Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους τους φιλους.

Αναζητω καποιο ρολοι οπου θα μπορουσα να το χρησιμοποιω οπως το κινητο τηλεφωνο smartphone που εχω.Ο λογος ειναι για να μην κουβαλαω οταν βρισκομαι καποιες φορες εκτος οικιας και δεν θελω να παιρνω μαζι μου το smartphone.Υπαρχει κατι αναλογο στην αγορα ή η τεχνολογια δεν εχει προχωρησει τοσο ακομη?

Η χρηση που θελω να κανω ειναι να μπαινω σε διαφορα site,youtube,facebook κτλ.Σερφαρισμα δηλαδη. Κατανοω οτι ενα ρολοι εχει μικρη οθονη αλλα για τις περιπτωσεις εκτακτης αναγκης που το θελω θα με εξυπηρετουσε παρα πολυ. Δεν με ενδιαφερει να λειτουγει σαν τηλεφωνο το ρολοι,εννοω να κανω τηλεφωνα,αν λειτουργει ομως και σαν τηλεφωνο οκ δεν με ενοχλει. Επισης θα ηθελα να εχει wifi. Με αλλα λογια θελω ενα ρολοι που να λειτουργει σαν smartphone αλλα να μπορω να το εχω στο χερι μου στον καρπο μου δηλαδη σαν ρολοι. Υπαρχει κατι τετοιο στην αγορα?

Ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, george1807 είπε

Σκονακι στη σχολή;

Ειμαι ανω των 30 για να ειμαι φοιτητης...Το θελω καθαρα για επαγγελματικους πρακτικους λογους.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.

Ρολόγια για τις δουλειές που θες υπάρχουν, smart watches ψάξε και θα βρεις πολλά, αλλά τι σόι σερφαρισμα να κάνεις όμως από τέτοιες οθόνες, εμένα δεν θα με βόλευε καθόλου, έχω βέβαια και σοβαρά θέματα όρασης. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tarantules είπε

Κάτι τέτοιο ίσως

Nαι κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου.Δεν ηξερα οτι κυκλοφορουν και τετοιου ειδους προιοντα.Λογικα θα ειναι κατι νεο στην αγορα του εξωτερικου.Στην ελλαδα δεν εχει τυχει να δω σε καποιο μαγαζι κατι αναλογο,αλλα δεν το εχω ψαξει και τοσο πολυ,ουσιαστικα την τελευταια βδομαδα αρχισα να το σκεφτομαι.Μηπως εχεις υποψη σου αν υπαρχει καποιο καταστημα  οπου θα μπορουσα να παω να το δω απο κοντα?

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tarantules είπε

Κάτι τέτοιο ίσως

Σίγουρα μιλάμε για κάτι σε επίπεδο Κινεζο-εμβρυακό αλλά το όλο concept είναι δυνατό....σίγουρα σε μελλοντικό χρόνο θα γίνει σαφώς πιο mainstream

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, tarantules είπε

Κάτι τέτοιο ίσως

Δηλαδή από τα πρώτα smartphones που ήταν κάτω από 4 ιντσες (πχ θυμάμαι από τα πρώτα μου android το htc wildfire μου και το samsung omnia μου που ηταν 3.2" και δεν πάω καν στο Sony Ericsson P800 μου που ήταν 2.9"), φτάσαμε να έχουμε καθημερινά τηλέφωνα γύρω στις 7"+ (όσο ήταν και τα τάμπλετ πριν κάποια χρόνια, που τα θεωρούσαμε μεγάλα για να τα κουβαλάμε μαζί μας) και τώρα σιγά σιγά θέλουμε να αφήσουμε σπίτι το "μεγάλο" τηλέφωνο και να κουβαλάμε, στον καρπό μάλιστα πάνω, ένα σε μεγεθος παλιού smartphone.

Καλά πάμε, σε λίγο δεν θα κουβαλάμε εμείς τα τηλέφωνα, αλλά εκείνα εμάς 😄

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το galaxy watch 3 που παίρνει κάρτα σιμ (ψηφιακή) τα κανει όλα αυτά. Απλά είναι πολύ δύσκολη η ανάγνωση από τη μικρή του οθόνη και η μπαταρία θα κρατάει όσο ενός κινητού. Κάθε μέρα δηλαδή. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...