Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Αντε πάλι.

Σου εχω απαντήσει και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι, 

ότι το αμάξι σου ΚΑΊΕΙ ΝΟΡΜΆΛ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσες. 

Αν δεν το πιστευεις αυτό, είναι δικό σου πρόβλημα. 

Κλειδώστε το επιτέλους. 

Το πιστευω βρε αδερφε οτι καιει νορμαλ και αυτη την απαντηση περιμενα να ακουσω οχι με ποιον επιστημονικο τροπο θα δω ΑΚΡΙΒΩΣ ποσο καιει.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το πιστευω βρε αδερφε οτι καιει νορμαλ και αυτη την απαντηση περιμενα να ακουσω οχι με ποιον επιστημονικο τροπο θα δω ΑΚΡΙΒΩΣ ποσο καιει.

Δηλαδή επιβεβαίωση αυτού που αυθαίρετα εχεις στο μυαλό σου ήθελες;Δεν το έλεγες απο την αρχή να γλυτωσουμε την φθορά απο τα δάχτυλα μας.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή επιβεβαίωση αυτού που αυθαίρετα εχεις στο μυαλό σου ήθελες;Δεν το έλεγες απο την αρχή να γλυτωσουμε την φθορά απο τα δάχτυλα μας.

Οχι δεν ηθελα να διαβασω "καιει νορμαλ" για να χαρω οτι ειναι καλα το αμαξι μου.

Σιγουρα ομως δεν ηθελα να διαβασω με ποιον επιστημονικο τροπο θα δω ποσο ΑΚΡΙΒΩΣ καιει το αμαξι μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Οχι δεν ηθελα να διαβασω "καιει νορμαλ" για να χαρω οτι ειναι καλα το αμαξι μου.

Σιγουρα ομως δεν ηθελα να διαβασω με ποιον επιστημονικο τροπο θα δω ποσο ΑΚΡΙΒΩΣ καιει το αμαξι μου.

Μας δουλευεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μας δουλευεις.

Δεν ειμαι 15 για να δουλευω τον καθε ενα εδω μεσα ειμαι 50 και αν διαβασεις την υπογραφη μου εχω και εναν λογο παραπανω να μην δουλεψω καποιον εδω μεσα.

Τωρα αν πραγματικα το πιστευεις αυτο εδω ειναι η λυση.

https://www.insomnia.gr/ignore/

Θα ζητησω να κλειδωσει το θεμα γιατι πηρα την απλη απαντηση που ηθελα χωρις να χρειαστει να κανω εξισωση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δεν ειμαι 15 για να δουλευω τον καθε ενα εδω μεσα ειμαι 50 και αν διαβασεις την υπογραφη μου εχω και εναν λογο παραπανω να μην δουλεψω καποιον εδω μεσα.

Τωρα αν πραγματικα το πιστευεις αυτο εδω ειναι η λυση.

https://www.insomnia.gr/ignore/

Σε θεωρώ πολύ σοβαρό για να σε βάλω στη λίστα.Αν ήσουν 15χρονο δεν θα σου απάνταγα καθόλου..

Αλλα σε αυτό το θέμα πραγματικά δεν ξερεις τι θέλεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...