nik0laus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μιας και το παλιο τηλεφωνο απεβιωσε ειμαι για αγορα καινουργιου... μπατζετ βαρυα μεχρι 100-110 ευρω... Χρηση απλη, κυριως τηλεφωνικες κλησεις-sms, παιχνιδια ελαχιστα εως καθολου, το πολυ πολυ να συνδεθω στο ιντερνετ για να δω κανενα νεο-ειδησεις κλπ και αραια και που καποιο βιντεακι στο youtube, αντε και λιγο chat σε καποιο messenger μια στο τοσο... Βλεπω στο σκρουτζ καποια μοντελα της xiaomi ( 9A,C κλπ) και της Realme (C11-C21). που ειναι εντος των χρηματικων οριων που εχω θεσει ... ποιο προτεινετε απο αυτα; Αν υπαρχει καποια αλλη προταση/ επιλογη ευπροσδεκτη
Fotia Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Ολα παρομοια ειναι σε αυτη την τιμη .Δες και το νοκια 5.3 γιατι εχει καθαρο λειτουργικο
GATE123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Μιας και το παλιο τηλεφωνο απεβιωσε ειμαι για αγορα καινουργιου... μπατζετ βαρυα μεχρι 100-110 ευρω... Χρηση απλη, κυριως τηλεφωνικες κλησεις-sms, παιχνιδια ελαχιστα εως καθολου, το πολυ πολυ να συνδεθω στο ιντερνετ για να δω κανενα νεο-ειδησεις κλπ και αραια και που καποιο βιντεακι στο youtube, αντε και λιγο chat σε καποιο messenger μια στο τοσο... Βλεπω στο σκρουτζ καποια μοντελα της xiaomi ( 9A,C κλπ) και της Realme (C11-C21). που ειναι εντος των χρηματικων οριων που εχω θεσει ... ποιο προτεινετε απο αυτα; Αν υπαρχει καποια αλλη προταση/ επιλογη ευπροσδεκτη Αν μπορείς αυτό https://www.jmctech.gr/product/oneplus-nord-n100-dual-sim-4gb-ram-64gb-grey-eu/?ref=bestprice.gr
takis1984 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Εγώ θα σου πρότεινα το C21 είναι μια χαρά κινητό για απλή χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα