Rare_Pepe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπερα, ειμαι κατοικος εξωτερικου, και θα χρειαστει να κανω φορολογικη δηλωση φετος για πρωτη φορα αλλα δεν εχω ελληνικο λογαριασμο τραπεζης ουτε ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τροπος να εγγραφω στο taxisnet με βαση τα παραπανω;
george1807 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Rare_Pepe είπε Καλησπερα, ειμαι κατοικος εξωτερικου, και θα χρειαστει να κανω φορολογικη δηλωση φετος για πρωτη φορα αλλα δεν εχω ελληνικο λογαριασμο τραπεζης ουτε ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τροπος να εγγραφω στο taxisnet με βαση τα παραπανω; Εγγραφή στο taxisnet από εδώ https://www1.gsis.gr/registration/registration-flow.htm?_flowExecutionKey=_c3DBA0CD9-DA4B-49B7-9547-CDBEB2D1931E_k871271DA-A0CA-DB25-0A03-2F80E8B1B148 Θα χρειαστείς όμως ελληνικό κινητό και iban. Alpha bank και εθνική ανοίγεις λογαριασμό μόνο διαδικτυακά πλέον. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, george1807 είπε Εγγραφή στο taxisnet από εδώ https://www1.gsis.gr/registration/registration-flow.htm?_flowExecutionKey=_c3DBA0CD9-DA4B-49B7-9547-CDBEB2D1931E_k871271DA-A0CA-DB25-0A03-2F80E8B1B148 Θα χρειαστείς όμως ελληνικό κινητό και iban. Alpha bank και εθνική ανοίγεις λογαριασμό μόνο διαδικτυακά πλέον. Δεν ήξερα πως μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό και διαδικτυακά ως εντελώς καινούργιος πελάτης. Ενδιαφέρον.
GREGORYMO Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Στις 22/8/2021 στις 9:24 ΜΜ, Rare_Pepe είπε Καλησπερα, ειμαι κατοικος εξωτερικου, και θα χρειαστει να κανω φορολογικη δηλωση φετος για πρωτη φορα αλλα δεν εχω ελληνικο λογαριασμο τραπεζης ουτε ελληνικο αριθμο τηλεφωνου. Υπαρχει καποιος τροπος να εγγραφω στο taxisnet με βαση τα παραπανω; Οι κάτοικοι εξωτερικού κάνουν φορολογική δήλωση στην χώρα που ζούν.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Οι κάτοικοι εξωτερικού κάνουν φορολογική δήλωση στην χώρα που ζούν. Κάτοικος εξωτερικού δεν λέει τίποτα. Αν δεν έχεις δηλώσει φορολογική κατοικία εκτος Ελλαδος είσαι υπόχρεος φορολόγησης στην Ελλάδα. Ακόμη και τότε, υποβάλλεις φορολογική δήλωση και στην Ελλάδα για εισοδήματα που αποκτουνται στην Ελλάδα, π.χ ενοίκια Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από morehp
SabotazNic Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, morehp είπε Ελλάδα για εισοδήματα που αποκτουνται στην Ελλάδα, π.χ ενοίκια αρα θα εχει και τραπεζικο λογαριασμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε αρα θα εχει και τραπεζικο λογαριασμο. Ψιλοακυρο συμπερασμα, ο ts εγραψε οτι δεν έχει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα. Το παράδειγμα που ανεφερα αφορα ενα πιθανό τυπο εισοδηματος που αποκτας στην Ελλαδα... Και δεν ειναι απαραίτητο να σου βαζουν το ενοικιο σε τραπεζα στην Ελλαδα...ουτε ενδιαφέρει την ΑΑΔΕ σε ποια τραπεζα καταλήγουν. Την ενδιαφερει πως ειναι εισόδημα που αποκταται στην Ελλαδα. Ο φιλος πρέπει να ξεκαθαρίσει για ποιους λογους πιστεύει πως χρειάζεται να κάνει δήλωση στην Ελλάδα. Ενας λογιστής θα τον καθοδηγήσει ανάλογα με την περίπτωση του. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από morehp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα