Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό!!!Οι τιμές στο θεό και αναμονή 5-6-7 μήνες!!!

Μας πουλάνε τα 1000ρακια πλέον σε τιμη 1600 κ.εκ και με εξοπλισμό γτπ...και λέμε ευχαριστώ!!!Άν σας έλεγα το 2004-2006 22.000 ευρω για 1000αρι με μετριο εξοπλισμό και χειροκίνητο κιβώτιο η απάντηση των πιο πολλών θα ήταν να το βάλεις στο κ..... σου!!!!😂
Θα μου πείς ρε φιλε πλάκα μας κάνεις συγκρίνεις το ένα αυτοκίνητο με το άλλο...ΟΧΙ βέβαια αυτό δεν σημαίνει οτι η εξέλιξη της τεχνολογίας στα αυτοκίνητα θα τα κάνει απρόσιτα...αν είναι έτσι τότε καλύτερα να τα κλείσουν!!!

• Like 12
  • Thanks 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, efo355 είπε

Εννοείς τα ίδια συστήματα που σου δίνει η huyndai στο i10 με 11500; 

Άστο δεν δικαιολογείται η αύξηση. Ναι οι φόροι είναι τραγικοί αλλά 7000 ευρώ διαφορά δεν χωνεύονται με τίποτα

αν το αμαξι με τους φορους ξεπερνα τα 20,000€ τοτε μπαινει και ενας εξτρα φορος και το ανεβαζει

η hyundai και οποια αλλη εταιρια εχει (ή νοικιαζει) εργοστασια εντος ευρωπης σε χωρες με πολυ χαμηλο εισοδιμα (βλεπε τσεχια) τοτε ναι ειναι μικρη η διαφορα αν προερχεται απο ισπανια τοτε ειναι μεγαλη διαφορα.

αμα μπλεξεις με τους φορους στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη τοτε παρτο το αυγο και κουρευτο που ελεγε και ο παππους μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα προλαβαινουν την ζητηση τα εργοστασια απλα ολοι εμαθαν πως το παραμυθι πουλαει και βρισκουν ευκαιρια και ανεβαζουν τιμες

Επεξ/σία από TaxiarhisGR
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε

Μια χαρα προλαβαινουν την ζητηση τα εργοστασια απλα ολοι εμαθαν πως το παραμυθι πουλαει και βρισκουν ευκαιρια και ανεβαζουν τιμες

το παραμυθι πουλαει γιατι εσεις αγοραζετε. απλα τα πραγματα.αυτο ισχυει στο οτιδηποτε πωλειται βεβαια. ειμαι σιγουρος οτι αν ολοι οι καταναλωτες διναν πορτα σε υπερεκτιμημενα προιοντα (οπως εγω) εγω και καποιοι λιγοι θα αλαζαν τωρα καρτα γραφικων σε λογικες τιμες.ειναι τραγικο καποιος να δινει 3.500 ευρω για μια καρτα γραφικων και να κραζει για 2000 αυξηση σε ενα ολοκληρο αυτοκινητο

Επεξ/σία από christian-133
  • Like 14
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Και μέχρι χθες παραπονιόντουσαν κάποια μέλη ότι είναι φήμες η έλλειψη σε τσιπάκια για τις GPU  και αναφέρονταν (μεταξύ άλλων και) στα αυτοκίνητα. Πόσο αισθητή θα είναι η διαφορά στην τιμή ενός αυτοκινήτου;...

αν δεν τερματίσει 50% τον εργοστάσιον (μαζί με κόσμο που δουλεύει εκεί) τουλάχιστον 50% αύξηση (για αρχή) αν χειροτερέψουν τα πράγματα βλέπε και 100%

Δημοσ.

Επαρχία, άλογο και λινουξ. Γεια σας 😇🤭

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραμύθια... H Τoyota θα αγόραζε μια βιοτεχνία και θα κατασκεύζε μόνη της τα τσιπάκια... Η έστω μέσω Kίνας σε 2 μήνες θα ήταν gtg... Ετσι σταματάει ένα προιόν πχ. 30.000 Ε - επειδή δεν μπορεί να βρεί τσιπάκια αξίας 100  Ε ? Ας ψάξουμε αλλού τους λόγους μείωσης της πραγωγής...

Επεξ/σία από Eloy
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Πόσο αισθητή θα είναι η διαφορά στην τιμή 

Η διαφορά στην τιμή είναι πολύ αισθητή, ξεκίνησε απο την οικονομική κρίση πριν λίγα χρόνια και για το καλό μας μας έφτιαξαν οικονομικά τρικυλινδρα 1000αρια αυτοκίνητα στην τιμή που είχαν κάποτε τα 1800cc και όλα αυτά για το καλό μας. 

