nickvas19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα στα παλικάρια. Είμαι έτοιμος για κινητό αυτήν την εβδομάδα. το ζήτημα είναι τι; να πάρω το 11αρι πιο φθηνά; να πάρω το 12αρι; να περιμένω να βγει το καινούργιο της apple?! από όσα είδα το 12αρι με το 11αρι δεν έχουν τρομερές διάφορες. κάνω απλή χρήση και σερφάρισμα. επίσης είδα η μπαταρία στο 11αρι είναι μεγαλύτερη και κρατά στο περίπου 1ωρα παραπάνω. το βρίσκω 150ε λιγότερα. δεν είναι τα χρήματα τόσο το θέμα είναι όμως να τα αξίζει. τι λέτε; Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από nickvas19
kostasbm Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 μπες στο μαγαζι και οπως σου κατσει ........αν περιμενεις το 13 δεν θα παρεις ποτε τηλεφωνο γιατι μετα ερχεται το 14..... πλακα κανω γιατι ετσι σκεπτομαστε και τελικα δεν το αποφασιζουμε δεν ξερω σε τι τιμες τα βρισκεις αλλα οποιο και να παρεις καλοριζικο 1
leonidas_fs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Εχω το 12, πολύ καλό δεν λέω αλλα όντως η μπαταρία είναι μικρή. Δηλαδή εγω που κάνω ψιλοβαριά χρήση (τηλέφωνα, whatsapp, youtube, SMS κτλ), το απόγευμα μου είναι κάτω απο 20% (φεύγω απο το σπίτι γύρω στις 8, εννοείται όλο το βράδυ φορτίζει). Εαν μπορείς πάνε για το 12MAX που έχει αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία ή το 11 MAX.
taslikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 11 με τιποτα το 13 θελει 2 μηνες στο νερο να ερθει ελλαδα παρε ενα 12, το 13 δεν θα έχει τρομερές διαφορές(έτσι ακούγεται)...
onelonelystar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, nickvas19 είπε Είμαι έτοιμος για κινητό αυτήν την εβδομάδα. το ζήτημα είναι τι; να πάρω το 11αρι πιο φθηνά; να πάρω το 12αρι; να περιμένω να βγει το καινούργιο της apple?! αφού είσαι έτοιμος να το πάρεις άμεσα, πάρε το 12άρι.
nickvas19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ φίλε. το 11αρι ασυμαρτη φόρτιση ποσά watt μπορω να παρω?! τι προτεινεις ; ποια μαρκα; και βλέπω δεν έχει φορτιστή ... τι να πάρω ώστε να μην χαλάσει η μπαταρία 10w ή 20w?!της apple θελω. τις προαλλες που πηγα στην αππλε αυτος μου ειπε οτι ο φορτιστης που εχω απο το iPad Pro 2020 δεν κανει.δεν καταλαβα γτ. ευχαριστώ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από nickvas19
onelonelystar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 https://support.apple.com/el-gr/HT208137 και για ασύρματα https://support.apple.com/el-gr/HT208078
nickvas19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 ναι σε ευχαριστώ. εγώ αλλά πραγματάκια ρώτησα τα οποία δεν τα λέει εκεί μέσα.
onelonelystar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 47 λεπτά πριν, nickvas19 είπε και βλέπω δεν έχει φορτιστή ... τι να πάρω ώστε να μην χαλάσει η μπαταρία 10w ή 20w?!της apple θελω. στο 1ο link αναγράφει τι φορτιστές μπορείς να πάρεις.
nickvas19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) ναι αλλά δεν αναγράφει επιπτώσεις στην απόδοση μπαταρίας. εγώ ρώτησα ποιο είναι το ιδανικό. και επίσης ακόμα δεν κατάλαβα γτ αυτός μου είπε ότι ο φορτιστής από το iPad Pro 2020 δεν κανει. Ακομα στο λινκ που εστειλες λεει οτι κανει ο φορτιστης 96w δεν σημαινει οτι φορτιζεις με 96w. τέλος το 11αρι δεν ξέρω μαξ μέχρι ποσό σηκώνει η ασύρματη σύνδεση και τι φορτιστή αξίζει να αγοράσω. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από nickvas19
onelonelystar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 τι επιπτώσεις να έχει δηλ? Μπαταρία είναι κ φορτίζει, προφανώς στα περισσότερα watt θα φορτίζει πιο γρήγορα. Ο φορτιστής του iPad έχει διαφορετικά αμπέρ από ότι του iPhone, άρα σε βάθος χρόνου ίσως να μην αποδίδει τόσο καλά. για την ασύρματη φόρτιση, αναγράφει στο link παραπάνω Αναφορά σε κείμενο Υπάρχουν πολλοί πιστοποιημένοι φορτιστές Qi στην αγορά που φορτίζουν ένα iPhone με την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS με ρυθμό έως 7,5 watt. Αυτοί οι φορτιστές είναι διαθέσιμοι στο Apple Online Store καθώς και στα καταστήματα λιανικής πώλησης Apple. Δείτε μια λίστα πιστοποιημένων φορτιστών Qi και κατασκευαστών αυτοκινήτων που παρέχουν πιστοποιημένους φορτιστές Qi. 1
nickvas19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 όποτε μέχρι 7.5w?! δεν εχει πιο πανω τελος; εαν ναι δεν αξιζει
nickvas19 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) τελικά πήρα το 11. ψιλοξενερωσα με το κινητό για πολλούς λόγους. 1. η μπαταρία δεν δείχνει στα %. πρέπει η να κανεις αριστερά η να τραβήξεις κάτω την μπάρα.γτ apple?! 2. ταχεία κλήση δεν. Μόνο μπορείς να κάνει συντομεύσεις κάνοντας πάλι αριστερά με τα όνοματα που θες με εφαρμογή που κατεβάζεις από το appstore.τραγικο. 3. ειδοποιήσεις για μνμ και κλήσεις που δεν απαντήσεις με led. το led ειναι μονο για την διαρκεια που σε καλουν υστερα σταματαει η ειδοποιηση. πχ στα μνμ αναβει 2-3 φορες και τελος. ελεος. κάτι τέτοια χαζά έχει που ξενέρωσα. πχ επίσης στις κλήσεις εμένα μ αρέσει στις πρόσφατες και ποσά λεπτά ήταν η τελευταία κλήση...ενώ σε αυτό πρέπει να πατήσω το I για να δω λεπτομεριες. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από nickvas19
GreekLegend2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickvas19 είπε τελικά πήρα το 11. ψιλοξενερωσα με το κινητό για πολλούς λόγους. 1. η μπαταρία δεν δείχνει στα %. πρέπει η να κανεις αριστερά η να τραβήξεις κάτω την μπάρα.γτ apple?! 2. ταχεία κλήση δεν. Μόνο μπορείς να κάνει συντομεύσεις κάνοντας πάλι αριστερά με τα όνοματα που θες με εφαρμογή που κατεβάζεις από το appstore.τραγικο. 3. ειδοποιήσεις για μνμ και κλήσεις που δεν απαντήσεις με led. το led ειναι μονο για την διαρκεια που σε καλουν υστερα σταματαει η ειδοποιηση. πχ στα μνμ αναβει 2-3 φορες και τελος. ελεος. κάτι τέτοια χαζά έχει που ξενέρωσα. πχ επίσης στις κλήσεις εμένα μ αρέσει στις πρόσφατες και ποσά λεπτά ήταν η τελευταία κλήση...ενώ σε αυτό πρέπει να πατήσω το I για να δω λεπτομεριες. Γιατί δεν αγοράζεις android? Ειναι παραμετροποιήσιμο και το φέρνεις στα μέτρα σου Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από GreekLegend2
onelonelystar Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, nickvas19 είπε τελικά πήρα το 11. ψιλοξενερωσα με το κινητό για πολλούς λόγους. 1. η μπαταρία δεν δείχνει στα %. πρέπει η να κανεις αριστερά η να τραβήξεις κάτω την μπάρα.γτ apple?! 2. ταχεία κλήση δεν. Μόνο μπορείς να κάνει συντομεύσεις κάνοντας πάλι αριστερά με τα όνοματα που θες με εφαρμογή που κατεβάζεις από το appstore.τραγικο. 3. ειδοποιήσεις για μνμ και κλήσεις που δεν απαντήσεις με led. το led ειναι μονο για την διαρκεια που σε καλουν υστερα σταματαει η ειδοποιηση. πχ στα μνμ αναβει 2-3 φορες και τελος. ελεος. κάτι τέτοια χαζά έχει που ξενέρωσα. πχ επίσης στις κλήσεις εμένα μ αρέσει στις πρόσφατες και ποσά λεπτά ήταν η τελευταία κλήση...ενώ σε αυτό πρέπει να πατήσω το I για να δω λεπτομεριες. δεν είδες κάνα review στο youtube πριν το αγοράσεις? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα