Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σου έβαλαν σκαρτη βενζίνη ή σου έβαλε πολύ λιγότερα από 45 λίτρα (αυτό είναι σίγουρο 100%),μετράς εντελώς λάθος την κατανάλωση και δεν βγάλεις ποτέ έτσι συμπεράσματα. Σου εξήγησαν πως την μετράς σωστά, και αυτό γίνεται μόνο αν φουλάρεις 5-6 φορές και μετρήσεις την κατανάλωση σε ίδιες συνθήκες Το αμάξι σου βγάζει έτσι πως τα λες τουλάχιστον 650 χλμ με 42-43 λίτρα,αφου έκανες 510χλμ και ο δείκτης ήταν ανάμεσα στην πρώτη γραμμή και στη ρεζέρβα. 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δηλαδη αν μου πει καποιος φιλε εχω το ιδιο και με 45 λιτρα στις ιδιες περιπου διαδρομες βγαζω 600 650 χιλιομετρα τοτε κατι δεν παει καλα με το δικο μου. Δεν παίρνει 45 λίτρα το αμάξι σου. Μόνο αν μείνεις στο δρόμο, χωρίς σταγόνα μέσα, και το φουλάρεις θα πάρει 45 ή 45,5,για να γεμίσουν όλα, Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από jmmys
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Σου έβαλαν σκαρτη βενζίνη ή σου έβαλε πολύ λιγότερα από 45 λίτρα (αυτό είναι σίγουρο 100%),μετράς εντελώς λάθος την κατανάλωση και δεν βγάλεις ποτέ έτσι συμπεράσματα. Σου εξήγησαν πως την μετράς σωστά, και αυτό γίνεται μόνο αν φουλάρεις 5-6 φορές και μετρήσεις την κατανάλωση σε ίδιες συνθήκες Το αμάξι σου βγάζει έτσι πως τα λες τουλάχιστον 650 χλμ με 42-43 λίτρα,αφου έκανες 510χλμ και ο δείκτης ήταν ανάμεσα στην πρώτη γραμμή και στη ρεζέρβα. Δεν παίρνει 45 λίτρα το αμάξι σου. Μόνο αν μείνεις στο δρόμο, χωρίς σταγόνα μέσα, και το φουλάρεις θα πάρει 45 ή 45,5,για να γεμίσουν όλα, Τοτε κλεβουν στις Shell υπαρχει θεμα που εχω γραψει και εγω την εμπειρια μου απλα εβαλα απο shell παλι για να εχω καλυτερη βενζινη στις διακοπες. Και εγω αυτο ηξερα οτι 45 ειναι να μην εχει σταλια μεσα αντε να παρει και ενα λιτρο στον λαιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό που νομίζετε ότι η Shell στην προσφορά βάζει 98αρα,πραγματικά με ξεπερνάει. Μακριά από Shell. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από jmmys
smpt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 βάλε αυτό στο κινητό σου. https://play.google.com/store/apps/details?id=kb2.soft.fuelmanager&hl=en_US&gl=US μετά από μερικά γεμίσματα θα αρχίσει να δίνει κατανάλωση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Λευτέρη, από παλιότερο σχόλιο σου σε άλλο νήμα, είχα καταλάβει πως ο μάστορας που πας το αμάξι, είναι παπατζας. Νομίζω στο είχα γράψει και τότε.Προτείνω να πας σε έναν άλλον μηχανικό να σου ελέγξει το αυτοκίνητο καλύτερα. Προσπαθησα αλλα απογοητευτηκα. Εδω και δυο μηνες δεν εχω ηλεκτρικο τιμονι επειδη δεν ειχα την ορεξη να το παω απο Περιστερι Νεο Κοσμο στον δικο μου ρωτησα εναν γειτονα και μελλος εδω μεσα που να το παω να μου συστησει εναν καλο μαστορα. Μου συστηνει εναν το παω του λεω ερχομαι απο αυτον και αυτον γιατι μου τον συστησε και αλλος και το αφηνω. Με παιρνει το απογευμα μου λεει θελει η κολονα αλλαγμα 150 το ανταλαλκτικο και 100 δικα μου 250 οκ λεω θα ερθω να το παρω γιατι δεν ειχα τα χρηματα. Παω απο κει τον ρωταω ρε μαστορα κολονα εχω βρει σκετη χωρις μοτερ χωρις εγκεφαλο με 50 ευρω γιατι 150 μου λεει ολα μαζι θα τα αλλαξουμε, μα γιατι ολα μαζι αφου η η κολονα εχει χαλασει σπασει γραναζι πχ η το μοτερ εχει καει η ο εγκεφαλος του τιμονιου. Η απαντηση του ηταν σιγα μην καθομαι εγω να ψαχνω τι εχει χαλασει. Το πηγα στην Opel εδω στο Περιστερι μου εβαλαν το οργανο πανω μου ειπαν ο εγκεφαλος ειναι που τον βρισκεις 30-40 ευρω και δεν θελει να λυσεις ολη την κολονα για να βγει. 8 λεπτά πριν, smpt είπε βάλε αυτό στο κινητό σου. https://play.google.com/store/apps/details?id=kb2.soft.fuelmanager&hl=en_US&gl=US μετά από μερικά γεμίσματα θα αρχίσει να δίνει κατανάλωση. Το εβαλα αλλα οπως γραφω το γεμιζω μονο οταν παμε διακοπες γιατι εκει ειναι ακριβη η βενζινη θα προσπαθησω και εδω να κανω μερικα γεμισματα.
insomniac01 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω ενα αμαξι (ο Θεος να το κανει) Opel Corsa C 1.2 2003 Πριν φυγω διακοπες εβαλα 45 λιτρα 98αρα της προσφορας, πηγα απο Περιστερι Αγιους θεοδωρους και οι διαδρομες μου εκτος εκει στους Αγιους για μπανιο ψωνια κλπ πηγαμε και δυο φορες Λουτρακι βολτα. Αυτη την διαδρομη πως την υπολογιζω που εκανα συνολο στις διακοπες εντος πολης εκτος πολης η μικτη; Εχω κανει με αυτα τα 45 λιτρα 510 χιλιομετρα και ο δεικτης ειναι αναμεσα στην πρωτη γραμμη και την γραμμη της ρεζερβας. Η ιδεα μου ειναι οτι καιει το μπρικι και τον τελευταιο καιρο εχει φαει 900 ευρω σε λαστιχα δισκο πλατο εγκεφαλο λαμδα και τετραδα μπεκ. Μηπως η επομενη βενζινη που θα του βαλω να ειναι γυρω γυρω να το βαλω φωτια να το καψω; Αφού δεν έχεις λεφτά, γιατί κανείς διακοπές; 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Αφού δεν έχεις λεφτά, γιατί κανείς διακοπές; Σοβαρα τωρα; να παρω ποιο καινουριο και καλυτερο αμαξι δεν εχω. Να παω διακοπες και ειδικα οταν υπαρχει σπιτι των πεθερικων εκει γιατι να μην παω 15 μερες που παιρνει αδεια η γυναικα μου να κανουν κανενα μπανιο τα παιδια. 4
