xraxra Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Οπως έχω διαβάσει το πρόβλημα με τα κολλέγια στην Ελλάδα, είναι οτι δεν υπάρχει ακαδημαική αναγνώριση.(δεν εξετάζω τώρα τι γίνεται με την επαγγελματική αναγνώριση) Δηλαδή φοιτώντας την τριετία σε ένα κολλέγιο στην Ελλάδα (ασχέτως με ποιό ξένο πανεπιστήμιο συνεργάζεται) δεν θεωρείσαι ΠΕ πχ. σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Το ερώτημα ειναι αν πρακτίκά δεν μπορείς να κάνεις ούτε μεταπτυχιακό ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,γιατί πρακτικά δεν μπορεί το πτυχίο να καταταγεί ακαδημαικά ούτε σαν ΠΕ ,ούτε σαν ΤΕ? Ξέρετε κάτι?
acomaedo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Στις 22/8/2021 στις 9:05 ΜΜ, xraxra είπε Καλησπέρα σε όλους. Οπως έχω διαβάσει το πρόβλημα με τα κολλέγια στην Ελλάδα, είναι οτι δεν υπάρχει ακαδημαική αναγνώριση.(δεν εξετάζω τώρα τι γίνεται με την επαγγελματική αναγνώριση) Δηλαδή φοιτώντας την τριετία σε ένα κολλέγιο στην Ελλάδα (ασχέτως με ποιό ξένο πανεπιστήμιο συνεργάζεται) δεν θεωρείσαι ΠΕ πχ. σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Το ερώτημα ειναι αν πρακτίκά δεν μπορείς να κάνεις ούτε μεταπτυχιακό ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,γιατί πρακτικά δεν μπορεί το πτυχίο να καταταγεί ακαδημαικά ούτε σαν ΠΕ ,ούτε σαν ΤΕ? Ξέρετε κάτι? Σε κρατικό πανεπιστήμιο δεν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό αν δεν έχεις ακαδημαϊκά αναγνωρισμένο πρώτο πτυχίο.
AriaP Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Έχω την εντύπωση πως εάν το πτυχίο από το κολλέγιο λάβει αναγνώριση από ΑΤΕΕΝ τότε μπορείς να συμμετάσχεις ως ΠΕ σε προκηρύξεις. Δε μπορείς να συνεχίσεις σπουδές σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας, παρά μόνο σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού ( και μέσω κολλεγίου).
velociraptoras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 μπορεις να κανεις μεταπτυχιακό σε κολλέγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα