maria_tf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα! Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα καινούριο αυτοκίνητο πόλης και είμαι ανάμεσα στο kia picanto και το hyundai i10. Και τα δυο τα θέλω στη μεσαία έκδοση, στα 1.200 κυβικά και με μηχανικό κιβώτιο. Η τιμή τους είναι σχεδόν η ιδία και γενικώς έχουν πολλά κοινά. Σήμερα επισκέφτηκα την Kia και έμαθα ότι πέρα από τα 7 χρόνια εγγύησης, έχουν και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις (!!!). Επίσης, λόγω ενός λάθους που έκαναν, δε θα μου χρεώσουν έξτρα τους αισθητήρες παρκαρίσματος που θέλω να προσθέσω. Αυτό με τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις απ' όσο ξέρω η hyundai δεν το έχει (έχω κλείσει και εκεί ραντεβού και θα δω μεθαύριο το i10). Είστε κάτοχος κάποιου αυτοκινήτου απ' τα παραπάνω; Τι γνώμη έχετε; Τι θα μου προτείνατε; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από maria_tf
fernw_thn_souvla Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα, Δεν έχω να πώ κάτι σε ότι αφορά μηχανικά ηλεκτρονικά κλπ γιατί δεν γνωρίζω, απλά σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει test drive, να τα κάνεις και τα 2 και να επιλέξεις αυτό που κάθεται καλύτερα σε εσένα. Ξανακάνε test drive και 2η κ 3η φορά αν δεν είσαι σίγουρη. Είναι μακροχρόνια δέσμευση το αυτοκίνητο και δεν νομίζω να είναι καλό deal το να αγοράσεις κάτι, να μη σου κάνει οδηγικά γιατί απλά σου έδωσαν 1-2 extra παραπάνω.
maria_tf Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Καλησπέρα, Δεν έχω να πώ κάτι σε ότι αφορά μηχανικά ηλεκτρονικά κλπ γιατί δεν γνωρίζω, απλά σε περίπτωση που δεν έχεις κάνει test drive, να τα κάνεις και τα 2 και να επιλέξεις αυτό που κάθεται καλύτερα σε εσένα. Ξανακάνε test drive και 2η κ 3η φορά αν δεν είσαι σίγουρη. Είναι μακροχρόνια δέσμευση το αυτοκίνητο και δεν νομίζω να είναι καλό deal το να αγοράσεις κάτι, να μη σου κάνει οδηγικά γιατί απλά σου έδωσαν 1-2 extra παραπάνω. Συμφωνώ απόλυτα. Το ποιο αμάξι θα μ'αρέσει περισσότερο οδηγικά θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Απλά σκέφτομαι τι συμφέρει περισσότερο να επιλέξω σε περίπτωση που μου φανούν περίπου το ίδιο οδηγικά.
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, maria_tf είπε Συμφωνώ απόλυτα. Το ποιο αμάξι θα μ'αρέσει περισσότερο οδηγικά θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Απλά σκέφτομαι τι συμφέρει περισσότερο να επιλέξω σε περίπτωση που μου φανούν περίπου το ίδιο οδηγικά. Λογικα θα καταλαβεις οτι το picanto παει λιγο καλυτερα.. Καντα και τα 2 και γραψε την αποψη σου
Dantε Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Λογικα θα καταλαβεις οτι το picanto παει λιγο καλυτερα.. Καντα και τα 2 και γραψε την αποψη σου Πως παει καλυτερα αφου φορανε το ιδιο μοτερ? Ειχα παει και τα ειχα δει οταν ενδιαφερομουν για αγορα και αυτα και τα C1 ,106 κτλ και τελικα αγοραστηκε το Picanto.Μου φανηκε πιο ωραιο και πιο ποιοτικο το εσωτερικο του.
fernw_thn_souvla Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, maria_tf είπε Συμφωνώ απόλυτα. Το ποιο αμάξι θα μ'αρέσει περισσότερο οδηγικά θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Απλά σκέφτομαι τι συμφέρει περισσότερο να επιλέξω σε περίπτωση που μου φανούν περίπου το ίδιο οδηγικά. Επειδή πρίν ενα χρόνο ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα, οταν έφτασα σε 3 που οδηγικά μου άρεσαν το ίδιο, μετά πήγα εμφανισιακά, ποιο είναι πιό ωραίο (μέσα, έξω) και άμα πάλι μου άρεσαν εξίσου και τα 2 είχα ήδη υπολογίσει ακριβώς την αξία του κάθε αυτοκινήτου (δηλαδή, δάνεια-τόκους,τιμή αυτοκινήτου, τι δίνει ο ένας και τι δίνει ο άλλος, ακόμα και τα "δώρα" που έδιναν) και θα πήγαινα στο πιό φθηνό.
babisskg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, maria_tf είπε Kαλησπέρα! Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα καινούριο αυτοκίνητο πόλης και είμαι ανάμεσα στο kia picanto και το hyundai i10. Και τα δυο τα θέλω στη μεσαία έκδοση, στα 1.200 κυβικά και με μηχανικό κιβώτιο. Η τιμή τους είναι σχεδόν η ιδία και γενικώς έχουν πολλά κοινά. Σήμερα επισκέφτηκα την Kia και έμαθα ότι πέρα από τα 7 χρόνια εγγύσης, έχουν και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις (!!!). Επίσης, λόγω ενός λάθους που έκαναν, δε θα μου χρεώσουν έξτρα τους αισθητήρες παρκαρίσματος που θέλω να προσθέσω. Αυτό με τα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις απ' όσο ξέρω η hyundai δεν το έχει (έχω κλείσει και εκεί ραντεβού και θα δω μεθαύριο το i10). Είστε κάτοχος κάποιου αυτοκινήτου απ' τα παραπάνω; Τι γνώμη έχετε; Τι θα μου προτείνατε; Ευτυχώς για σας , διότι πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο , με άλλα ρούχα και άλλη ονομασία . Προχωρήστε άφοβα και διαλέξτε όποιο θέλετε από τα δύο . Είχα μείνει στο σημείο , όπου σαν Kia του έδιναν 7 χρόνια εγγύηση . Πιθανόν κάτι να άλλαξε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα