Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghadhika είπε

Ενώ τεστάρει, η θερμοκρασία του ssd είναι στους 45.

CPU στους 40-50, gpu στους 50 και κουτιού 45-55.

Αν μενει στους 45 ο δισκος και δεν κανει κανα αποτομο ανεβασμα θερμοκρασιας δεν φταιει αυτος για τα παγωματα , αν εχει προβλημα ηδη θα επρεπε να σε ειχε εγκαταλειψει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν μενει στους 45 ο δισκος και δεν κανει κανα αποτομο ανεβασμα θερμοκρασιας δεν φταιει αυτος για τα παγωματα , αν εχει προβλημα ηδη θα επρεπε να σε ειχε εγκαταλειψει

Όχι, είναι σταθερός στους 45

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ghadhika είπε

Όχι, είναι σταθερός στους 45

Εχεις σκοπο να το κρατησεις ; (δεν ειναι κακο το pc) , αν ναι γιατι δεν πουλας τις μνημες που εχεις και να βαλεις 2 x 8gb ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εχεις σκοπο να το κρατησεις ; (δεν ειναι κακο το pc) , αν ναι γιατι δεν πουλας τις μνημες που εχεις και να βαλεις 2 x 8gb ;

Προς το παρόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το δύο επιπλέον ντιμάκια τα έβαλα μόλις πέρυσι, μέχρι τότε ήμουν μόλις με 4gb!

Προφανώς και υπάρχουν σχέδια πλήρους αναβάθμισης αλλά με τα οικονομικά μου και τη κατάσταση με τις κάρτες γραφικών, μάλλον θα αργήσει ακόμα.

Μόνο τον ssd έχω σκοπό να αλλάξω σχετικά σύντομα, πιθανώς μέσα στο χρόνο γιατί τα 250gb είναι πια πολύ λίγα.

Επεξ/σία από ghadhika
Δημοσ.

Με το θεμα που εχεις , δεν πιστευω με τιποτα να υπαρχει προβλημα σε δισκο , καρτα γραφικων και επεξεργαστη , εγω εστιαζω πιο πολυ το προβλημα σου στις μνημες (νομιζω οτι ειναι λιγα τα 8gb) και αμεσως μετα θα πηγαινα στο τροφοδοτικο (κι αυτο πιστευω αν και gold σε πεφτει λιγο)

Εχω ενα 775 στημενο με Xeon cpu , 8gb μνημες , μικροτερη καρτα γραφικων αλλα με τροφοδοτικο 600+ ......αν το γκαζωσω δεν φτανουν τα ρευματα , κατα τάλλα δουλευει χωρις κανενα απολυτως κολλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ghadhika είπε

το health του ssd είναι στο 69%

Μήπως να τον αλλάζατε; Το 1/3 της ζωής του το έφαγε. Το Crystal disk info τι αναφέρει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Με το θεμα που εχεις , δεν πιστευω με τιποτα να υπαρχει προβλημα σε δισκο , καρτα γραφικων και επεξεργαστη , εγω εστιαζω πιο πολυ το προβλημα σου στις μνημες (νομιζω οτι ειναι λιγα τα 8gb) και αμεσως μετα θα πηγαινα στο τροφοδοτικο (κι αυτο πιστευω αν και gold σε πεφτει λιγο)

Εχω ενα 775 στημενο με Xeon cpu , 8gb μνημες , μικροτερη καρτα γραφικων αλλα με τροφοδοτικο 600+ ......αν το γκαζωσω δεν φτανουν τα ρευματα , κατα τάλλα δουλευει χωρις κανενα απολυτως κολλημα.

Το τροφοδοτικό είναι αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αλλά είναι το πιο νέο κομμάτι hardware που έχω (δεν πρέπει να έχει κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας) και το έβαλα μετά από πρόταση ειδικού που εμπιστεύομαι πολύ. Αν το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο σε υψηλές λειτουργίες, θα το υποψιαζόμουν αλλά τώρα κολλάει σε τελείως τυχαίες στιγμές, μη σου πω πως κολλάει περισσότερο όταν δεν κάνω τπτ.

5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως να τον αλλάζατε; Το 1/3 της ζωής του το έφαγε. Το Crystal disk info τι αναφέρει;

Το έχω στα άμεσα σχέδια αλλά δε νομίζω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν έχει σχέση αυτός.

Δεν έχω τη συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά το Samsung Magician (ο σκληρός είναι Samsung 840 EVO 250GB) μου τον βγάζει healthy. 70,5tb written και νορμάλ θερομκρασίες.

Επεξ/σία από ghadhika
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ghadhika είπε

Το τροφοδοτικό είναι αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αλλά είναι το πιο νέο κομμάτι hardware που έχω (δεν πρέπει να έχει κλείσει 2 χρόνια λειτουργίας) και το έβαλα μετά από πρόταση ειδικού που εμπιστεύομαι πολύ. Αν το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο σε υψηλές λειτουργίες, θα το υποψιαζόμουν αλλά τώρα κολλάει σε τελείως τυχαίες στιγμές, μη σου πω πως κολλάει περισσότερο όταν δεν κάνω τπτ.

Αν αντεχει η τσεπη σου δωσε παραγγελια εναν Patriot 480 απο δω , φτιαχνεις κλωνο ή καθαρη εγκατασταση και κανεις τον αλλον που εχεις φορματ και αποθηκη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν αντεχει η τσεπη σου δωσε παραγγελια εναν Patriot 480 απο δω , φτιαχνεις κλωνο ή καθαρη εγκατασταση και κανεις τον αλλον που εχεις φορματ και αποθηκη

Αν είναι να την κάνω την αλλαγή, θα τη κάνω σωστή 😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...