Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Chocobo είπε

Δυνατό το quake.Τώρα για την τιμή περι ορέξεως....

DEUS EX (2000) πότε θα δούμε όμως ? Το παιχνίδι είναι μοναδικό.

*προφανώς έχω παίξει το revision

To Deus Ex και το Ufo: Enemy unknown τα είχα αγοράσει καθαρά λόγω του artwork του κουτιού και του τίτλου τους, χωρίς να ξέρω το οτιδήποτε για τα παιχνίδια τα ίδια.

Ούτε κατα διάνοια να φανταζόμουν ότι θα έπαιζα δύο από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.......

• Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, skapodis είπε

Κάνεις λάθος. Τότε αυτά ήταν τα καλύτερα γραφικά... άρα;

Ναι το ξέρω απλά δεν ήταν η εποχή που σε ενδιέφεραν τα γραφικά αλλά το παιχνίδι. Και το σενάριο ήταν αυτό που σε απορροφούσε και έλιωνες με τις ώρες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

To Deus Ex και το Ufo: Enemy unknown τα είχα αγοράσει καθαρά λόγω του artwork του κουτιού και του τίτλου τους, χωρίς να ξέρω το οτιδήποτε για τα παιχνίδια τα ίδια.

Ούτε κατα διάνοια να φανταζόμουν ότι θα έπαιζα δύο από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.......

Δεν έχω παίξει το Ufo.To Deus Ex το ήξερα σαν εξώφυλλο αλλά δεν είχα PC όταν βγήκε.Βέβαια ούτε όταν πήρα(κάπου το 2008 το πρώτο gaming pc δεν είχα στο μυαλό να το παίξω.Το πρώτο μου run το έκανα το 2019  !!! Μου είχε πεί μερικά πράγματα ένας φίλος βέβαια του οποίου εμπιστεύομαι το γούστο.Το περίμενα πως θα ήταν καλό δηλαδή.

Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλό όμως.Λάτρεψα το πολύπλοκο gameplay όσον αφορά πολλαπλές επιλογές για να κάνεις το κάθε mission , τους διαφορετικούς τερματισμούς , το απίστευτο plot καθώς και τα μηνύματα του.Σίγουρα στα καλύτερα games που έχω παίξει άσχετα γραφικών.Ένα καλό remake θα το ήθελα.Καλό όμως γιατί αν είναι για αρπαχτή τύπου FFVII καλύτερα καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Ναι το ξέρω απλά δεν ήταν η εποχή που σε ενδιέφεραν τα γραφικά αλλά το παιχνίδι. Και το σενάριο ήταν αυτό που σε απορροφούσε και έλιωνες με τις ώρες. 

Τα games Doom και Quake όμως τα αγόρασα ώς FPS για τα γραφικά... και το gore τους όχι για το σενάριο 😆.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, skapodis είπε

Τα games Doom και Quake όμως τα αγόρασα ώς FPS για τα γραφικά... και το gore τους όχι για το σενάριο 😆.

Για τα adventures αναφέρομαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Xviper13 είπε

Για τα adventures αναφέρομαι. 

Τα adventures είναι μία εντελώς διαφορετική κατηγορία. Και φυσικά με ενδιέφεραν τα γραφικά και τότε. Στην κατηγορία των FPS δύο πράγματα μετρούσαν τότε και τώρα. Η καινοτομία (Doom) και τα γραφικά (Doom όταν βγήκε, Quake). Θυμάμαι όταν πρωτοείδα το Wolfestein 3D έπαθα... αλλά το Doom τo πήγε σε άλλο επίπεδο. Τα σαγόνια όμως έπεσαν όταν επιτέλους κατάφερα να αγοράσω την κάρτα Voodoo και έτρεξα το Quake...

7 λεπτά πριν, skapodis είπε

Τα adventures είναι μία εντελώς διαφορετική κατηγορία. Και φυσικά με ενδιέφεραν τα γραφικά και τότε. Στην κατηγορία των FPS δύο πράγματα μετρούσαν τότε και τώρα. Η καινοτομία (Doom) και τα γραφικά (Doom όταν βγήκε, Quake). Θυμάμαι όταν πρωτοείδα το Wolfestein 3D έπαθα... αλλά το Doom τo πήγε σε άλλο επίπεδο. Τα σαγόνια όμως έπεσαν όταν επιτέλους κατάφερα να αγοράσω την κάρτα Voodoo και έτρεξα το Quake. To CD του Quake το έχω ακόμα!

Επεξ/σία από skapodis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...