nickvas19 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παίδες. Αυτό που αναζητώ είναι ένα κινητό στα 180ε με 200ε άντε 250ε το οποίο να μην έχει θέματα. Εγώ είχα στην κατοχή μου το note 4 και note 5...αρχαια κατασταση χαχα. Τωρα μιας και ειμαι ικανοποιημενος σχετικα λεω να παρω το note 10....αλλα με μια γρηγορη αναζητηση ειδα εχει αρκετα θεματα. Το εχει κανεις να μου πει μια γνωμη ή εαν ξερει καποιος κατι να μου πει ; Το μόνο κακό που έχει το note 5 (για να καταλαβετε τις απαιτησεις μου) ειναι που δεν βλεπω στον ηλιο ακομα και εαν ειναι τερμα η οθονη. Καμερα δεν με ενδιαφερει και τοσο...η μπαταρια με ενδιαφερει να ναι τουλαχιστον 4000mah(οπου διαβασα το note 10 την καταπινει για εναν λογο) να βλεπω και να φορτιζει γρηγορα (εαν εχει αλλιως θα ζησω). Το κυριοτερο και το πιο σπαστικο ειναι να παρω ενα καινουργιο κινητο και να κολλαει κτλ. Παιχνιδια δεν παιζω. nfc δεν θελω...Ενας γνωστος μου δεν θυμαμαι πιο εχει νομιζω το note 9 του αργει να μπει στην φωτογραφικη .... και πολλες φορες κολλαει...τραγικο. Ευχαριστώ παίδες. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από nickvas19 ...
GATE123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Άλλαξε Ρότα και δες κανένα Realme. Έχουν και εγγύηση 2 χρόνια (3 σε αλυσίδες)και επίσημο service στο Ελληνικό. Το Realme 8 pro & 7 pro είναι καλά κινητά με Super AMOLED και μεγάλη μπαταρία και καλή ram. Είναι κάτι ανάμεσα σε Xiaomi & OnePlus. Βέβαια θέλουν δουλίτσα ακόμα(μέχρι να τα συνηθίσεις)αλλά όταν πρωτοβγαινουν καινούργια κινητά πρέπει να τους δίνουμε ευκαιρίες. Τώρα αν θες Xiaomi σε αυτά τα λεφτά παίζουν το Xiaomi Mi 11 Lite το Redmi note 10 Pro και Xiaomi Poco X3 NFC Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από GATE123
nickvas19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 σε ευχαριστώ φίλε για την λεπτομερή απάντηση. όταν λες να συνηθίσω τι ακριβώς;
CaptainChris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 TCL 20 L+ στα €200 τίμιο κινητό χώρις προβλήματα και πολύ καλό.
GATE123 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickvas19 είπε σε ευχαριστώ φίλε για την λεπτομερή απάντηση. όταν λες να συνηθίσω τι ακριβώς; Δεν έχει το skin του Xiaomi,OP, κλπ ,αλλά έχει δικό του τις Realme. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από GATE123 1
takis1984 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δες τα realme 8 και realme 8 Pro τίμια κινητά τηλέφωνα χωρίς προβλήματα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα