Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το παλιο τηλεφωνο απεβιωσε ειμαι για αγορα καινουργιου... μπατζετ βαρυα μεχρι 100-110 ευρω...

Χρηση απλη, κυριως τηλεφωνικες κλησεις-sms,   παιχνιδια ελαχιστα  εως καθολου, το πολυ πολυ να συνδεθω στο ιντερνετ για να δω κανενα νεο-ειδησεις κλπ και αραια και που καποιο βιντεακι στο youtube, αντε και λιγο chat σε καποιο messenger μια στο τοσο...

Βλεπω στο σκρουτζ καποια μοντελα της xiaomi ( 9A,C κλπ) και της Realme (C11-C21). που ειναι εντος των χρηματικων οριων που εχω θεσει ... ποιο προτεινετε απο αυτα;

Αν υπαρχει καποια αλλη προταση/ επιλογη ευπροσδεκτη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

Μιας και το παλιο τηλεφωνο απεβιωσε ειμαι για αγορα καινουργιου... μπατζετ βαρυα μεχρι 100-110 ευρω...

Χρηση απλη, κυριως τηλεφωνικες κλησεις-sms,   παιχνιδια ελαχιστα  εως καθολου, το πολυ πολυ να συνδεθω στο ιντερνετ για να δω κανενα νεο-ειδησεις κλπ και αραια και που καποιο βιντεακι στο youtube, αντε και λιγο chat σε καποιο messenger μια στο τοσο...

Βλεπω στο σκρουτζ καποια μοντελα της xiaomi ( 9A,C κλπ) και της Realme (C11-C21). που ειναι εντος των χρηματικων οριων που εχω θεσει ... ποιο προτεινετε απο αυτα;

Αν υπαρχει καποια αλλη προταση/ επιλογη ευπροσδεκτη

Αν μπορείς αυτό https://www.jmctech.gr/product/oneplus-nord-n100-dual-sim-4gb-ram-64gb-grey-eu/?ref=bestprice.gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...