Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα αγοραζα το Quake αλλα μιας και εχει Bethesda Sale στο Steam αυτη την περιοδο προς τιμην της QuakeCon χτυπησα - επιτελους - τα Doom Eternal + DLC & Skyrim VR στα 37.50.

Αν και υπαρχουν απο θειο ειναι ωραια που τα πηρα επιτελους original.

Ξερω ψιλοασχετο ποστ αλλα μπορει καποιος να μην γνωριζει για την προσφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το αγορασω σιγουρα μολις το βρω σε φυσικη μορφη(γιατι κοιταξα στο σκρουτζ και δεν υπαρχει)

Επεξ/σία από czarjuly
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Γιατί; Ξαφνικά οι Turing/RDNA/Pascal/Vega είναι μόνο για retro gaming;

Αν τις βρεις ποτέ στην αγορά, καλές είναι.

600 ευρώ κάνει η 1660 super, 1700  ευρώ η 3080 και σε λίγα κομμάτια.  ps5, xbox βρίσκεις μια φορά τον μήνα αν είσαι τυχερός.

Οπότε ακόμη και αν έχεις τα χρήματα, δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβεις να έχεις πρόσβαση.

• Like 2
Δημοσ.

Aν έκαναν σοβαρή δουλειά και έφτιαχναν ένα remake με καινούρια μηχανή γραφικών θα το αγόραζα σίγουρα, τώρα μέχρι 2 ευρώ απλά για να υπάρχει στην συλλογή του steam.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για remake να το σκεφτόμασταν, τώρα δύσκολο.

Μηχανισμοί, settings, γραφικά πολλών χρόνων.

Πάντως τα Woolfstein αρκετά καλά και στα 60 fps αν θυμάμαι σωστά.Ιστορικά παίζεις το "The old blood" και μετά το "The new order", τα έπαιξα και τα 2, ίσως παίξω και το "The new Colossus".

Αυτά είναι 1 μικρό παράδειγμα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, ποιός θα ασχοληθεί με το Quake;Εδώ δεν έχουμε χρόνο και όρεξη για τα καλά παιχνίδια.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αν τις βρεις ποτέ στην αγορά, καλές είναι.

600 ευρώ κάνει η 1660 super, 1700  ευρώ η 3080 και σε λίγα κομμάτια.  ps5, xbox βρίσκεις μια φορά τον μήνα αν είσαι τυχερός.

Οπότε ακόμη και αν έχεις τα χρήματα, δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβεις να έχεις πρόσβαση.

τόσα χρόνια είναι στην αγορά. Τώρα αν κάποιος έχει μείνει με 900 series και περίμενε 7 χρόνια να αλλάξει gpu, ε εντάξει..

Δημοσ.

Έκλεινα φώτα στο δωμάτιο, ηχειάκια τέρμα στο pc και ''έτρωγα'' τέρατα! Πολύ το καταχάρηκα που το βγάλανε και το αγόρασα κατευθείαν στο ps5! Πόσα χρόνια πίσω με πήγε.. Τώρα σίγουρα εννοείται πως θα χαρώ με μία επανέκδοση κτλ όπως αναφέρθηκε αλλα όλα καλοδεχούμενα, και μακάρι να βγεί και αντίστοιχα QUAKE 2 + 3. 

Κάτι ακόμα που πρόσεξα:, μπορείς να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις στο addon την εκδοση QUAKE 64.. αλλά στο ps5 που το έκανα το αποτέλεσμα ήταν μαύρο χάλι. 

Καλή συνέχεια σε όλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολλές εταιρείες έχουν στραφεί σε κάποιο βαθμό και στα remaster/remake ή όπως θες πες το. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 

Έχω την εντύπωση ότι το target group που πάνε να πιάσουν είναι ένα target group 35-45 ετών, ίσως και 50, που γαλουχηθήκαμε με αυτά τα παιχνίδια γιατί αυτα είχαμε τότε και αυτά είχαμε λιώσει. 

Είμαι σίγουρος 100% ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ τίτλοι που θα με ενδιέφεραν να παίξω αλλά λόγο έλλειψης χρόνου δεν ασχολούμαι καν (είμαι 41), αλλά αυτομάτως οποιοδήποτε remake βγαίνει σίγουρα κινεί το ενδιαφέρον μου. 

Αναμένω με ακραία ανυπομονησία το Diablo 2. 

Και αν τυχόν μας διαβάζει καμία εταιρεία εκεί έξω, PLEASE PLEASE PLEASE ξαναβγάλτε ένα ποδοσφαιράκι που να χρειάζεται μόνο ένα άντε το πολύ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ κουμπιά. Μόνο μια ΡΗΜΑΔΑ πάσα και ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σουτ θέλω να κάνω. Kick Off ή Sensible Soccer remake ζητάω!!! Τίποτα άλλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Επεξ/σία από polaki
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vste είπε

Δεν θα αγοραζα το Quake αλλα μιας και εχει Bethesda Sale στο Steam αυτη την περιοδο προς τιμην της QuakeCon χτυπησα - επιτελους - τα Doom Eternal + DLC & Skyrim VR στα 37.50.

Αν και υπαρχουν απο θειο ειναι ωραια που τα πηρα επιτελους original.

Ξερω ψιλοασχετο ποστ αλλα μπορει καποιος να μην γνωριζει για την προσφορα.

τελικα εχει πλακα που αγοραζουμε ψηφιακα αντιγραφα παιχνιδιων που τα εχουμε κατεβασει απο καπου και λεμε οτι ειναι οριτζιναλ και νοιωθουμε καλα με το τιποτα...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, polaki είπε

Και αν τυχόν μας διαβάζει καμία εταιρεία εκεί έξω, PLEASE PLEASE PLEASE ξαναβγάλτε ένα ποδοσφαιράκι που να χρειάζεται μόνο ένα άντε το πολύ 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ κουμπιά. Μόνο μια ΡΗΜΑΔΑ πάσα και ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σουτ θέλω να κάνω. Kick Off ή Sensible Soccer remake ζητάω!!! Τίποτα άλλο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Yoda Soccer

Super Arcade Soccer

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polaki είπε

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολλές εταιρείες έχουν στραφεί σε κάποιο βαθμό και στα remaster/remake ή όπως θες πες το. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 

Έχω την εντύπωση ότι το target group που πάνε να πιάσουν είναι ένα target group 35-45 ετών, ίσως και 50, που γαλουχηθήκαμε με αυτά τα παιχνίδια γιατί αυτα είχαμε τότε και αυτά είχαμε λιώσει. 

Είμαι σίγουρος 100% ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ τίτλοι που θα με ενδιέφεραν να παίξω αλλά λόγο έλλειψης χρόνου δεν ασχολούμαι καν (είμαι 41), αλλά αυτομάτως οποιοδήποτε remake βγαίνει σίγουρα κινεί το ενδιαφέρον μου. 

Αναμένω με ακραία ανυπομονησία το Diablo 2. 

Ναι, ναι, ναι , ακραιααα ναι και ποδοσφαιράκι ναι! (ετων 40)

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

τελικα εχει πλακα που αγοραζουμε ψηφιακα αντιγραφα παιχνιδιων που τα εχουμε κατεβασει απο καπου και λεμε οτι ειναι οριτζιναλ και νοιωθουμε καλα με το τιποτα...

Μωρε τα updates ειναι το ζουμι και οι παντα μεγιστες ταχυτητες DL. Πλεον με τα patches, DLCs, mods, το κερατομ το τραγιο που εχει το καθε παιχνιδι 2 χρονια μετα εχει μεταμορφωθει ριζικα σε σχεση με το οταν πρωτοκυκλοφορει. Απο το να ψαχνεις καθε φορα release απο τον θειο εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

+ Cloud saves & αλλα quality of life improvements. Αλλα ναι σαν το κουτατο δεν υπαρχει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ff7lucas είπε

σε λίγο θα μας πεις ότι χρειαζόμαστε και dvd στον υπολογιστή για να μπορούμε να παίξουμε! 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...