Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Nipenthes είπε Βασικά η άλλη πώς λέγεται?😂 Και γίνεται να στείλεις δέμα με την άλλη? Απλό ταχυδρομείο; 😛 Ναι, γίνεται να στείλεις δέμα. Συμπληρώνεις το σχετικό έντυπο και πληρώνεις το κόστος βάσει βάρους. Έχει και tracking number.
Nipenthes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Και από ΕΛΤΑ ταχυδρομείο πρέπει να πάω εγώ να το παραλάβω? Δεν στο φέρνουν σπίτι?
w95chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Nipenthes είπε Και από ΕΛΤΑ ταχυδρομείο πρέπει να πάω εγώ να το παραλάβω? Δεν στο φέρνουν σπίτι? Αναλόγως. Αν είναι μεγάλο δέμα, θα πας να το παραλάβεις όταν σου έρθει ειδοποίηση. Αν είναι κανένα μικροδέμα, παίζει να στο φέρει και ο ταχυδρόμος
airtrelomike13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 23/8/2021 στις 11:49 ΠΜ, iok3333 είπε Καλησπέρα, μου είχε σταλεί ένα απλό δέμα μέσω ταχυδρομείου πριν 9 μέρες τώρα. Ακόμη να φτάσει σε μένα. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί ή γενικά υπάρχει καθυστέρηση? Θα βγει κάπου αν επικοινωνήσω με το ταχυδρομείο της πόλης μου? μακαρι να ιδιωτικοποηθουν τα ΕΛΤΑ να βαλουν μυαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα