Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το σωστο ειναι γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 και βγαζεις την καταναλωση.

Αλλα και παλι στο περιπου γιατι δεν ειναι δυνατον με το που κανεις ακριβως 100 να εχεις βενζιναδικο διπλα σου.

Στο βενζιναδικο μπορει να σου βαλει 10 λιτρα και η αντλια επειδη ισως την εχει πειραξει να σου γραψει 12 και εσυ να πεις εκαψα 12 λιτρα ενω πραγματικα εχεις καψει 10 λιτρα.

Ωραιο θα ηταν να υπηρχε ενα μηχανακι να μετραει λιτρα δηλαδη σαν το ρολοι του νερου. Να το μηδενιζεις να μηδενιζεις και το κοντερ να κανεις 100 να σταματας και να βλεπεις ποσα λιτρα σου εκαψε.

Καλησπερα.

Γεμιζεις παντα μεχρι το στομιο και κανεις καποια δρομολογια που κανεις ως συνηθως.. δηλαδη κοιτας παντα οι συνθηκες να ειναι ιδιες! Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις 100χλμ. 

πχ ξαναγεμιζεις μεχρι το στομιο και σταματαει η αντλια στα 4,85λ.  Το κοντερ σου γραφει 63,05χλμ.  Αρα 4,85:63,05=0,0769 δηλαδη 7,69λ/100χλμ    Αυτο θα το κανεις τουλαχιστον 3 φορες για να δεις τον μεσο ορο.

Αλλα και παλι η καταναλωση που θα βρεις θα ειναι υπο συγκεκριμενες συνθηκες! Γιατι οτι αλλαζεις αλλαζει και η καταναλωση!  οπως αποστασεις με ζεστο μοτερ,στυλ οδηγησεις,κινηση,βαρος,εξωτερικες θερμ.

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτο είναι σωστό όταν δεν εχεις ουτε κομπιουτεράκι.Αν δεν μπορουμε να κάνουμε ουτε μια αριθμητική πράξη ...........αστο να πάει άστο.

Αν ξεκινας ότι όλοι σε κλεβουν πάλι άστο.

Οταν σε ενα τεποζιτο 45 λιτρων που εχει ηδη βενζινη μεσα σου βαζουν 45 δεν σε κλεβουν απλα ξεχειλωσε το τεποζιτο και πλεον παιρνει 50  λιτρα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Οταν σε ενα τεποζιτο 45 λιτρων που εχει ηδη βενζινη μεσα σου βαζουν 45 δεν σε κλεβουν απλα ξεχειλωσε το τεποζιτο και πλεον παιρνει 50  λιτρα.

Ναι σε αυτο εχεις δικιο. Απλα αφου το γεμισες μεχρι το στομιο θα μπορουσες να βρεις ποσο ακριβως σου εκαψε αν το γεμιζες παλι μεχρι το στομιο και εκανες τις πραξεις!  Ενταξει υπαρχει και ο παραγοντας της ποιοτητας αλλα συνηθως απο το κλεψιμο βλεπουμε την μεγαλυτερη διαφορα στην καταναλωση!

7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Φυσιολογικα δεν εκαψε 8,8λ!  Απλα για τις δικες σου συνθηκες εκει σε πηγε η καταναλωση!

Την καταναλωση την μετραμε υπο φυσιολογικες συνθηκες!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γέμισε απο μπιτόνια τότε.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 23/8/2021 στις 9:26 ΜΜ, tutuyo είπε

2 σελιδες επειδη ο φιλος δεν ξερει να κανει την απλη πραξη τοσα λιτρα καυσιμου, τοσα χιλομετρα βγαζουν

Το σχόλιο σας είναι άκομψο, αγενές και δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση, κανείς δεν σας ανάγκασε να διαβάσετε 2 σελίδες και καλό είναι να μην προσβάλουμε τον κόσμο χωρίς κανένα λόγο και αιτία .

Επεξ/σία από orits
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orits είπε

Το σχόλιο σας είναι άκομψο, αγενές και δεν προσφέρει τίποτα στην συζήτηση, κανείς δεν σας ανάγκασε να διαβάσετε 2 σελίδες και καλό είναι να μην προσβάλουμε τον κόσμο χωρίς κανένα λόγο και αιτία .

Δυο σελιδες και δεν καταλαβε οτι εμενα δεν με ενδιεφερε να μαθω ακριβως ποσα λιτρα καιει.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Δυο σελιδες και δεν καταλαβε οτι εμενα δεν με ενδιεφερε να μαθω ακριβως ποσα λιτρα καιει.

5 σελιδες λέμε πως να μετρήσεις την κατανάλωση του αμαξιού σου για να καταλάβεις αν καίει πολύ αλλά και πόσο καίει γιατί ο τρόπος που μετράς  είναι λάθος..Σου γράφω να γεμίσεις με μπιτόνια και σου ακούγεται περίεργο.

Σορρυ αλλά...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

και πως αλλιώς θα μάθεις αν "Καει πολυ, καιει νορμαλ;"  ?????

Σου εξήγησαν τα παιδιά πως θα μετρήσεις την κατανάλωση (φουλάρισμα, μηδενισμός, φουλάρισμα -> λίτρα/χλμ)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

5 σελιδες λέμε πως να μετρήσεις την κατανάλωση του αμαξιού σου για να καταλάβεις αν καίει πολύ αλλά και πόσο καίει γιατί ο τρόπος που μετράς  είναι λάθος..Σου γράφω να γεμίσεις με μπιτόνια και σου ακούγεται περίεργο.

Σορρυ αλλά...

5 σελιδες μου λετε τον τροπο για να δω ποσο ακριβως καιει το αμαξι μου και εγω 5 σελιδες γραφω οτι δεν με νοιαζει να μαθω ποσο ακριβως καιει.

Εγραψα πουθενα οτι θελω να παθω αν καιει 8 λιτρα τα 100 η αν καιει 7.5 λιτρα η αν καιει 10 λιτρα;

Χοντρικα μπακαλιστικα ρωτησα οταν γεμισεις ενα κορσακι 1200 μεχρι να αναψει το λαμακι ποσα χιλιομετρα κανει αυτη ηταν η ερωτηση μου οχι να δω αν στα 100 καιει 7.3 η 7.8 λιτρα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Χοντρικα μπακαλιστικα ρωτησα οταν γεμισεις ενα κορσακι 1200 μεχρι να αναψει το λαμακι ποσα χιλιομετρα κανει αυτη ηταν η ερωτηση μου οχι να δω αν στα 100 καιει 7.3 η 7.8 λιτρα.

τότε έπρεπε να σου πούνε οτι δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς και να κλειδωθεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, korakios είπε

και πως αλλιώς θα μάθεις αν "Καει πολυ, καιει νορμαλ;"  ?????

Σου εξήγησαν τα παιδιά πως θα μετρήσεις την κατανάλωση (φουλάρισμα, μηδενισμός, φουλάρισμα -> λίτρα/χλμ)

Κοιτα αδερφε γεμισα εκανα τις διακοπες μου και μου εβγαλε 510 μεχρι να αναψει αν μου πει καποιος οτι φιλε εγω με το ιδιο αμαξι γεμισα πηγα διακοπες και εβγαλα 530 ε δεν θα κατσω να ψαξω γιατι σε αυτον εβγαλε 20 παραπανω αν ομως μου πει εγω οταν γεμιζω μεχρι να μου αναψει κανω 650 τοτε θα πω κατι δεν παει καλα.

Αυτη την απαντηση περιμενα και οχι πως να δω με ακριβεια ποσα λιτρα καιω τα 100 χιλιομετρα.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτα αδερφε γεμισα εκανα τις διακοπες μου και μου εβγαλε 510 μεχρι να αναψει αν μου πει καποιος οτι φιλε εγω με το ιδιο αμαξι γεμισα πηγα διακοπες και εβγαλα 530 ε δεν θα κατσω να ψαξω γιατι σε αυτον εβγαλε 20 παραπανω αν ομως μου πει εγω οταν γεμιζω μεχρι να μου αναψει κανω 650 τοτε θα πως κατι δεν παει καλα.

βασικά δεν καταλαβαίνεις οτι άλλος μπορεί στο ίδιο αμάξι να έχει τσίτα τα λάστιχα, να μην ανάβει ac , να είναι 2 άτομα μινιόν , να πήγε αλλού διακοπές απο εκεί που πήγες και να έκανε άλλες διαδρομές κτλ κτλ.

αποχωρώ και καλή συνέχεια :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Κοιτα αδερφε γεμισα εκανα τις διακοπες μου και μου εβγαλε 510 μεχρι να αναψει αν μου πει καποιος οτι φιλε εγω με το ιδιο αμαξι γεμισα πηγα διακοπες και εβγαλα 530 ε δεν θα κατσω να ψαξω γιατι σε αυτον εβγαλε 20 παραπανω αν ομως μου πει εγω οταν γεμιζω μεχρι να μου αναψει κανω 650 τοτε θα πως κατι δεν παει καλα.

Αυτη την απαντηση περιμενα και οχι πως να δω με ακριβεια ποσα λιτρα καιω τα 100 χιλιομετρα.

Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Κοιτα αδερφε γεμισα εκανα τις διακοπες μου και μου εβγαλε 510 μεχρι να αναψει αν μου πει καποιος οτι φιλε εγω με το ιδιο αμαξι γεμισα πηγα διακοπες και εβγαλα 530 ε δεν θα κατσω να ψαξω γιατι σε αυτον εβγαλε 20 παραπανω αν ομως μου πει εγω οταν γεμιζω μεχρι να μου αναψει κανω 650 τοτε θα πω κατι δεν παει καλα.

Αντε πάλι.

Σου εχω απαντήσει και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι, 

ότι το αμάξι σου ΚΑΊΕΙ ΝΟΡΜΆΛ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσες. 

Αν δεν το πιστευεις αυτό, είναι δικό σου πρόβλημα. 

Κλειδώστε το επιτέλους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...