ARRASS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Γειά σας, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την μέση μου και θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο. Θέλω να έχει καλά αμορτισέρ ώστε να μην έχει κραδασμους, cruse control οπωσδήποτε και τα καθίσματα να ΜΗΝ είναι μπακετ αλλά να όσο το δυνατόν πιο άνετα. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα άρα η κατανάλωση δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω αυτόματο αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν πάρω το φρένο το πατάς με το αριστερό πόδι; Είχα καθίσει σε Α class και με βολεψε πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω Mercedes... Ένας φίλος μου πρότεινε το c3, θα πάρω μεταχειρισμενο και μπορώ να δώσω περίπου έως και 7.500€ Αν κάποιος έχει κάποιο μοντέλο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, έχω το ix20 crd άρα Hyudai μάλλον όχι.
kostasbm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, ARRASS είπε Γειά σας, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την μέση μου και θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο. Θέλω να έχει καλά αμορτισέρ ώστε να μην έχει κραδασμους, cruse control οπωσδήποτε και τα καθίσματα να ΜΗΝ είναι μπακετ αλλά να όσο το δυνατόν πιο άνετα. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα άρα η κατανάλωση δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω αυτόματο αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν πάρω το φρένο το πατάς με το αριστερό πόδι; Είχα καθίσει σε Α class και με βολεψε πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω Mercedes... Ένας φίλος μου πρότεινε το c3, θα πάρω μεταχειρισμενο και μπορώ να δώσω περίπου έως και 7.500€ Αν κάποιος έχει κάποιο μοντέλο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, έχω το ix20 crd άρα Hyudai μάλλον όχι. στο αυτοματο μονο το δεξι ποδι χρησιμοποιεις οπως και τωρα οτι και να παρεις δεν θα ειναι ακριβως οπως το θελεις ,αλλα υπαρχουν καποιοι τεχνιτες που μπορυν να στο φερουν οπως το θελεις
tutuyo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Νομιζω οτι οπως και η επιλογη mouse και η επιλογη καθισματος ειναι καθαρα προσωπικο και πρεπει οπωσδηποτε να κανεις live δοκιμη. Συνηθως τα Peugeot/Citroen εχουν πιο μαλακες αναρτησεις που απορροφουν καλυτερα τις ανωμαλιες του δρομου. Επισης τα καθισματα της Opel ειναι μελετημενα και πιστοποιημενα απο ανεξάρτητο οργανισμό που ασχολείται με την πρόληψη των προβλημάτων πλάτης (AGR) Σε καθε περιπτωση ομως επειδη η ανεση ειναι ενα συνολο σημειων και επειδη κοιτας για μεταχειρο, απαραιτητη δοκιμη 1
ARRASS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Είχα πριν saxo και είχα βάλει πριν χρόνια αμορτισέρ kayiaba και ήταν καλύτερα, δεν περιμένω να με κάνει καλά, αλλά τουλάχιστον να είναι λίγο καλύτερα. Έχω καταλήξει σε Citroën ή Peugeot, το σχόλιο για τις αναρτήσεις ήταν ενδιαφέρον! Το cruise control είναι επίσης απαραίτητο, το saxo είχε ένα μεγάλο service με αλλαγή υμαντα, τα νέα μοντέλα το έχουν; Το κάθισμα παίζει μεγάλο ρόλο, δεν πρέπει να είναι πολύ σκληρό αλλά να σε στηρίζει σωστά, βέβαια πρέπει να το ρυθμίσεις και εδώ σωστά. Έχει κανείς καμία πρόταση σε μοντέλο, το c3 πως το βλέπετε;
tsofras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ARRASS είπε Γειά σας, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την μέση μου και θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο. Θέλω να έχει καλά αμορτισέρ ώστε να μην έχει κραδασμους, cruse control οπωσδήποτε και τα καθίσματα να ΜΗΝ είναι μπακετ αλλά να όσο το δυνατόν πιο άνετα. Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα άρα η κατανάλωση δεν είναι πρόβλημα. Σκέφτομαι να πάρω αυτόματο αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο, αν πάρω το φρένο το πατάς με το αριστερό πόδι; Είχα καθίσει σε Α class και με βολεψε πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω Mercedes... Ένας φίλος μου πρότεινε το c3, θα πάρω μεταχειρισμενο και μπορώ να δώσω περίπου έως και 7.500€ Αν κάποιος έχει κάποιο μοντέλο να μου προτείνει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, έχω το ix20 crd άρα Hyudai μάλλον όχι. Είναι μικρό το budget δυστυχώς , Hyundai δεν θα πρότεινα είναι σαν ξύλο τα περισσότερα καθίσματα και άβολα, το c3 από το 17 και μετά είναι πάρα πολύ βολικό με άνετα καθίσματα- ανάρτηση για την κατηγορία του, αυτόματο σε αυυαυτα λεφτά δεν θα βρεις πάντως Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω σε αυτό το Budget αν είχες να δώσεις παραπάνω θα σου έλεγα το c3 aircross χωρίς σκέψη Υ.Γ. έχω και εγώ πρόβλημα.ε την μέση
ARRASS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι μικρό το budget δυστυχώς , Hyundai δεν θα πρότεινα είναι σαν ξύλο τα περισσότερα καθίσματα και άβολα, το c3 από το 17 και μετά είναι πάρα πολύ βολικό με άνετα καθίσματα- ανάρτηση για την κατηγορία του, αυτόματο σε αυυαυτα λεφτά δεν θα βρεις πάντως Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω σε αυτό το Budget αν είχες να δώσεις παραπάνω θα σου έλεγα το c3 aircross χωρίς σκέψη Υ.Γ. έχω και εγώ πρόβλημα.ε την μέση Στο car.gr έχει αρκετά c3 μοντέλα του 2013-2014 γύρω 6.000-7.000€, το αυτόματο δεν είναι απαραίτητο, μου αρκεί το cruise control, πιστεύετε ότι θα είναι αρκετά καλό; Η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορώ να το πάρω.
tsofras Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 53 λεπτά πριν, ARRASS είπε Στο car.gr έχει αρκετά c3 μοντέλα του 2013-2014 γύρω 6.000-7.000€, το αυτόματο δεν είναι απαραίτητο, μου αρκεί το cruise control, πιστεύετε ότι θα είναι αρκετά καλό; Η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορώ να το πάρω. Δυστυχώς δεν έχω άποψη για το προηγούμενο μοντέλο
george kesoglu Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Nissan Qashqai δαγκωτο , το ειχα 12 χρονια εχει καθίσματα με οσφυική υποστήριξη τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την NΑSA ,, ενα θα σου πω πήγαινα ταξιδι 9-10 ωρων και δεν ειχα πρόβλημα , Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από george kesoglu
ARRASS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα πάω να δοκιμάσω το C3, μου κάνει πάντως εντύπωση που τα ποιο πολλά έχουν κάθισμα backet, έχουν μεγάλη διαφορά ή είναι απλά marketing; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από ARRASS
agnostos13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ARRASS είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, θα πάω να δοκιμάσω το C3, μου κάνει πάντως εντύπωση που τα ποιο πολλά έχουν κάθισμα backet, έχουν μεγάλη διαφορά ή είναι απλά marketing; Καλύτερη πλευρική (υπο)στήριξη. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από agnostos13 1
NickTG Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Με πρόβλημα στη μέση θα πήγαινα στην επόμενη κατηγορία. 1
G.bar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Πάντως cruise control χωρίς να είναι αυτόματο είναι δώρον άδωρον.. καλό είναι για την εθνική που απλά θα σου κρατάει μια σταθερή ταχύτητα με την τελευταία σχέση στο κιβώτιο, αλλά κατά τα άλλα ελλειπέστατο. Καλύτερα κοίτα κάτι σε αυτόματο, πολύ πιό ξεκούραστο σε όλους τους τομείς και μετα δεν υπάρχει επιστροφή σε χειροκίνητο.
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Γιατι να μην πάρεις A class εφόσον σε βολευει?
nik0laus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 @ARRASS Citroen C5 με υδροπνευματική ανάρτηση και δεν πάει να έχει λακούβες και σαμαράκια ο δρόμος , εσυ απλά θα τα αγνοείς ... Θα σου έλεγα και για Xanthia αλλά πλέον το μοντέλο ειναι πάρα πολυ παλιό για τα σημερινά δεδομένα (είναι λιγακι πιο άνετο/μαλακο από τη C5 αλλά και λιγάκι πιο μπελαλίδικο στη συντήρηση της αναρτησης) αν και μπορεις να βρεις καλό κομμάτι με πολύ λιγα χρήματα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα