LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Άρα αφού δεν σου άναψε λαμπάκι, ή πρώτη γραμμή είναι ανάμεσα στη μεσαία και την μηδενική. Άρα είχες μέσα τουλάχιστον 10 λίτρα αφού έκανες 510 λίτρα, άρα δεν έκαψες 45 λιτρα στα 510χλμ αλλά το πολύ 35.Αρα μια χαρά οικονομικο είναι το αμάξι και το ζαλίζεις και το ξαναζαλιζεις. Κάνε αυτό που σου είπε ο UK και τόσοι άλλοι εδώ μέσα. Ξανά, 510χλμ εβγαλες ΟΧΙ με 45 λιτρα, αλλά το πολύ με 35. Οταν ενα τεποζιτο ειναι 45 λιτρα και απο αυτα τα 45 τα 5 ειναι η ρεζερβα οταν σου αναψει το λαμπακι και λογικα εχεις μεσα 5 λιτρα δεν επρεπε κανονικα να παρει 40 λιτρα; Εμενα γιατι πηρε 45 λιτρα 11 χιλιομετρα ειχα κανει με αναμενο λαμπακι. Που μπορω να βρω ποσα λιτρα ειναι η ρεζερβα εχω βρει μονο οτι ειναι 45 ολο το τεποζιτο. Σιγουρα τα λαμπακια και οι δεικτες σε αυτα τα αμαξια δεν ειναι ακριβειας.
sarakats85 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Αν έχεις καταγραφή πριν την αλλαγή των 4 μπεκ οκ αλλιώς πολύ πιθανον να σου έβαλε ο μάστορας μεταχειρισμένα από 1.4 που γίνεται χαμός για αυτό βλέπεις ένα λίτρο πάνω από κανονικό... βέβαια υποθέσεις είναι όλα..μετρα το άδειος με χλμ κανονικά όπως έγραψαν οι από πάνω και εντός πολης δεν πρέπει να δεις πάνω από 7.Αλλιως η ο λάμδα η τα μπεκ είναι από άλλο κωδικό κινητήρα..
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, sarakats85 είπε Αν έχεις καταγραφή πριν την αλλαγή των 4 μπεκ οκ αλλιώς πολύ πιθανον να σου έβαλε ο μάστορας μεταχειρισμένα από 1.4 που γίνεται χαμός για αυτό βλέπεις ένα λίτρο πάνω από κανονικό... βέβαια υποθέσεις είναι όλα..μετρα το άδειος με χλμ κανονικά όπως έγραψαν οι από πάνω και εντός πολης δεν πρέπει να δεις πάνω από 7.Αλλιως η ο λάμδα η τα μπεκ είναι από άλλο κωδικό κινητήρα.. Τα μπεκ τα αγορασα και τα εβαλα εγω πανω απλα τα πηγα για να τα δει και να τα καθαρισει συνεργειο που κανει καθαρισμο και ογκομετρηση, ηταν απο ZE12XE δηλαδη το δικο μου. Τους λαμδα τους εχω αλλαξει προσφατα και τους δυο με γνησιους Bosch Πως να μην δω πανω απο 7 που αν δεν κανω λαθος ο κατασκευαστης δινει 6 εκτος 8 εντος; Επειδη οι περισσοτεροι μου εχουν γραψει πως θα υπολογισω ακριβως ποσο καει να ξαναγραψω οτι δεν με ενδιαφερει ποσο ακριβως καιει. Η ερωτηση μου ηταν αν για τα χρονια του και για το βαρος που κουβαλουσε ειναι λογικα αυτα τα 510+ χιλιομετρα που θα βγαλει με γεματο τεποζιτο μεχρι να μου αναψει η ρεζερβα. Το οτι σε 45αρι τεποζιτο που σιγουρα ειχε μεσα 5 λιτρα τουλαχιστον πως εβαλαν 45 λιτρα ενας θεος το ξερει και υπαρχει ηδη θεμα που κραζουν την Shell και οπως εχω διαβασει σε αρκετους εβαλαν παραπανω απο οσο παιρνει το τεποζιτο τους. Οταν ειχα μηχανη που μπορουσα να την αφησω να μεινει απο βενζινη και να την παω με τα χερια οταν ηξερα πως εχω 10 λιτρα τεποζιτο και μου εβαζαν 13 τους επερες και τους σηκωνε, το αμαξι ομως δεν μπορω να το παω εντελως στεγνο και να τους πω γεμιστε για να δω θα μου βαλουν 45 οπως λεει ο κατασκευαστης;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τα μπεκ τα αγορασα και τα εβαλα εγω πανω απλα τα πηγα για να τα δει και να τα καθαρισει συνεργειο που κανει καθαρισμο και ογκομετρηση, ηταν απο ZE12XE δηλαδη το δικο μου. Τους λαμδα τους εχω αλλαξει προσφατα και τους δυο με γνησιους Bosch Πως να μην δω πανω απο 7 που αν δεν κανω λαθος ο κατασκευαστης δινει 6 εκτος 8 εντος; Επειδη οι περισσοτεροι μου εχουν γραψει πως θα υπολογισω ακριβως ποσο καει να ξαναγραψω οτι δεν με ενδιαφερει ποσο ακριβως καιει. Η ερωτηση μου ηταν αν για τα χρονια του και για το βαρος που κουβαλουσε ειναι λογικα αυτα τα 510+ χιλιομετρα που θα βγαλει με γεματο τεποζιτο μεχρι να μου αναψει η ρεζερβα. Το οτι σε 45αρι τεποζιτο που σιγουρα ειχε μεσα 5 λιτρα τουλαχιστον πως εβαλαν 45 λιτρα ενας θεος το ξερει και υπαρχει ηδη θεμα που κραζουν την Shell και οπως εχω διαβασει σε αρκετους εβαλαν παραπανω απο οσο παιρνει το τεποζιτο τους. Οταν ειχα μηχανη που μπορουσα να την αφησω να μεινει απο βενζινη και να την παω με τα χερια οταν ηξερα πως εχω 10 λιτρα τεποζιτο και μου εβαζαν 13 τους επερες και τους σηκωνε, το αμαξι ομως δεν μπορω να το παω εντελως στεγνο και να τους πω γεμιστε για να δω θα μου βαλουν 45 οπως λεει ο κατασκευαστης; Το ρεζερβουάρ σου έχει μια Α χωρητικότητα.Απο το ρεζερβουαρ μέχρι την τάπα που βλεπεις ότι εχει φουλάρει μεσολαβεί μια σωλήνα. .Πρέπει να υπολογίζεις ποσο καυσιμο χωράει και αυτή
filarhos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Επίλεξε ένα εταιρικό πρατήριο και έχε μαζί σου ένα 5λιτρό δοχείο. Γέμισε το αυτοκίνητο σου και μετά πες του να γεμίσει το 5λιτρο (ή και ανάποδα, αλλά στην αρχή μπορεί να χάσει μισό λίτρο που στα 50 είναι ανεκτό). Το έχω γράψει και παλαιότερα, επιλέγω μόνο εταιρικά πρατήρια (δεν παώ στα πιο φτηνά) και συχνά έχω και δοχεία 10λιτρα που τα γεμίζω για διάφορους λόγους. Τα 10λιτρα γεμίζουν με 9,8-10,2 για εμένα είναι αποδεκτό "λάθος"... Παλαιά δοκίμασα ιδιωτικό με καλό όνομα και ήταν η πρώτη φορά που πιάσαμε την ονομαστική χωρητικότητα (φτηνότερο από όλους στην περιοχή) στο αυτοκίνητο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Το ρεζερβουάρ σου έχει μια Α χωρητικότητα.Απο το ρεζερβουαρ μέχρι την τάπα που βλεπεις ότι εχει φουλάρει μεσολαβεί μια σωλήνα. .Πρέπει να υπολογίζεις ποσο καυσιμο χωράει και αυτή Το δικο μου κανονικα ειναι 44 λιτρα να ειναι ακομα ενα ο λαιμος για αυτο λεω 45 https://www.auto-data.net/gr/opel-corsa-c-1.2-16v-75hp-2100 1 λεπτό πριν, filarhos είπε Επίλεξε ένα εταιρικό πρατήριο και έχε μαζί σου ένα 5λιτρό δοχείο. Γέμισε το αυτοκίνητο σου και μετά πες του να γεμίσει το 5λιτρο (ή και ανάποδα, αλλά στην αρχή μπορεί να χάσει μισό λίτρο που στα 50 είναι ανεκτό). Το έχω γράψει και παλαιότερα, επιλέγω μόνο εταιρικά πρατήρια (δεν παώ στα πιο φτηνά) και συχνά έχω και δοχεία 10λιτρα που τα γεμίζω για διάφορους λόγους. Τα 10λιτρα γεμίζουν με 9,8-10,2 για εμένα είναι αποδεκτό "λάθος"... Παλαιά δοκίμασα ιδιωτικό με καλό όνομα και ήταν η πρώτη φορά που πιάσαμε την ονομαστική χωρητικότητα (φτηνότερο από όλους στην περιοχή) στο αυτοκίνητο. Σε Shell Ερμης πηγα ειπα να βαλω 98αρα επειδη θα ετρεχε λιγο το αμαξι να ξεκαπνισει γιατι εκτος απο οταν παμε διακοπες τα υπολοιπα χιλιομετρα ειναι εδω μεσα Αθηνα για ψωνια βολτα σε κανα φιλο κλπ. Το να παρει 9,8 10,2 ειναι λογικο αλλα να παρει 45 λιτρα σε 45αρι τεποζιτο που ηδη ειχε μεσα κατι δεν παει καλα.
sarakats85 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τα μπεκ τα αγορασα και τα εβαλα εγω πανω απλα τα πηγα για να τα δει και να τα καθαρισει συνεργειο που κανει καθαρισμο και ογκομετρηση, ηταν απο ZE12XE δηλαδη το δικο μου. Τους λαμδα τους εχω αλλαξει προσφατα και τους δυο με γνησιους Bosch Πως να μην δω πανω απο 7 που αν δεν κανω λαθος ο κατασκευαστης δινει 6 εκτος 8 εντος; Επειδη οι περισσοτεροι μου εχουν γραψει πως θα υπολογισω ακριβως ποσο καει να ξαναγραψω οτι δεν με ενδιαφερει ποσο ακριβως καιει. Η ερωτηση μου ηταν αν για τα χρονια του και για το βαρος που κουβαλουσε ειναι λογικα αυτα τα 510+ χιλιομετρα που θα βγαλει με γεματο τεποζιτο μεχρι να μου αναψει η ρεζερβα. Το οτι σε 45αρι τεποζιτο που σιγουρα ειχε μεσα 5 λιτρα τουλαχιστον πως εβαλαν 45 λιτρα ενας θεος το ξερει και υπαρχει ηδη θεμα που κραζουν την Shell και οπως εχω διαβασει σε αρκετους εβαλαν παραπανω απο οσο παιρνει το τεποζιτο τους. Οταν ειχα μηχανη που μπορουσα να την αφησω να μεινει απο βενζινη και να την παω με τα χερια οταν ηξερα πως εχω 10 λιτρα τεποζιτο και μου εβαζαν 13 τους επερες και τους σηκωνε, το αμαξι ομως δεν μπορω να το παω εντελως στεγνο και να τους πω γεμιστε για να δω θα μου βαλουν 45 οπως λεει ο κατασκευαστης; Αν τσεκαρες κωδικούς και είναι για το μοντέλο σου όπως και για τους λάμδα ισχύει αυτό...δεν μετράει η μάρκα μόνο και το κούμπωμα...δες μετά μην φρενάρει κάποιος τροχός και θέλεις ρουλεμάν ...ειδικά στους πίσω το λίτρο ανεβαίνει χαλαρά αν έχεις ρουλεμάν και λίγο Φρέναρει η ταμπούρο κολλημένο..
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, sarakats85 είπε Αν τσεκαρες κωδικούς και είναι για το μοντέλο σου όπως και για τους λάμδα ισχύει αυτό...δεν μετράει η μάρκα μόνο και το κούμπωμα...δες μετά μην φρενάρει κάποιος τροχός και θέλεις ρουλεμάν ...ειδικά στους πίσω το λίτρο ανεβαίνει χαλαρά αν έχεις ρουλεμάν και λίγο Φρέναρει η ταμπούρο κολλημένο.. Εκει που τους πηρα μου ζητησαν την αδεια του αυτοκινητου για να μου δωσουν τους σωστους.Πριν κανα χρονο μου εβγαλε ρουλεμαν στους δυο τροχους και τα αλλαξα ολα και στους 4 τροχους. Πριν φυγω διακοπες αλλαξα δισκο πλατο και μου εκανε ελεγχο και στα φρενα μπροστινο συστημα κλπ. Εγραψε και καποιος για τα λαστιχα πριν κανα μηνα τα αλλαξα ολα με εργοστασιακες διαστασεις 175/65/14 μαμα σιδερενιες ζαντες εχω.
korakios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 απο τη στιγμή που δεν έγινε με σωστό τρόπο για να δει αν καίει πολύ ή λίγο δεν έχει νόημα κάποιος έλεγχος . Μόνο απο φουλάρισμα σε φουλάρισμα μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει .
Bitbit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 δε γράφω για να απαντήσω στον ts. Κάποιος που έχει το ίδιο αυτοκίνητο θα βρεθεί να του δώσει μια σχετικά σωστή απάντηση. Εγώ δε γνωρίζω την κατανάλωση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Αλλά με αφορμή το thread, έχουν γραφτεί τόσα και τόσα ποστς σε διάφορα threads που έχουν ανοίξει κατα καιρούς σχετικά με την κατανάλωση ενός κινητήρα και άκρη δεν έχει βγει. Εκτός αυτού, οι περισσότεροι γράφουν βλακείες. Δεν είναι ικανοί ούτε την κατανάλωση ενός αυτοκινήτου να υπολογίσουν. Θα ρωτήσεις 10 άτομα, πόσο καίει το αμάξι τους και οι μισοί (μπορεί και περισσότεροι) θα σου δώσουν απαντήσεις του στυλ, με 20€ βγάζω μια εβδομάδα. Άλλοι δε ξέρουν πόσο παίρνει το ρεζερβουαρ τους. Φίλος είχε αυτοκίνητο επι 10 περίπου χρόνια και δεν ήξερε καν τι λάδια παίρνει. Το να μην έχεις τεχνικές γνώσεις για το αυτοκίνητο σου το καταλαβαίνω, ούτε εγώ έχω απλά το ψάχνω. Αλλά το να μη ξέρεις και τι λάδια παίρνει, ε πάει πολύ. Μετά παροπονιούνται μερικοί που τους κλέβουν στα συνεργεία ή στα βενζινάδικα. Ή νομίζουν ότι τους κλέβουν (λόγω ασχετοσύνης) . Άλλοι δε ξέρουν ότι σε συνθήκες πόλης (σταμάτα-ξεκίνα), η κατανάλωση αυξάνεται. Όπως αυξάνεται επίσης αν φορτώσεις όλο το νοικοκυριό σου στο αμάξι ή πηγαίνεις πατημένος στο δρόμο. Όσο για τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα. Φίλε καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι με τις συνθήκες που περιγράφεις δε θα βγάλεις καμια άκρη. Οι διακοπές είναι περίεργη φάση, είσαι φορτωμένος, μπορεί να έχεις το ac αναμμένο, όπως ανέφερες οδηγάς γρήγορα. Λογικό είναι η κατανάλωση να ξεφύγει λίγο. Όταν επιστρέψεις θα μετρήσεις τότε την κατανάλωση σε διαδρομές που κάνεις συνήθως. Εκεί θα δούμε την κατανάλωση. Σε δικό μου αυτοκίνητο και σε διαδρομές που κάνω καθημερινά επί χρόνια πετυχαίνω καταναλώσεις κάτω από 5 αλλά έχει τύχει και φορές που πήγαινα σαν κυνηγημένος να χτυπήσω τα 7 λίτρα. Στα τελευταία ποστ βλέπω το γυρίσαμε ότι μας κλέψαν στο γέμισμα. Καλά δε παιζόμαστε με τίποτα. Η εύκολη λύση όταν κάτι δε πάει καλά είναι να κατηγορήσουμε αμέσως κάποιον άλλον. Επίσης γενικά μιλώντας πάλι, πολλοί οδηγούν σαν ταλιμπαν και μετά τους φταίει η υψηλή κατανάλωση. όταν ένα αυτοκίνητο αναγράφει κατανάλωση 5 λίτρα. Μπορεί να κάψει και 10. Δε σημαίνει ότι θα καίει πάντα 5. 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Το σωστο ειναι γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 και βγαζεις την καταναλωση. Αλλα και παλι στο περιπου γιατι δεν ειναι δυνατον με το που κανεις ακριβως 100 να εχεις βενζιναδικο διπλα σου. Στο βενζιναδικο μπορει να σου βαλει 10 λιτρα και η αντλια επειδη ισως την εχει πειραξει να σου γραψει 12 και εσυ να πεις εκαψα 12 λιτρα ενω πραγματικα εχεις καψει 10 λιτρα. Ωραιο θα ηταν να υπηρχε ενα μηχανακι να μετραει λιτρα δηλαδη σαν το ρολοι του νερου. Να το μηδενιζεις να μηδενιζεις και το κοντερ να κανεις 100 να σταματας και να βλεπεις ποσα λιτρα σου εκαψε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Οταν ενα τεποζιτο ειναι 45 λιτρα και απο αυτα τα 45 τα 5 ειναι η ρεζερβα οταν σου αναψει το λαμπακι και λογικα εχεις μεσα 5 λιτρα δεν επρεπε κανονικα να παρει 40 λιτρα; Εμενα γιατι πηρε 45 λιτρα 11 χιλιομετρα ειχα κανει με αναμενο λαμπακι. Που μπορω να βρω ποσα λιτρα ειναι η ρεζερβα εχω βρει μονο οτι ειναι 45 ολο το τεποζιτο. Σιγουρα τα λαμπακια και οι δεικτες σε αυτα τα αμαξια δεν ειναι ακριβειας. Παλι μπερδεύεσαι και το σκαλίζεις.Αυτα που έγραψα τα διάβασες καθόλου;;;;;; Φουλαρες το ντεπόζιτο, άρα ξεκίνησες με 44 λίτρα μέσα, αντε 45.Ξεχνας αν σε έκλεψαν, αν σε έβαλαν μέσα 45 ή 50 ή 80 ή 100 λίτρα ή οτιδήποτε άλλο έγραφε η μανικα. Δεν παίζει ΚΑΝΈΝΑ ρόλο για το ποσό καίει το αμάξι, αφού το φουλαρες και ξέρεις πόσα λίτρα έχει πλέον μέσα. Εσύ έφυγες από το βενζινάδικο με 44 λίτρα, και μετά από 510χλμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΆΨΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΛΑΜΠΆΚΙ ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΑΛΛΆ ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΗ συνεπώς είχες τουλάχιστον 10 λίτρα μέσα ακόμα. Συνεπως με 35 λίτρα περίπου έβγαλες 510χλμ. Το αμάξι σου καινούργιο, άδειο, σε ιδανικές συνθήκες με άριστα ελαστικά έχει μέση μικτή κατανάλωση 5,5-6 λίτρα ανά 100χλμ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ 7 ΛΊΤΡΑ. Που είναι το παράξενο;;;;;;;;; Γράφω τα ίδια για 4η φορά, τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, meletis_m είπε Ίδιο πήρα πρόσφατα . Απο ζημιά πιο πολύ αναλώσιμη του άλλαξα ενα 2ο λ μόνο . Τα υπόλοιπα που αναφέρεις φυσιολογική φθορά είναι , με τον εγκέφαλο έχουν θέμα γιατι ξεκινάει απο τη βαλβίδα πίεσης λαδιού εάν δε το προλάβεις. Και εμένα 1200 κ.εκ είναι το φέρνει 7λτ/100. 45 άρι ρεζερβουάρ έχει αλλά εάν αδειάσει εντελώς . Πάντα 95 άρα του βάζω και σύντομα θα του βάλω υγραέριο γιατί καθημερινά κάνει 100 χιλιόμετρα. 7λ εντος???
