Προς το περιεχόμενο

Εκκαθάριση Υπολογιστή

DerMeister

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό section, αλλά θα ρωτήσω:

Έχει γεμίσει αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος του υπολογιστή με WINDOWS 7 και θέλω να κάνω μια εκκαθάριση. Υπάρχει τρόπος να βρω συγκεντρωμένα τα αρχεία, προγράμματα κλπ και τον χώρο που καταλαμβάνουν, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνω ξεχωριστά φακέλους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ,

Βρήκα ότι υπάρχουν χιλιάδες αρχεία με ονομασία cab_152_1, cab_152_2.......cab_156_1 κλπ στην διαδρομή C:\windows\Temp τα οποία καταλαμβάνουν συνολικά 700 GB!!!!! Μπορώ να τα διαγράψω ή θα καταστρέψω το PC;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/cabxxxx-files-found-in-windowstemp-folder/2e86137e-7e6b-4cb7-9a3c-4ee73f665742

Αναφορά σε κείμενο

The CAB-xxxx files that you see in the C:\Windows\Temp\ folder are some temporary files created by different Windows Operations, like installing Updates. You can safely delete these files off from that folder. Alternatively, you can also run Disc Cleanup to delete the temporary files from your computer.

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο και όχι χειροκίνητα.

ίσως ήρθε και η ώρα για ένα format.

Επεξ/σία από onelonelystar

Ευχαριστώ και πάλι,

4 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

ίσως ήρθε και η ώρα για ένα format.

Είπα να το γλιτώσω, γιατί θέλω να πάρω καινούριο αργότερα

Spoiler

Περιμένετε μέχρι το απόγευμα. Υπάρχει ένα μέλος που μπορεί να σας κατατοπίσει σχετικά.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DerMeister είπε

Ευχαριστώ πολύ,

Βρήκα ότι υπάρχουν χιλιάδες αρχεία με ονομασία cab_152_1, cab_152_2.......cab_156_1 κλπ στην διαδρομή C:\windows\Temp τα οποία καταλαμβάνουν συνολικά 700 GB!!!!! Μπορώ να τα διαγράψω ή θα καταστρέψω το PC;

Ότι έχει εκεί μπορείς να το σβήσεις. Δεν είναι από ενημερώσεις αλλά μάλλον από παλιά συμπιεσμένα αρχεία. Σβήστα όλα.

Επίσης από τον οδηγό του onelonlystar, αν έκανες τον 1ο τρόπο λογικά καθάρισες αρκετή σαβούρα.

Επόμενο βήμα είναι να κατεβάσεις το widirstat (είναι η portable έκδοση, οπότε αποσυμπίεσε το κάπου, είναι επίσης στο λινκ το onelonlystar), να το τρέξεις και να το αφήσεις να σκανάρει όλον τον δίσκο. Όταν τελειώσει θα σου εμφανίσει κατά σειρά μεγέθους όλους τους φάκελους με αρχεία και μπορείς να δεις γρήγορα που γίνεται η μεγαλύτερη χρήση χώρου. Το winsxs δεν προτείνω να τον πειράξεις όσο χώρο και να καταλαμβάνει.

Επεξ/σία από micos000

Στις 23/8/2021 στις 9:39 ΠΜ, DerMeister είπε

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό section, αλλά θα ρωτήσω:

Έχει γεμίσει αρκετά ο αποθηκευτικός χώρος του υπολογιστή με WINDOWS 7 και θέλω να κάνω μια εκκαθάριση. Υπάρχει τρόπος να βρω συγκεντρωμένα τα αρχεία, προγράμματα κλπ και τον χώρο που καταλαμβάνουν, ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνω ξεχωριστά φακέλους;

Χρησιμοποίησε καλύτερα την μέθοδο στο παρακάτω βίντεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...