Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εγώ πάντως θα αγοράσω το συγκεκριμένο (νέο) COD μόνο για το Single Story (Campaing) τα έχω αγοράσει όλα τα COD όπως και τα BF

δεν είμαι φανατικός του Online/Multiplayer

παίζω μόνο COD - Warzone  με τους φίλους μου (παρέα) αλλά πάρα πολύ εύκολα κάνω Rage Quit βλέπεις υπάρχουν άφθονοι Cheaters και τους αντιλαμβάνομαι (τους μυρίζω) και ας παίζουν με "USB" κολπάκια...

θέλετε να ευχαριστηθείτε το νέο σας παιχνίδι διαδικτυακά

να πείσετε τις εταιρείες να επενδύσουν στο anti-cheat και να τιμωρούν τους cheaters με μόνιμο αποκλεισμό (μόνιμες διακοπές) και να μην τα παίρνουν διάφοροι προγραμματιστές (γιατί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα παιχνίδια) γνωρίζουμε ποιοι βγάζουν τα anti-cheat και ποιοι πουλάνε τα cheat (στην ίδια τσέπη καταλήγει το χρήμα τυχαίο...δεν νομίζω)

Αν τα αγοράζεις όμως δεν τους τιμωρείς που δεν ασχολούνται με τους cheaters. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αν τα αγοράζεις όμως δεν τους τιμωρείς που δεν ασχολούνται με τους cheaters. 

δεν είμαι ο τιμωρός φίλε μου

ούτε μπορώ να γίνω τιμωρός

μάλλον ξεχνάς ότι μένεις στην Ελλάδα που την έχουν χεσμένη πατώκορφα / γραμμένη στα παλιά τους τα υποδήματα (για να μην πω κάτι πιο χυδαίο) οι εταιρείες που με τόσο πάθος τσακώνεστε εδώ μέσα στο insomnia.gr είτε αφορά τα παιχνίδια για υπολογιστή είτε για κονσόλες είτε για τις ίδιες κονσόλες είτε για τις κάρτες γραφικών ακόμα και για τα κινητά.

αν πούμε αύριο ως έλληνες καταναλωτές (10 μύρια) ότι σταματάμε να αγοράζουμε κινητά τηλέφωνα - υπολογιστές - κονσόλες - παιχνίδια κτλ έχεις την εντύπωση ότι θα ιδρώσει το αυτί τους

απλά θα έχουν μια καλή δικαιολογία να σε αφήσουν και άνεργο καθώς θα κλείσουν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις εδώ και θα γλυτώσουν και το ανάλογο κόστος.

αν μας υπολόγιζαν φίλε μου θα υπήρχε η ανάλογη υποδομή (Data Centers)

θα υπήρχε υποστήριξη γλώσσας

κτλ...

ενώ βλέπεις πόσο υπολογίζουν τον γείτονα σου τον Τούρκο ή τον Αλβανό ή τον Βούλγαρο ή τον Σέρβο ή τους Άραβες κτλ...

δεν μιλάω για τους Κινέζους που είναι η μισή ανθρωπότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koutport είπε

Αστειευεσαι ετσι?? Απο 1989 στον ιδιωτικο τομεα....

Γιατι θα πρεπει να αστειευομαι, πως να ξερω που εισαι? απλα μου εκανε εντυπωση η... εκπληξη σου οταν ακουσες για τις  συχνα μεσαιωνικες συνθηκες που κυριαρχουν στον ιδιωτικο τομεα του ελαντα

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikorolis είπε

δεν είμαι ο τιμωρός φίλε μου

ούτε μπορώ να γίνω τιμωρός

μάλλον ξεχνάς ότι μένεις στην Ελλάδα που την έχουν χεσμένη πατώκορφα / γραμμένη στα παλιά τους τα υποδήματα (για να μην πω κάτι πιο χυδαίο) οι εταιρείες που με τόσο πάθος τσακώνεστε εδώ μέσα στο insomnia.gr είτε αφορά τα παιχνίδια για υπολογιστή είτε για κονσόλες είτε για τις ίδιες κονσόλες είτε για τις κάρτες γραφικών ακόμα και για τα κινητά.

αν πούμε αύριο ως έλληνες καταναλωτές (10 μύρια) ότι σταματάμε να αγοράζουμε κινητά τηλέφωνα - υπολογιστές - κονσόλες - παιχνίδια κτλ έχεις την εντύπωση ότι θα ιδρώσει το αυτί τους

απλά θα έχουν μια καλή δικαιολογία να σε αφήσουν και άνεργο καθώς θα κλείσουν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις εδώ και θα γλυτώσουν και το ανάλογο κόστος.

αν μας υπολόγιζαν φίλε μου θα υπήρχε η ανάλογη υποδομή (Data Centers)

θα υπήρχε υποστήριξη γλώσσας

κτλ...

ενώ βλέπεις πόσο υπολογίζουν τον γείτονα σου τον Τούρκο ή τον Αλβανό ή τον Βούλγαρο ή τον Σέρβο ή τους Άραβες κτλ...

δεν μιλάω για τους Κινέζους που είναι η μισή ανθρωπότητα.

Φίλε μου εγώ γουστάρω που έχεις αντίληψη , έχεις τσαγανό , βγάζεις έναν τσαμπουκά και δικαιολογημένα βγάζεις και μια αγανάκτηση , ως εδω μαζί σου και σου δίνω το χέρι γιατι με λίγα λόγια θίγεις πολλά και σε καταλαβαίνω, αλλά κάνεις ένα λάθος , εισαι ηττοπαθής , σου έχουν πάρει λίγο απο τον τσαμπουκά σου και την αυτοεκτίμησή σου.. Αν πάμε αυριο μαζί σαν συμπαίκτες/σύμμαχοι σ έναν αγώνα και πριν από αυτόν πιστεύεις οτι θα τον χάσεις έτσι θα γίνει.   Μην υποτιμάς την κάθε μονάδα ξεχωριστά , οταν ενωθουν τα δάκτυλα σχηματίζουν μια γροθιά.

Να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και ας είσαι και μόνος σου , τουλάχιστον θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και την συνείδηση σου ..

Διέγραψα τελείως το battlefield 5 απο τον λογαριασμό μου γιατι είχε παραγίνει το κακό με τους cheaters , δεν ασχολούμαι , εχω πει οτι δεν θα αγοράσω το επόμενο και θα το κάνω .. Σταμάτησα να παιζω cod πριν χρόνια για τον ιδιο λόγο.. Παιζω το bf3 και λίγο το bf4 που στο συνολό τους δεςν υπάρχουβ cheaters και τα έχω καλά με τον εαυτο μου.

Την Ελλάδα μην την υποτιμάς , μας λείπει η συσπείρωση, η παιδεία πλεον αλλά στο DNA μας έχουμε τον πολιτισμό..

Και θυμήσου οτι ο Λεωνίδας και οι 300 είναι πραγματικό γεγονός και βγήκαν νικητές ακόμα και αν στο τέλος έπεσαν νεκροι , σε όλο τον κόσμο τους θεωρουν νικητές .Και πριν 70 χρόνια ο Χιτλερ είπε οτι οι Ελληνες ηταν αυτοι που πολέμησαν πραγματικά ..Αυτα ειναι πραγματικά γεγονότα..

Τέλος να σου αναφέρω οτι δεν εχω τσακωθει ποτέ σε αυτο το φορουμ για καμία μάρκα , κονσόλα και αλλά τέτοια γιατι δεν είμαι πρόβατο  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΛΕΟΣ 2ος παγκόσμιος ξανά. Η πουτανα της ανθρωπότητας. Μα καλά δεν έχουν βαρεθεί το σενάριο; ορισμένες φορές μου περνάει φευγαλέα απο το μυαλό να γίνει κανας τρίτος παγκόσμιος να γλιτώσουμε. 

Επεξ/σία από Nvidiaman
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panoskatos είπε

Φίλε μου εγώ γουστάρω που έχεις αντίληψη , έχεις τσαγανό , βγάζεις έναν τσαμπουκά και δικαιολογημένα βγάζεις και μια αγανάκτηση , ως εδω μαζί σου και σου δίνω το χέρι γιατι με λίγα λόγια θίγεις πολλά και σε καταλαβαίνω, αλλά κάνεις ένα λάθος , εισαι ηττοπαθής , σου έχουν πάρει λίγο απο τον τσαμπουκά σου και την αυτοεκτίμησή σου.. Αν πάμε αυριο μαζί σαν συμπαίκτες/σύμμαχοι σ έναν αγώνα και πριν από αυτόν πιστεύεις οτι θα τον χάσεις έτσι θα γίνει.   Μην υποτιμάς την κάθε μονάδα ξεχωριστά , οταν ενωθουν τα δάκτυλα σχηματίζουν μια γροθιά.

Να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και ας είσαι και μόνος σου , τουλάχιστον θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και την συνείδηση σου ..

Διέγραψα τελείως το battlefield 5 απο τον λογαριασμό μου γιατι είχε παραγίνει το κακό με τους cheaters , δεν ασχολούμαι , εχω πει οτι δεν θα αγοράσω το επόμενο και θα το κάνω .. Σταμάτησα να παιζω cod πριν χρόνια για τον ιδιο λόγο.. Παιζω το bf3 και λίγο το bf4 που στο συνολό τους δεςν υπάρχουβ cheaters και τα έχω καλά με τον εαυτο μου.

Την Ελλάδα μην την υποτιμάς , μας λείπει η συσπείρωση, η παιδεία πλεον αλλά στο DNA μας έχουμε τον πολιτισμό..

Και θυμήσου οτι ο Λεωνίδας και οι 300 είναι πραγματικό γεγονός και βγήκαν νικητές ακόμα και αν στο τέλος έπεσαν νεκροι , σε όλο τον κόσμο τους θεωρουν νικητές .Και πριν 70 χρόνια ο Χιτλερ είπε οτι οι Ελληνες ηταν αυτοι που πολέμησαν πραγματικά ..Αυτα ειναι πραγματικά γεγονότα..

Τέλος να σου αναφέρω οτι δεν εχω τσακωθει ποτέ σε αυτο το φορουμ για καμία μάρκα , κονσόλα και αλλά τέτοια γιατι δεν είμαι πρόβατο  

Θα ξεκινήσω από το τέλος

Αυτά που λες είναι πραγματικότητα αλλά και μοναδικά (Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά γίνουν.)

Πάμε τώρα ότι αφορά τα παιχνίδια

ότι αφορά την ΕΑ τα παιχνίδια πληρώνω την ακριβή συνδρομή στο EA Play έτσι έχω την τιμή να έχω και να παίζω αν θέλω όλα τα FIFA/NBA/BF που βγάζει

ενώ από την αντίθετη μεριά Blizard/Activision τα αγοράζω όλα τα COD

από μεριά της Ubisoft πάλι προτιμώ την λύση της συνδρομής

οι Cheaters υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια φίλε μου (ακόμα και σε αυτά που παίζεις) καθώς δεν υπάρχει τιμωρία από τις εταιρείες γιατί τους αφήνουν (είτε χρησιμοποιούν προγράμματα είναι μεθόδους όπως το USB που ανάφερω καθώς είναι το πιο διαδεδομένο στο COD Warzone)

ότι αφορά την χώρα μας σου επαναλαμβάνω μας έχουν γραμμένους στα παπάκια τους ή αλλιώς χεσμένους οι εταιρείες αυτών των επιπέδων

είτε αγοράσουμε τα προιόντα τους είτε όχι

άσε που δεν χρειάζεται όπως είπα καθώς μόνοι μας έχουμε χωριστεί και αλληλοτσακωνόμαστε...

7 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

ΕΛΕΟΣ 2ος παγκόσμιος ξανά. Η πουτανα της ανθρωπότητας. Μα καλά δεν έχουν βαρεθεί το σενάριο; ορισμένες φορές μου περνάει φευγαλέα απο το μυαλό να γίνει κανας τρίτος παγκόσμιος να γλιτώσουμε. 

Τι να κάνουν οι εταιρείες....

Αυτά είναι τα σενάρια που πουλάνε στα παιχνίδια : πόλεμος , τρομοκρατία , ζόμπι , εξωγήινοι

καλώς ή κακώς οι παγκόσμιοι πόλεμοι που έγιναν είναι ο Α και ο Β ακόμα δεν φτάσαμε στον Γ

εναλλακτικά σενάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τους πολέμους που έγιναν

στο Βιετνάμ

στο Ιράκ

στο Αφγανιστάν

στην Συρία

στην Παγκόσμια Τρομοκρατία

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ikorolis είπε

καλώς ή κακώς οι παγκόσμιοι πόλεμοι που έγιναν είναι ο Α και ο Β ακόμα δεν φτάσαμε στον Γ

εναλλακτικά σενάρια μπορούν να χρησιμοποιήσουν από τους πολέμους που έγιναν

στο Βιετνάμ

στο Ιράκ

στο Αφγανιστάν

στην Συρία

στην Παγκόσμια Τρομοκρατία

Και γιατι οχι Α'ΠΠ(1914-18)?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, rus είπε

Και γιατι οχι Α'ΠΠ(1914-18)?

το έκαναν στο BATTLEFIELD με το BATTLEFIELD 1 μεταφορά στον Α Π.Π. πλήρη αποτυχία...θα έλεγα

οι παίχτες πάλι γκρίνιαζαν για διάφορους λόγους (Snipers , Machine Guns , Tanks)

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ikorolis είπε

το έκαναν στο BATTLEFIELD με το BATTLEFIELD 1 μεταφορά στον Α Π.Π. πλήρη αποτυχία...θα έλεγα

οι παίχτες πάλι γκρίνιαζαν για διάφορους λόγους (Snipers , Machine Guns , Tanks)

Το Βattlefield σα παιχνιδι δε λεει πολλα, το cod να βαλει Α΄ΠΠ λεμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rus είπε

Το Βattlefield σα παιχνιδι δε λεει πολλα, το cod να βαλει Α΄ΠΠ λεμε.

το ίδιο θα συμβεί φίλε μου

παταγώδης αποτυχία

αν θες παιχνίδι δράσης θα πρέπει να κινηθείς σε Β Π.Π. ή σε σύγχρονο πόλεμο/σύρραξη

μόνο τότε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι

αλλά με βασική προυπόθεση να μην επιτρέπεις τα cheat και να ρίχνεις ΒΑΝ στους cheaters αλλιώς το έχασες...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ikorolis είπε

το ίδιο θα συμβεί φίλε μου

παταγώδης αποτυχία

αν θες παιχνίδι δράσης θα πρέπει να κινηθείς σε Β Π.Π. ή σε σύγχρονο πόλεμο/σύρραξη

μόνο τότε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι

αλλά με βασική προυπόθεση να μην επιτρέπεις τα cheat και να ρίχνεις ΒΑΝ στους cheaters αλλιώς το έχασες...

Εχει και στο PS4 cheaters;Που χρησιμοποιούν πχ κάτι lag switches;Με ποιούς τρόπους το κάνουν;

Απο όσο γνωρίζω, ανέκαθεν στο PC ήταν οι πολλοί cheaters.

Οσο για το BTF1, θα ήταν καλύτερο αν αναφερόταν στον Β' Παγκόσμιο.Χάλια οχήματα και όπλα έχει.

Το BTF 4 ήταν καλό αλλά είχε πολλά bugs και μέχρι να φτιάξει ο κόσμος είχε απογοητευτεί.

Για το BTF 5 δεν ξέρω, το έχω κατεβάσει απο το Plus αλλά δεν το έχω παίξει καν.

Σταμάτησα να αγοράζω, ότι δώσει το Plus.1 λόγος είναι επειδή θες άλλα τόσα λεφτά για τα DLC, 2ον γιατί κάθε χρόνο βγαίνει άλλο και γιατί θέλουν χρόνο και παρέα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εχει και στο PS4 cheaters;Που χρησιμοποιούν πχ κάτι lag switches;Με ποιούς τρόπους το κάνουν;

Απο όσο γνωρίζω, ανέκαθεν στο PC ήταν οι πολλοί cheaters.

Οσο για το BTF1, θα ήταν καλύτερο αν αναφερόταν στον Β' Παγκόσμιο.Χάλια οχήματα και όπλα έχει.

Το BTF 4 ήταν καλό αλλά είχε πολλά bugs και μέχρι να φτιάξει ο κόσμος είχε απογοητευτεί.

Για το BTF 5 δεν ξέρω, το έχω κατεβάσει απο το Plus αλλά δεν το έχω παίξει καν.

Σταμάτησα να αγοράζω, ότι δώσει το Plus.1 λόγος είναι επειδή θες άλλα τόσα λεφτά για τα DLC, 2ον γιατί κάθε χρόνο βγαίνει άλλο και γιατί θέλουν χρόνο και παρέα.

Δυστυχώς θα σε απογοητεύσω καθώς υπάρχει και για τις κονσόλες και για τον υπολογιστή και είναι UNDETECTED/STEALTH από όλα τα ANTI-CHEAT προγράμματα που χρησιμοποιούν οι εταιρείες

ψάξε στο Google για το Zen Chronus Max (USB) κουμπώνει το χειριστήριο σε αυτό και αυτό με την οποιαδήποτε κονσόλα ή υπολογιστή έτσι έχεις ένα Undetected/Stealth Cheat 

σίγουρα υπάρχουν και άλλα παρόμοια με αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...