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Παλι μπερδεύεσαι και το σκαλίζεις.Αυτα που έγραψα τα διάβασες καθόλου;;;;;; Φουλαρες το ντεπόζιτο, άρα ξεκίνησες με 44 λίτρα μέσα, αντε 45.Ξεχνας αν σε έκλεψαν, αν σε έβαλαν μέσα 45 ή 50 ή 80 ή 100 λίτρα ή οτιδήποτε άλλο έγραφε η μανικα. Δεν παίζει ΚΑΝΈΝΑ ρόλο για το ποσό καίει το αμάξι, αφού το φουλαρες και ξέρεις πόσα λίτρα έχει πλέον μέσα. Εσύ έφυγες από το βενζινάδικο με 44 λίτρα, και μετά από 510χλμ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΆΨΕΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΛΑΜΠΆΚΙ ΡΕΖΕΡΒΑΣ ΑΛΛΆ ΉΤΑΝ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΓΡΑΜΜΗ συνεπώς είχες τουλάχιστον 10 λίτρα μέσα ακόμα. Συνεπως με 35 λίτρα περίπου έβγαλες 510χλμ. Το αμάξι σου καινούργιο, άδειο, σε ιδανικές συνθήκες με άριστα ελαστικά έχει μέση μικτή κατανάλωση 5,5-6 λίτρα ανά 100χλμ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΜΈΝΟ ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ 7 ΛΊΤΡΑ. Που είναι το παράξενο;;;;;;;;; Γράφω τα ίδια για 4η φορά, τι δεν καταλαβαίνεις;;;;; Εχω καταλαβει τι μου γραφεις. 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε 7λ εντος??? Μενει Θηβα αν δεν κανω λαθος που οκ δεν ειναι Αθηνα και ισως να μην μενει μεσα Θηβα αλλα σε καποιο χωριο.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το σωστο ειναι γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 γεμιζεις κανεις 100 και βγαζεις την καταναλωση. Αλλα και παλι στο περιπου γιατι δεν ειναι δυνατον με το που κανεις ακριβως 100 να εχεις βενζιναδικο διπλα σου. Στο βενζιναδικο μπορει να σου βαλει 10 λιτρα και η αντλια επειδη ισως την εχει πειραξει να σου γραψει 12 και εσυ να πεις εκαψα 12 λιτρα ενω πραγματικα εχεις καψει 10 λιτρα. Ωραιο θα ηταν να υπηρχε ενα μηχανακι να μετραει λιτρα δηλαδη σαν το ρολοι του νερου. Να το μηδενιζεις να μηδενιζεις και το κοντερ να κανεις 100 να σταματας και να βλεπεις ποσα λιτρα σου εκαψε. Αυτο είναι σωστό όταν δεν εχεις ουτε κομπιουτεράκι.Αν δεν μπορουμε να κάνουμε ουτε μια αριθμητική πράξη ...........αστο να πάει άστο. Αν ξεκινας ότι όλοι σε κλεβουν πάλι άστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις