Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα δυαρακι μικρο και θα το κανω για airbnb. Ξερω οτι μπορεις να βαλεις οτι θελεις μεσα αλλα εμενα ειναι πολυ μικρο το σπιτι. Τα παρακατω τα ρωταω, αν πιστευετε οτι δινουν καποιους ποντους παραπανω στο διαμερισμα (καλυτερες κριτικες, ανεβασμα τιμης κλπ)

Αυτη τη ατιγμη εχω 50αρα τηλεοραση, internet με 100αρα οπτικη, netflix, διπλο κρεβατι, 3θεσιο καναπε με τραπεζακι, ψυγειο, κουζινα, πλυντηριο κλπ. Ειναι σχεδον γεματο το σπιτι, οποτε σκεφτομαι μηπως δεν βαλω τραπεζαρια. Ειναι πολυ fail αν δεν βαλω; Θα μπορουν δηλαδη να τρωνε μονο στο τραπεζακι του καναπε.

υ.γ. Την κουζινα την αφηνω γιατι δεν μπορω να την παρω μαζι μου. Εχω και στο σπιτι μου. Οποτε θα την αφησω εδω. Ειναι απαραιτητο να βαλω και σκευη (κατσαρολες, ταχια, τηγανια κλπ); Καταβαθος δεν θελω να μαγειρευουν

• Confused 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο fail, αλλά υποψήφιοι που θα κοιτάξουν για σπίτι (και όχι για δωμάτιο ξενοδοχείου) μέσω airbnb, να είσαι σίγουρος ότι και μαγείρεμα θα επιδιώξουν να κάνουν και τραπέζι με καρέκλες για να φάνε. Και έστω ότι δεν μαγειρεύουν (υποθετικό σενάριο), πού θα τρώνε πρωινό; 

Και έστω ότι επιμείνεις εσύ και δεν πειστείς τελικά με αυτά τα επιχειρήματα, πώς θα διορθώσεις πιθανές αρνητικές κριτικές που θα σου αφήσουν (σε πάω δύο βήματα πιο μπροστά); 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 3
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται τραπεζαρια, αλλα ενα τραπεζι που να χωραει 4 ατομα ειναι οκ να υπαρχει. Συνηθως airbnb σημαινει και πρωινο (τουλαχιστον εμεις αυτο κανουμε εξωτερικο).

Για σκευη, μια κατσαρολα για μακαρονια και ενα τηγανι ειναι οκ (μαζι με κανα μπρικι κτλ). bonus που εχω δει σε 2 σπιτια φρυγανιερα. Ναι μεν στο δικο μας δεν κανουμε, αλλα οταν την βρηκαμε καναμε με μαρμελαδα κτλ. Και προφανως μηχανη για καφε φιλτρου/μιξερακι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραια. Με καλυψατε! Θα βαλω ενα τραπεζι με 4 καρεκλες.

Υπαρχει προβλημα που εχω καμερες στην εξωπορτα και στο μπαλκονι;

εννοειται οτι θα ενημερωσω πρωτα

Επεξ/σία από sinikos
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sinikos είπε

Ωραια. Με καλυψατε! Θα βαλω ενα τραπεζι με 4 καρεκλες.

Υπαρχει προβλημα που εχω καμερες στην εξωπορτα και στο μπαλκονι;

εννοειται οτι θα ενημερωσω πρωτα

Καμερα στην εξωπορτα αντι για ματακι ή εσωτερικα του σπιτιου για να βλεπεις ποιος μπαινει/βγανει? Στο 1ο πρεπει να εισαι οκ με την οικοδομη μιας και βλεπει κοινοχρηστο. Για το 2ο, και αν με την ιδια λογικη ειναι και στο μπαλκονι, καλο θα ειναι να ρωτησεις airbnb, αν και απο οτι λεει εισαι υποχρεωμενος να το αναφερεις

Αν δεν υπαρχει στις πληροφοριες, τοτε ο guest εχει δυνατοτητα ακυρωσης και full refund και εσυ ως host κυρωσεις αν το αναφερεις μεσω μηνυματων, ή και καθολου

Δημοσ.

Τραπέζι εννοείται, ας είναι και μικρό ή κάτι σε στυλ σταντ. Μηχανή espresso με κάψουλες επίσης είναι καλό συν όπως και να γίνεται κρεβάτι ο καναπές.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καμερα στην εξωπορτα αντι για ματακι ή εσωτερικα του σπιτιου για να βλεπεις ποιος μπαινει/βγανει? Στο 1ο πρεπει να εισαι οκ με την οικοδομη μιας και βλεπει κοινοχρηστο. Για το 2ο, και αν με την ιδια λογικη ειναι και στο μπαλκονι, καλο θα ειναι να ρωτησεις airbnb, αν και απο οτι λεει εισαι υποχρεωμενος να το αναφερεις

Αν δεν υπαρχει στις πληροφοριες, τοτε ο guest εχει δυνατοτητα ακυρωσης και full refund και εσυ ως host κυρωσεις αν το αναφερεις μεσω μηνυματων, ή και καθολου

Εννοειται οτι θα το αναγραφω στις καταχωρησεις booking και airbnb. Για την εξωπορτα θα δω αν θα βαλω. Για το μπαλκονι (που εχω ηδη) ειναι χωρις ηχο και επειδη παιρνει ρευμα απο μεσα, ισως βαλω ενα διακοπτη και λεω στους ενοικους οτι μπορει να το κλεισουν αν εχουν προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τραπέζι εννοείται, ας είναι και μικρό ή κάτι σε στυλ σταντ. Μηχανή espresso με κάψουλες επίσης είναι καλό συν όπως και να γίνεται κρεβάτι ο καναπές.

Μεγάλο κόστος. Αν θέλουν καφέ να τον πληρώνουν.

18 λεπτά πριν, sinikos είπε

Εννοειται οτι θα το αναγραφω στις καταχωρησεις booking και airbnb. Για την εξωπορτα θα δω αν θα βαλω. Για το μπαλκονι (που εχω ηδη) ειναι χωρις ηχο και επειδη παιρνει ρευμα απο μεσα, ισως βαλω ενα διακοπτη και λεω στους ενοικους οτι μπορει να το κλεισουν αν εχουν προβλημα.

Απέφυγε τις κάμερες γενικα

Booking δεν αξίζει

Επεξ/σία από efo355
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, efo355 είπε

Μεγάλο κόστος. Αν θέλουν καφέ να τον πληρώνουν.

Θα τον "πληρώνουν" αν το σπίτι μπορεί να δωθει σε καλή τιμή. Μια μηχανή με κάψουλες δεν ανεβάζει την αξία από μόνη της, αλλά στο σύνολο αν δωθει 60/μερα ή 65 με μηχανή μέσα δεν έχει διαφορά 

18 λεπτά πριν, sinikos είπε

Το να τους δίνεις εσύ δυνατότητα να την κλείνουν ξέρεις ότι είναι λίγο άκυρο από μόνο του. Ή θα αναφέρεις ότι υπάρχει κάμερα και που ή τις βγάζεις τελείως (μιας και ακόμα και απενεργοποιημενες να είναι πρέπει να τις αναφέρεις) 

Αν φοβάσαι για τυχών μαζώξεις, δες κάτι με μόνο ήχο να πιάνει/μετράει db

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ένα σπίτι που είχα κλείσει κάποτε στο εξωτερικό, ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει καφέ, ζάχαρη, εσπρέσο κάψουλες , μακαρόνια κλπ. Είχε κολλήσει χαρτί εμφανές στον πάγκο, όπου έλεγε 'αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι από τα τρόφιμα, κάντε το ελεύθερα, αλλά αφήστε ένα αντίστοιχο ποσό στον πάγκο για να γίνει η αντικατάσταση τους'

Μόνο και μόνο για αυτήν την 'φιλοξενία' βάλαμε 5 αστέρια! Και φυσικά αφήσαμε παραπάνω λεφτά από αυτά που χαλάσαμε.

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, efo355 είπε

Booking δεν αξίζει

Γιατί;

3 ώρες πριν, sinikos είπε

Καλησπερα. Εχω ενα δυαρακι μικρο και θα το κανω για airbnb. Ξερω οτι μπορεις να βαλεις οτι θελεις μεσα αλλα εμενα ειναι πολυ μικρο το σπιτι. Τα παρακατω τα ρωταω, αν πιστευετε οτι δινουν καποιους ποντους παραπανω στο διαμερισμα (καλυτερες κριτικες, ανεβασμα τιμης κλπ)

Αυτη τη ατιγμη εχω 50αρα τηλεοραση, internet με 100αρα οπτικη, netflix, διπλο κρεβατι, 3θεσιο καναπε με τραπεζακι, ψυγειο, κουζινα, πλυντηριο κλπ. Ειναι σχεδον γεματο το σπιτι, οποτε σκεφτομαι μηπως δεν βαλω τραπεζαρια. Ειναι πολυ fail αν δεν βαλω; Θα μπορουν δηλαδη να τρωνε μονο στο τραπεζακι του καναπε.

υ.γ. Την κουζινα την αφηνω γιατι δεν μπορω να την παρω μαζι μου. Εχω και στο σπιτι μου. Οποτε θα την αφησω εδω. Ειναι απαραιτητο να βαλω και σκευη (κατσαρολες, ταχια, τηγανια κλπ); Καταβαθος δεν θελω να μαγειρευουν

Γιατί airbnb και όχι μακροχρόνια; Δεν είναι απλή υπόθεση.

Επίσης δεν προτείνω κάμερες, καλύτερα βγάλτες. Είναι λίγο περίεργο να νοικιάζεις διαμέρισμα και να έχει κάμερες.

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που θα το πω αλλά δεν έχει κανείς σας ιδέα από βραχυχρόνια μίσθωση. Ξεκινατε και προτείνεται πράγματα όταν δεν μας έχει πει την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι για να δούμε περίπου τί λεφτά θα πιασει. 

Το σπίτι δεν θα ανακαινισθεί άρα θα είναι πιο δύσκολο να τραβήξει κόσμο.

Το booking αν δεν είσαι επαγγελματίας είναι τελείως ασύμφορο

Δημοσ.

Για να μην κανω πολλες παραθεσεις απανταω στα παραπανω.

- Τελικα το σκεφτηκα. Δεν θα εχω καμερες. 
- αυτο με το καφε και το αντιτιμο, καλο μου ακουγεται. Αν και μπορω να εχω δωρεαν αλλα υπολογισμενες δοσεις. Αν πχ ειναι 2 ατομα για 2 μερες, αφηνω 7-8 καψουλες

- καλαματα ειναι το διαμερισμα. Τα δυαρια δεν τραβανε οσο οι γκαρσονιερες αλλα κατι γινεται. 
- ο αδερφος μου εχει μια γκαρσονιερα και booking και airbnb. Το 85% των κρατησεων ερχονται απο booking και το 15% απο airbnb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...