε κατσαπλιαδες

δεν ειναι σποιλερ αφου υποθεσεις κανουμε 😂,

Επεξ/σία από Metaksas
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
11 hours ago, Lazostat said:

8cdFq5G.jpeg

Μονο εγω βλεπω τους αλλους 2 spider-man στην αφισα; Δεν εχω δει να το αναφερει καποιος στο twitter.

Που;

Καλά παίζει να είναι η καλύτερη ταινία που θα έχει βγάλει η Marvel....

Το hype έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ενας παλευει με τον Sandman και ο αλλος προσπαθει να αποφυγει 2 pumpkin bombs που του πεταει ο Green Goblin.

FDvfpLSXsAQabnw.jpeg.2f288583d734766cee9275a7ad1822be.jpeg

Επεξ/σία από Lazostat
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...