Προς το περιεχόμενο

win 10 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά από την επιτυχημένη αναβάθμιση του bios δεν έχω πλέον μπλε οθόνες όπως επίσης σταμάτησε το 100% cpu usage

αλλά δεν ξεκινά κάνει αναβάθμιση σε 20Η2 ενώ πριν κάμποσο καιρό είχε προσπαθήσει αλλά είχε σταματήσει σε κάποιο ποσοστό, αν θυμάμαι καλά στο 60%

Εχω τρέξει την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά δεν βρήκε τίποτα. Υπάρχει τρόπος να την κάνω να ξεκινήσει manual ?

image.png.540e73a5b82fb10dd2df61df2fee160f.pngimage.png.e2221855e1a4378932f5540a01939f3a.png 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβασε απο την microsoft (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10) την 21Η1 και τρεξε την επιτοπου.Αν θελεις για σιγουριά κατεβασε την σε ISO να την εχεις καβατζα

(Αν κι απ οτι βλεπω ειχες αποτυχία και σε πολλές αλλες προηγούμενες.Σε παρόμοιο πρόβλημα που ειχα δεν ειχα βρει λύση και εκανα format)

Επεξ/σία από Crybal
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπες safe mode και πηγαινε στο C:\windows για να σβησεις το φακελο software distribution. Μετα μπες normal mode και τρεξε παλι τα updates. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2021 στις 12:17 ΜΜ, alxnt είπε

Μπες safe mode και πηγαινε στο C:\windows για να σβησεις το φακελο software distribution. Μετα μπες normal mode και τρεξε παλι τα updates. 

ήταν η πρωτη μου επιλογή αλλά δεν δούλεψε όσο και αν προσπαθησα

Στις 23/8/2021 στις 2:51 ΜΜ, Crybal είπε

Κατεβασε απο την microsoft (https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10) την 21Η1 και τρεξε την επιτοπου.Αν θελεις για σιγουριά κατεβασε την σε ISO να την εχεις καβατζα

(Αν κι απ οτι βλεπω ειχες αποτυχία και σε πολλές αλλες προηγούμενες.Σε παρόμοιο πρόβλημα που ειχα δεν ειχα βρει λύση και εκανα format)

αυτό ξεκίνησε πήγε να πάρει την τελευταια αλλά δυστυχώς ξαναγύρισε στην ιδια μετά από μπλε οθόνη...

Μάλλον δεν θα γλυτωσω το format  το οποίο δεν ξέρω τι θα κάνει όταν παω να εγκαταστησω την τελευταια εκδοση...

εχω ζησει στιγμες άπειρων μπλε οθονων...

Δημοσ.

Αν θέλεις ξαναδοκίμασε βγάζοντας από πάνω όλες τις συσκευές, ακόμα και την Webcam και την κάρτα γραφικών (εάν έχεις onboard) 

Δημοσ.

ξεκίνησε να κάνει μόνο του την 20Η2, ενω manual ειχε προσπαθησει την 21xx... 

έχω προαίσθημα ότι θα περάσει.... άντε να δούμε...

image.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ακόμα αναβάθμιση δεν έχει πάρει και δεν νομίζω να τα καταφέρει. 

Σκέφτομαι να βάλω έναν αλλο δίσκο το λειτουργικό και να κρατήσω αυτό έως έχει μόνο για τα δεδομένα που έχει (περιπου 300GB)

Εάν σβήσω τους φακέλους με τα προγράμματα και τα win τελείωσα ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ώστε να πάρω το μέγιστο του δίσκου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 15/9/2021 στις 2:14 ΜΜ, dkstopo είπε

Σκέφτομαι να βάλω έναν αλλο δίσκο το λειτουργικό και να κρατήσω αυτό έως έχει μόνο για τα δεδομένα που έχει (περιπου 300GB)

Εάν σβήσω τους φακέλους με τα προγράμματα και τα win τελείωσα ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ώστε να πάρω το μέγιστο του δίσκου? 

Ενα παρόμοιο πρόβλημα που είχα και εγω και ειχε κολλήσει στην 1909. Αναγκάστικα να κάνω νέα εγκατάσταση των windows. Μετα δεν ξανα είχα πρόβλημα με updates

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/9/2021 στις 2:14 ΜΜ, dkstopo είπε

Δεν είναι οτι καλύτερο. Θα μείνει πολυ πράγμα άχρηστο σε πολλούς φακέλους. Καλύτερα αντέγραψε οτι θες να κρατήσεις σε αλλο δίσκο και κανε φόρματ αυτον μετά. (Αν δεν έχεις αλλο δίσκο και αυτός έχει χώρο, χώρισε το δίσκο σε 2 partitions και μεταφέρε τα στο αλλο partition. Στο τέλος κάνε φόρματ στο partition των Windows. Μπορείς μετά να κάνεις εγκατάσταση των Windows στο άδειο partition, τα δεδομένα σου θα μείνουν άθικτα στο 2ο partition που τα μετέφερες..  Ακόμα και αν ο δίσκος δεν έχει χώρο γίνεται. Φτιάχνεις ενα μικρο partition, και οσο το γεμίζεις με τα αρχεία απο το 1ο οπότε αδειάζει χώρος στο 1ο και γεμίζει το 2ο, μεγαλώνεις το 2ο και μικραίνεις το 1ο. Απλα θα παιδευτείς περισσότερο. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...