babisskg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω ενα αμαξι (ο Θεος να το κανει) Opel Corsa C 1.2 2003 Πριν φυγω διακοπες εβαλα 45 λιτρα 98αρα της προσφορας, πηγα απο Περιστερι Αγιους θεοδωρους και οι διαδρομες μου εκτος εκει στους Αγιους για μπανιο ψωνια κλπ πηγαμε και δυο φορες Λουτρακι βολτα. Αυτη την διαδρομη πως την υπολογιζω που εκανα συνολο στις διακοπες εντος πολης εκτος πολης η μικτη; Εχω κανει με αυτα τα 45 λιτρα 510 χιλιομετρα και ο δεικτης ειναι αναμεσα στην πρωτη γραμμη και την γραμμη της ρεζερβας. Η ιδεα μου ειναι οτι καιει το μπρικι και τον τελευταιο καιρο εχει φαει 900 ευρω σε λαστιχα δισκο πλατο εγκεφαλο λαμδα και τετραδα μπεκ. Μηπως η επομενη βενζινη που θα του βαλω να ειναι γυρω γυρω να το βαλω φωτια να το καψω; Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αν είναι το 16βάλβιδο με τα 75 άλογα , έπρεπε να καίει χοντρικά 6 λίτρα ανά 100 χλμ εκτός και 8 λίτρα εντός , ξαναλέω ΧΟΝΤΡΙΚΑ και φυσικά μιλάμε για ΟΤΑΝ ήταν καινούργιο , όπου αυτές ήταν οι εργοστασιακές μετρήσεις , σε ελεγχόμενη περιοχή μπλα μπλα μπλα . Αν θεωρήσουμε ότι είμαστε ακόμη στην περίοδο που ήταν ολοκαίνουργιο , λέμε τώρα , δεν είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι μιά κατανάλωση 8 λίτρων ανά 100 χλμ δηλαδή 5 επί 8 ίσον 40 λίτρα που έκαψε το αυτοκίνητο μετά από σχεδόν 20 χρόνια ηλικίας ΔΕΝ είναι υπερβολική . Μιλάμε πάντα για τα 510 χοντρικά χλμ που έκανε με το ρεζερβουάρ . Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με 930 κιλά βάρος σκέτο , όπου αν το διαιρέσουμε με τα 75 άλογα ιπποδύναμης θα καταλήξουμε σε 12μιση κιλά στον ιππο στεγνό , ενώ αν του προσθέσουμε κάποια επιπλέον κιλά επιβατών και αποσκευών φτάνοντας στα 1200 κιλά η αναλογία θα φτάσει αισίως τα 16 κιλά ανά ίππο , με ότι αυτό συνεπάγεται και σε κατανάλωση , μεταξύ άλλων . Φυσικά και δεν μιλάμε για το αν το αυτοκίνητο είναι σωστά συντηρημένο , έχει ακόμη τις εργοστασιακές διαστάσεις ελαστικών , έχουν τις σωστές πιέσεις , αν τα μπουζί του είναι σε άριστη κατάσταση ...... Αυτό που βλέπω είναι πως το αυτοκίνητο μιά χαρά τα πήγε , κάνοντας 510 χλμ με 45 λίτρα , μιλώντας χοντρικά πάντα , σωστά το είδατε μετρώντας λίτρα ανά 100 , νομίζω όμως ότι τελικά σας πείραξε ότι σας κόστισαν περισσότερο τα 45 λίτρα σε χρήματα , λόγω της αύξησης της τιμής στα καύσιμα κι' όχι η τελική κατανάλωση του αυτοκινήτου σε λίτρα ανά 100 , κάτι πολύ λογικό φυσικά αφού επηρεάζει την τσέπη όλων μας . 5
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, babisskg είπε Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αν είναι το 16βάλβιδο με τα 75 άλογα , έπρεπε να καίει χοντρικά 6 λίτρα ανά 100 χλμ εκτός και 8 λίτρα εντός , ξαναλέω ΧΟΝΤΡΙΚΑ και φυσικά μιλάμε για ΟΤΑΝ ήταν καινούργιο , όπου αυτές ήταν οι εργοστασιακές μετρήσεις , σε ελεγχόμενη περιοχή μπλα μπλα μπλα . Αν θεωρήσουμε ότι είμαστε ακόμη στην περίοδο που ήταν ολοκαίνουργιο , λέμε τώρα , δεν είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ότι μιά κατανάλωση 8 λίτρων ανά 100 χλμ δηλαδή 5 επί 8 ίσον 40 λίτρα που έκαψε το αυτοκίνητο μετά από σχεδόν 20 χρόνια ηλικίας ΔΕΝ είναι υπερβολική . Μιλάμε πάντα για τα 510 χοντρικά χλμ που έκανε με το ρεζερβουάρ . Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με 930 κιλά βάρος σκέτο , όπου αν το διαιρέσουμε με τα 75 άλογα ιπποδύναμης θα καταλήξουμε σε 12μιση κιλά στον ιππο στεγνό , ενώ αν του προσθέσουμε κάποια επιπλέον κιλά επιβατών και αποσκευών φτάνοντας στα 1200 κιλά η αναλογία θα φτάσει αισίως τα 16 κιλά ανά ίππο , με ότι αυτό συνεπάγεται και σε κατανάλωση , μεταξύ άλλων . Φυσικά και δεν μιλάμε για το αν το αυτοκίνητο είναι σωστά συντηρημένο , έχει ακόμη τις εργοστασιακές διαστάσεις ελαστικών , έχουν τις σωστές πιέσεις , αν τα μπουζί του είναι σε άριστη κατάσταση ...... Αυτό που βλέπω είναι πως το αυτοκίνητο μιά χαρά τα πήγε , κάνοντας 510 χλμ με 45 λίτρα , μιλώντας χοντρικά πάντα , σωστά το είδατε μετρώντας λίτρα ανά 100 , νομίζω όμως ότι τελικά σας πείραξε ότι σας κόστισαν περισσότερο τα 45 λίτρα σε χρήματα , λόγω της αύξησης της τιμής στα καύσιμα κι' όχι η τελική κατανάλωση του αυτοκινήτου σε λίτρα ανά 100 , κάτι πολύ λογικό φυσικά αφού επηρεάζει την τσέπη όλων μας . Αυτο ακριβως ειναι που γραφεις δηλαδη το τελευταιο Corsa C πριν το Twinport γιατι C εβγαλε δυο εκδοσεις το δικο μου και το Twinport ο κινητηρας μου ειναι ZE12XE Οχι δεν με πειραξει τα ποσα πληρωσα για αυτα τα 500 χιλιομετρα ξερω που εχει φτασει η βενζινη απλα ηθελα να μαθω αν για τα χρονια του ειναι σωστη η καταναλωση η εχω προβλημα. Αν οπως εγραψα μου εγραφε καποιος εγω φιλε με το ιδιο αμαξι βγαζω 650 με 45 λιτρα τοτε θα ελεγα στον μαστορα μου να το δει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν οπως εγραψα μου εγραφε καποιος εγω φιλε με το ιδιο αμαξι βγαζω 650 με 45 λιτρα τοτε θα ελεγα στον μαστορα μου να το δει. Τόσα βγάζει και σε εσένα. Κανονικά καίει. Λες ότι φουλαρες, δεν σου έβαλαν μέσα 45 λίτρα,3-4 λίτρα λιγότερα, αλλά οκ, το φουλαρισες το ρεζερβουάρ, και μετά από 510 χλμ ο δείκτης ήταν ανάμεσα στην πρώτη γραμμή και στην ρεζέρβα, συνεπώς είχες ακόμα 10 λίτρα περίπου, με τα οποία χαλαρά βγάζεις 120-140 χλμ. Τα 510 χλμ ΔΕΝ τα έκανες με 45 λιτρα αλλά με 35 στο περίπου, συνεπώς με γεμάτο ρεζερβουάρ βγάζεις άνετα 600-650χλμ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Αληθεια καταγγελιες γιατι δεν πεφτουν στην Shell γιατι ο Δημητρης εχει δικιο για τα 45 λιτρα πως ειναι δυνατον σε αμαξι που ο κατασκευαστης λεει 45 λιτρα να εχεις κανει μονο 11 χιλιομετρα απο την στιγμη που σου αναψε το λαμπακι και να σου βαζουν 45 λιτρα λες και ειχες μεινει εντελως. Να πω πως με το δικο μου εχω κανει 30 χιλιομετρα με αναμενο λαμπακι χωρις να μεινω και οπως μου εχει πει ο θειος μου που εχει το ιδιο αλλα 1.4 στην αρχαια Κορινθο εχει βγαλει πανω απο 45 χιλιομετρα με ρεζερβα πριν του μεινει. Δηλαδη θα τους πας ενα μπουκαλι κοκακολα που χωραει 1.5 λιτρο και θα σου πουν πηρε 2 λιτρα;
stefan123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Εμπειρικά δεν έχεις καταλήξει τόσα χρόνια πόσο περίπου καιεί το αυτοκίνητο σου και απο ποιο βενζινάδικο; ;;χτες το πηρες; Shell από shell έχει διαφορά...αρα; εμένα στην γειτονιά μου ο bp κλέβει λίγο,ο shell ο κοντινός πολύ,ο πιο μετα μια χαρά,ο avin με έχει ενθουσιάσει κοκ... Τώρα από μηχανικά όταν τσιμπάει βενζίνη θέλει είτε μπουζι-φιλτρο αέρα,είτε αέρα στα λάστιχα,είτε πιο σπάνια δίσκο πλατώ πχ και πάει λέγοντας.. Ο τρόπος που μετράς βέβαια είναι κάπως ,οπότε που καταληγουμε; Να είχαμε να λέγαμε και έχουμε να πούμε.....
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αληθεια καταγγελιες γιατι δεν πεφτουν στην Shell γιατι ο Δημητρης εχει δικιο για τα 45 λιτρα πως ειναι δυνατον σε αμαξι που ο κατασκευαστης λεει 45 λιτρα να εχεις κανει μονο 11 χιλιομετρα απο την στιγμη που σου αναψε το λαμπακι και να σου βαζουν 45 λιτρα λες και ειχες μεινει εντελως. Να πω πως με το δικο μου εχω κανει 30 χιλιομετρα με αναμενο λαμπακι χωρις να μεινω και οπως μου εχει πει ο θειος μου που εχει το ιδιο αλλα 1.4 στην αρχαια Κορινθο εχει βγαλει πανω απο 45 χιλιομετρα με ρεζερβα πριν του μεινει. Δηλαδη θα τους πας ενα μπουκαλι κοκακολα που χωραει 1.5 λιτρο και θα σου πουν πηρε 2 λιτρα; Εσύ δεν είσαι που φουλαρες και νομιζες ότι σε έκλεψαν γιατί δεν πηγε ο δείκτης στο τερμα;Και ήταν χαλασμένος ο δείκτης;Σε μπερδευω με άλλον; Αφου δεν μετράς σωστά μην μετράς καθόλου.Τον τρόπο στον είπαν. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ δεν είσαι που φουλαρες και νομιζες ότι σε έκλεψαν γιατί δεν πηγε ο δείκτης στο τερμα;Και ήταν χαλασμένος ο δείκτης;Σε μπερδευω με άλλον; Αφου δεν μετράς σωστά μην μετράς καθόλου.Τον τρόπο στον είπαν. Ναι αλλα ο δεικτης ξεκολλησε βρηκε καπου; κολλησε απλα; δεν ξερω αλλα στο ταξιδι πηγε τερμα. 12 λεπτά πριν, stefan123 είπε Εμπειρικά δεν έχεις καταλήξει τόσα χρόνια πόσο περίπου καιεί το αυτοκίνητο σου και απο ποιο βενζινάδικο; ;;χτες το πηρες; Shell από shell έχει διαφορά...αρα; εμένα στην γειτονιά μου ο bp κλέβει λίγο,ο shell ο κοντινός πολύ,ο πιο μετα μια χαρά,ο avin με έχει ενθουσιάσει κοκ... Τώρα από μηχανικά όταν τσιμπάει βενζίνη θέλει είτε μπουζι-φιλτρο αέρα,είτε αέρα στα λάστιχα,είτε πιο σπάνια δίσκο πλατώ πχ και πάει λέγοντας.. Ο τρόπος που μετράς βέβαια είναι κάπως ,οπότε που καταληγουμε; Να είχαμε να λέγαμε και έχουμε να πούμε..... Ξερω τοσα χρονια ποσο καιει το αυτοκινητο μου απλα δεν ξερω η δεν ηξερα αν ειναι σωστα αυτα που καιει η καιει παραπανω απο οσο θα επρεπε να καιει για την ηλικια του. Τωρα απο θεμα συντηρησης ισως να ειμαι υπερβολικος για το αμαξι, παραδειγμα βαζω τα γνησια λαδια 5-30 GΜ που ειναι για 10 χιλιαδες χιλιομετρα και στις 7 τα αλλαζω καθε δευτερη αλλαγη κανω γενικο service. Ποιος κανει γενικο καθε 14-15 χιλιαδες χιλιομετρα; Απλα το ειχα παρει σαν μεταχειρισμενο και αυτος που το ειχε αμφιβαλω αν εκτος απο λαδια και τι λαδια να εβαζε του εκανε κατι αλλο, γιατι το λκεω γιατι οταν το πηρα με 110 χιλιαδες χιλιομετρα και το πηγα Οπελ για γενικο μου ειπαν πως το φιλτρο λαδιου το εβγαλαν σε κομαμτια απο μεσα ηταν το αρχικο του εργοστασιου. Πρι φυγβ διακοπες που αλλαξα για πρωτη μου φορα δισκο πλατο ο μαστορας μου που δουλευε στην Οπελ μου ειπε οτι ειχαν αλλαξει μονο δισκο η φουσκα και το πλατο ηταν τα εργοστασιακα οποτε καταλαβες συντηρηση του προηγουμενου κατοχου. Αν εχω καταλαβει σωστα η σωστη μετρηση χιλιομετρα και λιτρα ειναι η εξης. Γεμιζω κανω 200 χιλιομετρα παραδειγμα και ξαναγεμιζω βλεπω ποσα λιτρα πηρε, κανω παλι 200 γεμιζω βλεπω ποσα πηρε κλπ κλπ.
babisskg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Αυτο ακριβως ειναι που γραφεις δηλαδη το τελευταιο Corsa C πριν το Twinport γιατι C εβγαλε δυο εκδοσεις το δικο μου και το Twinport ο κινητηρας μου ειναι ZE12XE Οχι δεν με πειραξει τα ποσα πληρωσα για αυτα τα 500 χιλιομετρα ξερω που εχει φτασει η βενζινη απλα ηθελα να μαθω αν για τα χρονια του ειναι σωστη η καταναλωση η εχω προβλημα. Αν οπως εγραψα μου εγραφε καποιος εγω φιλε με το ιδιο αμαξι βγαζω 650 με 45 λιτρα τοτε θα ελεγα στον μαστορα μου να το δει. Αγαπητέ , πιθανόν , λέω πιθανόν να βγάζει 650 χλμ αυτός που σας το είπε , εύκολα όμως καταλαβαίνετε πως υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που επηρεάζουν την κατανάλωση , κάτι δύσκολο να ελεγχθεί αντικειμενικά . Δεν γίνεται να περιμένουμε από ένα αυτοκίνητο παραλίγο 20ετιας , όσο καλά συντηρημένο κι' αν είναι , να έχει τις καταναλώσεις όπως όταν ήταν καινούργιο , όπου κι' αυτές οι μετρήσεις σαν καινούργιο έγιναν κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες πχ σε περιοχή με ελάχιστη υγρασία . Ακόμη κι' αν τα ελαστικά που έχετε αυτή την στιγμή , είναι λίγο ξεφουσκωτα θα επηρεάσουν την κατανάλωση σας , ένα απλό παράδειγμα . Φυσικά οι τελευταίες τιμές στα καύσιμα μας βάζουν όλους σε σκέψεις , αλλά τι να κάνουμε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις