polakis21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Εχω χασει την μπαλα πλεον. Το multiverse γιατι λεγεται ετσι; Τι εχει μπερδεψει; Μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια. Γιατι δεν εχω δει ολες τις ταινιες μαρβελ.
Metaksas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, polakis21 είπε Εχω χασει την μπαλα πλεον. Το multiverse γιατι λεγεται ετσι; Τι εχει μπερδεψει; Μπορει καποιος να εξηγησει με απλα λογια. Γιατι δεν εχω δει ολες τις ταινιες μαρβελ. mulitiverse σημαινει οτι υπαρχουν πολλα συμπαντα (universes) οπου υπαρχουν διαφορες εκδοχες των ηρωων σε αυτην την περιπτωση, πχ αλλος spiderman, αλλοι villain. Με το multiverse βρηκαν την ευκαιρια να βαλουν παλιους villain οπως ο Dr. Octapus απο τα παλια spiderman σαν Canon και να κανουν crossover τις ταινιες, δηλαδη να μασ εξηγησουν οτι υπηρχε και πριν κανονικα στην ιστορια, ακομα και μετα το reboot της ταινιας. Με λιγα λογια, στα κομικς υπηρχαν τα multiverse οταν θελανε να βγαλουν διαφορετικες εκδοχες του καθε ηρωα. Αν δεν εχεις διαβασει κομικς η να δεις εστω κ μερικες παλιες ταινιες μπορει να μην ειναι τοσο κατανοητο,για αρχη θα σου ελεγα να δεις την σειρα Loki να μπεις λιγο στο νοημα. 2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Wait for it... Γιατί λένε ότι ίσως δεν είναι ο Strange... Ήταν πολύ ανεύθυνο αυτό που έκανε και πάντα ήταν πολύ προσεκτικός στις κινήσεις και τις αποφάσεις του. Επίσης δεν νομίζω ότι ο Spider-Man θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του Dr Strange ενώ αυτός έκανε το ξόρκι. Τέλος, στο trailer λέει "Carefull what you wish for, Parker" και Parker δεν έχει πει ποτέ τον Spider-Man, συνεχώς Peter τον λέει. Άρα ίσως ανακαλύψουμε στο τέλος ότι είναι άλλος, δεν θα πω ποιος 😂 Spoiler αν και ειναι ηδη γραμμενο στα κομικς πολλα χρονια τωρα οτι αυτος μπορει να ειναι ο Mephisto. https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man:_One_More_Day 2 ώρες πριν, _linuslost_ είπε Μην κάνετε σποιλερ ρε κατσαπλιαδες δεν ειναι σποιλερ αφου υποθεσεις κανουμε 😂, Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από Metaksas 1
Swimmer21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Spoiler https://instagram.com/stories/the_marvelguys/2648172315067659638?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet
Metaksas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 το μονο που θελω ειναι μια σκηνη απο αυτο το θρυλικο meme 2
Swimmer21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από Swimmer21
Witcher1st Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μονο εγω βλεπω τους αλλους 2 spider-man στην αφισα; Δεν εχω δει να το αναφερει καποιος στο twitter.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 11 hours ago, Lazostat said: Μονο εγω βλεπω τους αλλους 2 spider-man στην αφισα; Δεν εχω δει να το αναφερει καποιος στο twitter. Που; Καλά παίζει να είναι η καλύτερη ταινία που θα έχει βγάλει η Marvel.... Το hype έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
Witcher1st Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο ενας παλευει με τον Sandman και ο αλλος προσπαθει να αποφυγει 2 pumpkin bombs που του πεταει ο Green Goblin. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από Lazostat 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα