gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπερα, Αρχικα να πω οτι το πισι ειναι του αδερφου μου αλλα μαζι καθομασταν και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη και ειπα να ποσταρω μηπως εχετε και εσεις καμια ιδεα παραπανω. Χθες το πρωι επαιζε Guild Wars, και του εκλεισε το πισι. Απο τοτε δεν εχει ξανα δουλεψει καλα/ οπως συνηθως. Το ξανα ανοιξε και δοκιμασε να παιξει και απλα φριζαρε συνεχεια, η κολλαγε η εικονα και οχι ο ηχος, γενικα δεν δουλευε οπως συνηθως. Σε εκεινη την φαση μου φαινοταν εμενα σαν να γινεται κατι με την καρτα γραφικων. Εκεινος νομιζε οτι φταιει η ραμ. Πηγαμε στο userbenchmark να το δοκιμασουμε να δουμε τι θα βγει. Ολα βγηκαν οπως επρεπε δηλαδη τα αναμενομενα ποσοστα, εκτος απο ραμ που ηταν λιγο πιο κατω και ελεγε να κανουμε το xmp στο bios, που οκ δεν μου φανηκε να ειναι ο λογος που κολλαει, και δευτερον η καρτα γραφικων ενω επρεπε να βγαλει γυρω στο 105% εβγαλε 7%?!?!?! Και εκει μειναμε λιγο καγκελο. Στην συνεχεια, λεμε οκ τα χει παιξει, δοκιμασαμε και το δευτερο σλοτ στην μητρικη μηπως και αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Μετα δοκιμασαμε την δικη μου καρτα γραφικων απο το δικο μου πισι και εκεινη οχι μονο δεν πηγε καλα αλλα εβγαλε *missing GPU* στα αποτελεσματα.... παρολο που εμεις ειχαμε εικονα στον υπολογιστη αλλα ναι δεν ξερω. Μετα αρχιζουμε να λεμε φταιει η μητρικη τελικα οποτε παιρνουμε την καρτα του, την βαζουμε στον υπολογιστη μου. Τα ποσοστα βγηκαν καλυτερα γυρω στο 70% αλλα παλι χαμηλα. Ομως σκεφτηκα μηπως φταιει η μητρικη μου και η ραμ μου γιατι ειναι πιο παλια και γενικα πολυ χειροτερα. Δοκιμασα καποια παιχνιδια που ειχα παιξει προσφατα και ηξερα πως τρεχουν για να δω την διαφορα, ξεκινησα με raft - αντεξε μεχρι να πατησω load game και μετα απλα φριζαρε, και μου βγαζε διαφορα χρωματιστα τετραγωνακια και πιξελ στην οθονη -, μετα δοκιμασα rocket league / valorant και τα δυο ετρεχαν καλυτερα απο το κανονικο μου build (αναμενομενο γιατι η καρτα του ειναι καλυτερη απο την δικη μου), και τελος δοκιμαζω tarkov - και επισης παλι τα παιξε καπως οπως στο ραφτ αλλα μετα απλα εκλεισα το παιχνιδι (δεν προλαβα να παιξω καν) και μετα ειχε κατι γραμμες στην οθονη μου, ενω συνηθως τα προβληματα τελειωναν οταν εκλεινα τα παιχνιδια, εκει δεν.. Μετα απο ολα αυτα φαινεται οτι απλα και τα δυο και η μητρικη και η καρτα γραφικων δεν δουλευουν καλα αλλα ειπα να ρωτησω και εδω μηπως ξερετε και τιποτα παραπανω. Πειτε μου οτι ερωτησεις εχετε δεν ξερω αν εχω ξεχασει να αναφερω κατι.
nickol-us Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Το πιο λογικό βάσει με τα λεγόμενα σου είναι ότι το τροφοδοτικό του φίλου σου τα έπαιξε και κατ'επέκταση πήρε μαζί του gpu και ίσως και μητρική. Υποθέτω και δεν θα μπορούσα να το πω με σιγουριά. Δοκιμές ή τεχνικός για επιβεβαίωση Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από nickol-us 1
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Το πιο λογικό βάσει με τα λεγόμενα σου είναι ότι το τροφοδοτικό του φίλου σου τα έπαιξε και κατ'επέκταση πήρε μαζί του gpu και ίσως και μητρική. Υποθέτω και δεν θα μπορούσα να το πω με σιγουριά. Δοκιμές ή τεχνικός για επιβεβαίωση Καταλαβα ευχαριστω πολυ! Και εμεις αυτο σκεφτηκαμε (για τεχνηκο) αλλα θα παμε απο αυριο. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από gogoulini79:P
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 31 λεπτά πριν, gogoulini79:P είπε Καλησπερα, Αρχικα να πω οτι το πισι ειναι του αδερφου μου αλλα μαζι καθομασταν και προσπαθουσαμε να βγαλουμε ακρη και ειπα να ποσταρω μηπως εχετε και εσεις καμια ιδεα παραπανω. Χθες το πρωι επαιζε Guild Wars, και του εκλεισε το πισι. Απο τοτε δεν εχει ξανα δουλεψει καλα/ οπως συνηθως. Το ξανα ανοιξε και δοκιμασε να παιξει και απλα φριζαρε συνεχεια, η κολλαγε η εικονα και οχι ο ηχος, γενικα δεν δουλευε οπως συνηθως. Σε εκεινη την φαση μου φαινοταν εμενα σαν να γινεται κατι με την καρτα γραφικων. Εκεινος νομιζε οτι φταιει η ραμ. Πηγαμε στο userbenchmark να το δοκιμασουμε να δουμε τι θα βγει. Ολα βγηκαν οπως επρεπε δηλαδη τα αναμενομενα ποσοστα, εκτος απο ραμ που ηταν λιγο πιο κατω και ελεγε να κανουμε το xmp στο bios, που οκ δεν μου φανηκε να ειναι ο λογος που κολλαει, και δευτερον η καρτα γραφικων ενω επρεπε να βγαλει γυρω στο 105% εβγαλε 7%?!?!?! Και εκει μειναμε λιγο καγκελο. Στην συνεχεια, λεμε οκ τα χει παιξει, δοκιμασαμε και το δευτερο σλοτ στην μητρικη μηπως και αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Μετα δοκιμασαμε την δικη μου καρτα γραφικων απο το δικο μου πισι και εκεινη οχι μονο δεν πηγε καλα αλλα εβγαλε *missing GPU* στα αποτελεσματα.... παρολο που εμεις ειχαμε εικονα στον υπολογιστη αλλα ναι δεν ξερω. Μετα αρχιζουμε να λεμε φταιει η μητρικη τελικα οποτε παιρνουμε την καρτα του, την βαζουμε στον υπολογιστη μου. Τα ποσοστα βγηκαν καλυτερα γυρω στο 70% αλλα παλι χαμηλα. Ομως σκεφτηκα μηπως φταιει η μητρικη μου και η ραμ μου γιατι ειναι πιο παλια και γενικα πολυ χειροτερα. Δοκιμασα καποια παιχνιδια που ειχα παιξει προσφατα και ηξερα πως τρεχουν για να δω την διαφορα, ξεκινησα με raft - αντεξε μεχρι να πατησω load game και μετα απλα φριζαρε, και μου βγαζε διαφορα χρωματιστα τετραγωνακια και πιξελ στην οθονη -, μετα δοκιμασα rocket league / valorant και τα δυο ετρεχαν καλυτερα απο το κανονικο μου build (αναμενομενο γιατι η καρτα του ειναι καλυτερη απο την δικη μου), και τελος δοκιμαζω tarkov - και επισης παλι τα παιξε καπως οπως στο ραφτ αλλα μετα απλα εκλεισα το παιχνιδι (δεν προλαβα να παιξω καν) και μετα ειχε κατι γραμμες στην οθονη μου, ενω συνηθως τα προβληματα τελειωναν οταν εκλεινα τα παιχνιδια, εκει δεν.. Μετα απο ολα αυτα φαινεται οτι απλα και τα δυο και η μητρικη και η καρτα γραφικων δεν δουλευουν καλα αλλα ειπα να ρωτησω και εδω μηπως ξερετε και τιποτα παραπανω. Πειτε μου οτι ερωτησεις εχετε δεν ξερω αν εχω ξεχασει να αναφερω κατι. Αφήστε το userbenchmark είναι εντελώς αναξιόπιστο , τσεκαρετε την κάρτα σε κάποιο παιχνίδι και συγκρίνετε τα fps που βγάζει με διάφορα βιντεάκια στο YouTube με την ίδια κάρτα Η κάρτα ποια είναι;
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Η κάρτα ποια είναι; 1080
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, gogoulini79:P είπε 1080 Ωραία βάλε ένα παιχνίδι να το τρεξεις και πες μας πόσα fps βγάζει για να τα συγκρίνουμε με άλλους
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ωραία βάλε ένα παιχνίδι να το τρεξεις και πες μας πόσα fps βγάζει για να τα συγκρίνουμε με άλλους Μπορεις να διαβασεις ολο το ποστ? Ωστε να αποφυγουμε τετοια σχολια που ΗΔΗ εχουν δοκιμαστει πριν καν κανω ποστ εδω? Ευχαριστω. 1
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, gogoulini79:P είπε Μπορεις να διαβασεις ολο το ποστ? Ωστε να αποφυγουμε τετοια σχολια που ΗΔΗ εχουν δοκιμαστει πριν καν κανω ποστ εδω? Ευχαριστω. Ωραία τότε η κάρτα σας χαιρέτησε τέλος
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ωραία τότε η κάρτα σας χαιρέτησε τέλος 👍
duffyduck Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 κάνουμε υποθέσεις και λέμε φταίει η κάρτα, ή η μητρική, ή το τροφοδοτικό κλπ. αλλά καλύτερα να το δει τεχνικος 1
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, duffyduck είπε κάνουμε υποθέσεις και λέμε φταίει η κάρτα, ή η μητρική, ή το τροφοδοτικό κλπ. αλλά καλύτερα να το δει τεχνικος Ναι και εμεις γιαυτο ειπαμε να παμε τεχνικο γιατι ακρη δεν βγαλαμε και με τις δοκιμες που καναμε παλι ειναι καπως μη σιγουρα τα αποτελεσματα. Εκτος αν υποθεσουμε οτι ολα ειναι χαλασμενα χαχα
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Το τροφοδοτικό ποιο μοντέλο είναι (ακριβώς) και πόσο χρονών;
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 30 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το τροφοδοτικό ποιο μοντέλο είναι (ακριβώς) και πόσο χρονών; Αν δεν κανω λαθος: Corsair RMx 2018 Series RM650x 650W Full Modular 80 Plus Gold και πρεπει να το χει ~5χρονια? Οταν πηρε το πισι δηλαδη.
Nik1239 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, gogoulini79:P είπε Αν δεν κανω λαθος: Corsair RMx 2018 Series RM650x 650W Full Modular 80 Plus Gold και πρεπει να το χει ~5χρονια? Οταν πηρε το πισι δηλαδη. Μοντέλο του 2018 και να το έχει 4-5 χρόνια λίγο δύσκολο 2
gogoulini79:P Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Μοντέλο του 2018 και να το έχει 4-5 χρόνια λίγο δύσκολο Κατσε να δω λολ Α εχουν ιδιο ονομα γιαυτο, Corsair RMX Series RM650X 650W ετσι λεγεται, αλλα αγοραστηκε τελος του 2017. Αρα 4 χρονια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα