Themoo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα PC και το ποσό που σκέφτομαι να διαθέσω είναι έως 1500 ευρώ. Η χρήση είναι κυρίως gaming και browsing και λίγο edit στο lightroom αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Ότι αφορά το gaming κομμάτι δεν είμαι απαιτητικός απλά με νοιάζει να μην ανεβάζει θερμοκρασίες και να μη κάνει θόρυβο. Δύο παιχνίδια παίζω όλα και όλα και αυτά δεν θέλουν insane specs( LOL and Hearthstone). Από ότι έχω καταλάβει με την υπάρχουσα κατάσταση οι τιμές στις κάρτες θα παραμείνουν υψηλές έως το πρώτο τρίμηνο του 22' οπότε δεν ξέρω εάν αξίζει τόσο η αναμονή μιας και το υπάρχον σύστημα που έχω μπορώ να βρω να το δώσω σε μια φυσιολογική τιμή σε έναν φίλο. Το σημαντικότερο που με ενδιαφέρει είναι να βγάλει έστω μια 6ετια το νέο PC που θα φτιάξω. Φυσικά εάν κάποιος πιστεύει πως δεν αξίζει να προβώ τώρα σε αγορά αλλά να περιμένω κανα 2μηνο, είμαι ανοιχτός σε κάθε συμβουλή. Θενκ γιου εκ των προτέρων. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από Themoo
hln3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Κάπως υπερβολική η απαίτηση να αντέξει ένα pc για έξι χρόνια Για την χρήση που κάνεις (αν και δεν γράφεις οθόνη που έχεις), με 11400(f)/b560/16 gb ram @ 3200 mhz και 3060 ti είσαι καλυμμένος και εντός budget. Από σκληρό δες σε nvme 1 tb. Αν θες παραπάνω χωρο παίρνεις και άλλο σκληρό. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από hln3 1
Themoo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, hln3 είπε Κάπως υπερβολική η απαίτηση να αντέξει ένα pc για έξι χρόνια Για την χρήση που κάνεις (αν και δεν γράφεις οθόνη που έχεις), με 11400(f)/b560/16 gb ram @ 3200 mhz και 3060 ti είσαι καλυμμένος και εντός budget. Από σκληρό δες σε nvme 1 tb. Αν θες παραπάνω χωρο παίρνεις και άλλο σκληρό. Καλημέρα, καθόλου υπερβολικό το βρίσκω όταν το υπάρχον build που έχω απο το 14' ανταποκρίνεται σε αυτά που πάιζω μια χαρά. Σορρυ για τις οθόνες ξεχάστηκα να το γράψω. Έχω ήδη 2 AOC 24G2U 23.8'' LED FULL HD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα