psyastral Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Γεια χαρά παιδιά έκανα έχω undervolt κάνει μέσω Intel extreme tunning και είναι όλα ok Aπλώς θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κανείς από αυτό το προγραμα για να δουλεύει το πρέπει να έχω πάντα ανοιχτό το προγραμα ? μπορώ να κάνω να ξεκινάει μόνο του όταν ανοίγω τον υπολογιστή? σε περίπτωση που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις για πάντα
ICE-T Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, psyastral είπε Γεια χαρά παιδιά έκανα έχω undervolt κάνει μέσω Intel extreme tunning και είναι όλα ok Aπλώς θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κανείς από αυτό το προγραμα για να δουλεύει το πρέπει να έχω πάντα ανοιχτό το προγραμα ? μπορώ να κάνω να ξεκινάει μόνο του όταν ανοίγω τον υπολογιστή? σε περίπτωση που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις για πάντα το κάνεις απευθείας από την μητρική το undervolt δεν χρειάζεται αυτό το πρόγραμμα φίλε μου.
psyastral Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 ακριβώς το ίδιο εκεί που γράφει η μητρική ?
ICE-T Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) βάλε μια σταθερή χαμηλότερη το τιμή στα voltages,πχ αν γράφει 1.35 volts δοκίμασε με 1.30 και βλέπεις αν είσαι σταθερός Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα