Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

XBOX SERIES X

παρε MARIO να μην μπλεξεις με γαλατα απο αρμεγμα, καλη ιδεα;

παρομοια περιπτωση κι αυτη

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

XBOX SERIES X

Εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιών, αλλά μόνο και μόνο που χρησιμοποιείς μια σειρά παιχνιδιών που μεγάλωσε τις πρώτες γενιές gamers και αποτέλεσε θεμέλιο της gaming βιομηχανίας, για να εξυμνήσεις το COD (!) με ξεπερνά.

Ειδικά για χρήστη με προσωνύμιο FF7, που σημαίνει πως πρόλαβες σε κάποιο βαθμό και τις παλαιότερες γενιές gaming.

Δημοσ.

πουτανα το εχουν κανει... δεν ξερουν καθε χρονο τι να βγαλουνε
τωρα τι σκατα θα γινει με το warzone δεν εχω καταλαβει... θα το γυρισουν σε βιτα-παγκ και αυτο?
Εγω στη θεση τους θα επεφτα με τα μουτρα στο warzone να βαλω εκει περιεχομενο.
Αλλα απο τι στιγμη που υπαρχουν 2 στουντιο και δουλευουν μαλλον γινεται και ετσι η δουλεια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Ποσα GB θα είναι αραγε το torrent.... Θα θελει κανα 500αρι μονο για το κατεβασμα !!! :lol:

Το fitκοριτσι θα το σενιαρει😉

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ff7lucas είπε

XBOX SERIES X

1 ώρα πριν, Ghost_Rider είπε

παρομοια περιπτωση κι αυτη

Θα συμφωνήσω εν μέρει με το άρμεγμα απο Μάριο, Ζέλντα , Πόκεμον κτλ αλλά επειδή έχω τα έχω παίξει στην κονσόλα τους θα πρέπει να πω ότι θεωρώ πλέον άρμεγμα τα Remasters (ειδικά η Nintendo που τα βαραει 60ρια οσο ένα νέο παιχνίδι πάρα νέο παιχνίδι από franchise) διαμαντάκια και άκρως απολαυστικά παιχνίδια όπως Mario Odyssey ,Bowser's Fury , Breath of the wild κτλ . 

Το ίδιο πιστεύω και για αλλα franchise , Far Cry, Assassin's creed οπου αλλάζουν περιβάλλον και ιστορία εκτός από τον main τίτλο, άρμεγμα όμως είναι πχ το Overwatch 2 οπού θα μπορούσαν απλά να προσθέσουν τους ήρωες και τα maps στο 1ο και άρμεγμα με Α κεφαλαίο είναι  το FIFA , το Football Manager, Formula κτλ οπού είναι ένα DLC υπόθεση η ανανέωση τους. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως το WW2 αρκετά καλύτερο απο τα arcade Black Ops, αλλά αυτό που παίρνει ο άλλος commando class με sniper και πέφτοντας με το αλεξίπτωτο σε σκοτώνει με το sniper, με τρελαίνει, θα έπρεπε να το διορθώσουν.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Αλλάξτε επιτέλους τα γραφικά.. ίδιο engine ίδια εφέ ίδιος ήχος ίδια ΟΛΑ... Βαρεθήκαμε ρε παιδιά.

Το μόνο που θα το σώσει όπως πάντα δηλαδή είναι το gameplay Και το σενάριο. Η συνταγή δηλαδή.. γιατί τα υλικά δεν έχουμε τίποτε καινούριο. 

Αλλά έλεος... με τέτοιες τεχνολογίες τόσο δύναμη αλλάξτε λιγάκι το οπτικό αποτέλεσμα... 

Απογοήτευση (οπτικά) για μένα. Εννοείται ότι θα το πάρω και θα το παίξω αλλά ....

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hugo είπε

Θα συμφωνήσω εν μέρει με το άρμεγμα απο Μάριο, Ζέλντα , Πόκεμον κτλ αλλά επειδή έχω τα έχω παίξει στην κονσόλα τους θα πρέπει να πω ότι θεωρώ πλέον άρμεγμα τα Remasters (ειδικά η Nintendo που τα βαραει 60ρια οσο ένα νέο παιχνίδι πάρα νέο παιχνίδι από franchise) διαμαντάκια και άκρως απολαυστικά παιχνίδια όπως Mario Odyssey ,Bowser's Fury , Breath of the wild κτλ . 

Το ίδιο πιστεύω και για αλλα franchise , Far Cry, Assassin's creed οπου αλλάζουν περιβάλλον και ιστορία εκτός από τον main τίτλο, άρμεγμα όμως είναι πχ το Overwatch 2 οπού θα μπορούσαν απλά να προσθέσουν τους ήρωες και τα maps στο 1ο και άρμεγμα με Α κεφαλαίο είναι  το FIFA , το Football Manager, Formula κτλ οπού είναι ένα DLC υπόθεση η ανανέωση τους. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

+100%

3 ώρες πριν, Charismo είπε

Εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιών, αλλά μόνο και μόνο που χρησιμοποιείς μια σειρά παιχνιδιών που μεγάλωσε τις πρώτες γενιές gamers και αποτέλεσε θεμέλιο της gaming βιομηχανίας, για να εξυμνήσεις το COD (!) με ξεπερνά.

Ειδικά για χρήστη με προσωνύμιο FF7, που σημαίνει πως πρόλαβες σε κάποιο βαθμό και τις παλαιότερες γενιές gaming.

κοιτα ειμαι παλιος ναι και το cod το παιρνω και τελικα το παιζει ο γιος μου και χαζευω εγω αλλα αν υποθετικα αγορασεις αυτο το παιχνιδι και ειναι το πρωτο fps η εστω cod που βλεπεις στην ζωη σου θα γκρινιαξεις η θα εντυπωσιαστεις; αρμεγμα γινονταν παντα στους καλους τιτλους αλλα στο τελος τελος ειναι καινουργιες πιστες οποτε που ειναι το κακο; και να μην πουμε και για τα ff...

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, rus είπε

Και που να δεις τις συνθηκες στα ελληνικα σουπερ μαρκετ και το λοιπο ιδιωτικο τομεα

Ετησια κυκλοφορια, καλα... εγω ακομα το cod1 παιζω online 😄

Δλδ ποιες ειναι οι συνθηκες ? Με ονοματα ετσι ! Οχι παπαρολογα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutport είπε

Δλδ ποιες ειναι οι συνθηκες ? Με ονοματα ετσι ! Οχι παπαρολογα!

Στο δημοσιο δουλευεις?

Δημοσ.

εγώ πάντως θα αγοράσω το συγκεκριμένο (νέο) COD μόνο για το Single Story (Campaing) τα έχω αγοράσει όλα τα COD όπως και τα BF

δεν είμαι φανατικός του Online/Multiplayer

παίζω μόνο COD - Warzone  με τους φίλους μου (παρέα) αλλά πάρα πολύ εύκολα κάνω Rage Quit βλέπεις υπάρχουν άφθονοι Cheaters και τους αντιλαμβάνομαι (τους μυρίζω) και ας παίζουν με "USB" κολπάκια...

θέλετε να ευχαριστηθείτε το νέο σας παιχνίδι διαδικτυακά

να πείσετε τις εταιρείες να επενδύσουν στο anti-cheat και να τιμωρούν τους cheaters με μόνιμο αποκλεισμό (μόνιμες διακοπές) και να μην τα παίρνουν διάφοροι προγραμματιστές (γιατί όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα παιχνίδια) γνωρίζουμε ποιοι βγάζουν τα anti-cheat και ποιοι πουλάνε τα cheat (στην ίδια τσέπη καταλήγει το χρήμα τυχαίο...δεν νομίζω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...