BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Insomnia και τον browser που χρησιμοποιώ, τον Netscape 7.1. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τα έβλεπα όλα, άλλα πρόσφατα που έτυχε να μπω στο Insomnia από τον IE για πρώτη φορά, παρατήρησα κάτι που δεν συμβαίνει στον Netscape. Πολλά από τα emoticons είναι κινούμενα! Όπως επίσης και μερικές υπογραφές μελών! Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά μέχρι τώρα δεν το ήξερα! Στον Netscape δεν κινείται απολύτως τίποτα! Σε άλλα sites δεν έχω πρόβλημα με τις κινούμενες εικόνες. Πιστεύω λοιπόν, πως κάτι λείπει από τον Netscape. Αυτό που θέλω, είναι αν μπορείτε να βρείτε τι φταίει, για να μην αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τη μούφα τον IE, μιας και ο Netscape με έχει βολέψει αφάνταστα. Υ.Γ. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι το σωστό forum, μιας και το πρόβλημα έχει να κάνει μόνο με το Insomnia, αλλά αν κάποιος moderator κρίνει πως δεν ανήκει εδώ ας το μετακινήσει... Α, να πω πως μιλάω για τον Netscape 7.1 και τον IE 6. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
BadBoy Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2004 Μα ένα ένα τα θυμάμαι! Λοιπόν, έχω κάνει επανεγκατάσταση στον Netscape και δεν έγινε τίποτα. Επιμένει!
BadBoy Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2004 Κανείς; Τελικά παρατήρησα ότι μου το κάνει και σε άλλα forums! Και δεν τα βλέπω ΟΛΑ μονοδιάστατα. Ας πούμε την υπογραφή μου την βλέπω να γυρίζει. Μα, τι συμβαίνει;
Ntinsky Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή είμαι με Netscape 7.1 και βλέπω το κινούμενο signature Που έχεις με το scull.Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.Παίζει κανονικά εδώ
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δεν ξέρω, τι να πω... Πάντως δεν μπορώ να κάνω ένα σαφή διαχωρισμό μεταξύ του τι παίζει και του τι δεν παίζει. Για να πάρετε μια ιδέα: Την υπογραφή του μέλους Παναγιώτης Σ. την βλέπω σαν ένα απλό smilie στον Netscape, ενώ στον IE την βλέπω να χτυπιέται από τα γέλια (btw good!). Την υπογραφή του μέλους Prof_Chaos στον Netscape την βλέπω σαν ένα πιγκουίνο που κρατάει ένα κουτάκι, ενώ στον IE πίνει κιόλας! Το smilie :oops: βλέπω να κοκκινίζει, ενώ τα :roll: όχι, ενώ στον ΙΕ κινούνται όλα τα παραπάνω!
Ntinsky Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μου φαίνεται ότι τα signatures έχουν δικιά τους βούληση πλεον Εγώ πάντως στο Netscape δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον μέχρι τωρα.Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω το SP2 εγκατεστημένο
MTG Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Κι εμένα μια χαρά παίζουν όλα τα κινούμενα σε Netscape 7.1 και Mozilla 1.7rc2 και Firefox 0.8. Πάλι κάτι θα κατάφερε η M$ με το SP2
pantelisgeor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 tpt den katafere i microsoft me to sp2.. afou akomi einai se beta morfi kapoia bugs 8a iparxoun..
BadBoy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2004 Οπότε λέτε ότι φταίει το SP2; Τελοσπάντων, έβαλα την Opera και όλα δείχνουν να κινούνται!
Ntinsky Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Παιδιά άνοιξα αυτό το topic σε άλλο pc με Netscape και το SP2 Beta και πάλι παίζει μια χαρά ? ?
MaTRiX57 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 file exeis apla valei sta preferences/privacy/images ta animations na mh kinountai... toulaxiston ayto exw ki egw sto mozilla pou einai h vash tou netscape... btw... peta to netscape kai vale mozilla einai pio sygxrono
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.