Αφαίρεσαν και όλα τα ποιοτικά καλούδια και κοτσαρανε μια χαζοταμπλετα που αναλαμβάνει για όλα, ακόμα και για τον κλιματισμό. 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

να φτιάξουν καινούρια Lada Niva που δεν θέλουν τσιπάκια για να λειτουργήσουν και παίρνουν μπρος με ότι καύσιμο τους βάλεις.. (και βότκα) 

spacer.png 

.. Μας αλλάξαν τα φώτα με τόσα ηλεκτρονικά. Αμάξι οδηγείς ή ταμπλετ με τέσσερεις ρόδες; 😜

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Votritis είπε

Αφου με τοσα ηλεκτρονικά εχουν κανει τα αμάξια διαστημόπλοια , το Λαντα Νιβα μια χαρα δεν ειναι?.........

Ειναι για λιγους μερακληδες....

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, keysmith είπε

να φτιάξουν καινούρια Lada Niva που δεν θέλουν τσιπάκια για να λειτουργήσουν και παίρνουν μπρος με ότι καύσιμο τους βάλεις.. (και βότκα) 

spacer.png 

.. Μας αλλάξαν τα φώτα με τόσα ηλεκτρονικά. Αμάξι οδηγείς ή ταμπλετ με τέσσερεις ρόδες; 😜

236439945_1251313428644628_269960018252780854_n.jpg

• Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, christian-133 είπε

το παραμυθι πουλαει γιατι εσεις αγοραζετε. απλα τα πραγματα.αυτο ισχυει στο οτιδηποτε πωλειται βεβαια. ειμαι σιγουρος οτι αν ολοι οι καταναλωτες διναν πορτα σε υπερεκτιμημενα προιοντα (οπως εγω) εγω και καποιοι λιγοι θα αλαζαν τωρα καρτα γραφικων σε λογικες τιμες.ειναι τραγικο καποιος να δινει 3.500 ευρω για μια καρτα γραφικων και να κραζει για 2000 αυξηση σε ενα ολοκληρο αυτοκινητο

Ποιος σου είπε ότι εγώ πχ και τόσοι άλλοι που κράζω για τις αυξήσεις στα αμάξια ότι είμαι μλκς να δώσω 3500 για GPU

Από πού το βγάζεις αυτό το αυθαίρετο συμπέρασμα ; 

Έτσι για να πεις κάτι και να συμμετέχεις στη κουβέντα;

5 ώρες πριν, keysmith είπε

spacer.png 

Έχουν φτιάξει Lada niva και είναι μια χαρά το θέμα είναι ότι δεν πουλιούνται στην Ευρώπη όπως και πολλές άλλες εταιρίες .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, efo355 είπε

Eχουν ανέβει πάρα πολύ οι τιμές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα nissan qashqai το προηγούμενο μοντέλο ξεκινούσε απο τα 17.500 και τώρα από τα 

Η τιμή του QQ ανέβηκε από τα 17+ στα 20+ λόγο του νέου κινητήρα με τους 140 ίππους (για την έκδοση Energy, που είναι η βασική). Τώρα για το νεότερο μοντέλο που αρχίζει να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα  έχει "πετάξει " στα 24+ λόγο του (υποτυπώδες) υβριδικού χαρακτήρα αλλά και των συστημάτων ασφαλείας. 

Δημοσ.

Πέρυσι έψαχνα να πάρω αυτοκίνητο και φέτος τελικά πήρα. Οι τιμές στις περισσότερες εταιρίες πήραν τον ανήφορο και οι εξοπλισμοί είναι μικρότεροι σε σχέση με πέρυσι. Τον Ιούλιο πήραν τα πιο πολλά άνω των 20.000€ αύξηση 1.000€ και οι αντιπρόσωποι μου έλεγαν ότι θα πάρουν και τώρα τον Αύγουστο. Ενδεικτικά Peugeot 2008 πέρυσι μου το έδιναν 20.000€ με πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού και φέτος 23.500€ και με χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού. Το ίδιο και σε Renault, Fiat, Suzuki, Ford, Hyundai που πήγα. Και παράδοση όλα Χριστούγεννα μου έλεγαν. Τελικά βρήκα καλή ευκαιρία με Skoda Octavia Grand Coupe 1.5 μεταχειρισμένο 11 μηνών με έξτρα εξοπλισμό από το εργοστασιακο σαν καινούργιο και πήρα αλλιώς καινούργιο θα έπρεπε να πέσω σε κατηγορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...