pantelisko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 γεια σας, ήθελα μια μικρή βοήθεια γιατί ενώ το έψαξα δεν το καταφερα ! εχω ένα νέο Cosmote router vdsl 50 και θέλω να κανω και ένα νέο κανάλι hifi εκτός από αυτά που βγάζει για να το εχω σαν prive και να το δώσω σε μια κάμερα ip και να του ρυθμισθώ την ανάλογη ταχύτητα. Το είχα δει σε ένα πιο παλιο router cosmote που είχαν φταίξει 3 διαφορετικά κανάλια για αναλογες χρήσεις, και δεν ξερω εάν μπορώ να το κανω και στο καινούργιο router !!!
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Hi-fi εννοώντας ; 20 λεπτά πριν, pantelisko είπε και θέλω να κανω και ένα νέο κανάλι hifi
infin1tyGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοείς μάλλον Guest SSID στο WiFi. Ποιο ακριβώς router έχεις; Ρύθμιση ταχύτητας πάντως δεν νομίζω να έχει κανένα Speedport. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από infin1tyGR
pantelisko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Hi-fi εννοώντας ; ναι 15 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Εννοείς μάλλον Guest SSID στο WiFi. Ποιο ακριβώς router έχεις; Ρύθμιση ταχύτητας πάντως δεν νομίζω να έχει κανένα Speedport. LTE
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, pantelisko είπε ναι Σύμφωνοι 🤝
m4is Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 13 ώρες πριν, pantelisko είπε LTE Μάλλον ο router είναι ZTE (?)
pantelisko Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 6 ώρες πριν, m4is είπε Μάλλον ο router είναι ZTE (?) ναι λάθος έγραψα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα