Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μία νέα καρέκλα της dragon war αρκετά ακριβή και με έχει πιάσει μία παράνοια με τη συντήρηση της. Τώρα με το καλοκαίρι και τον ιδρώτα δεν αισθάνομαι άνετα να κάθομαι πάνω της ή να ακουμπάω τη πλάτη μου πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω. Μία  πολυθρόνα που είχα πριν πάρω τη νέα καρέκλα τη καθάριζα με υγρομάντηλα αλλά σκίστηκε το δέρμα και είχε γεμήσει υγρό στα άκρα στο πάτο και υποψιάζομαι ότι από αυτό καταστράφηκε. 

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσω αυτή τη καρέκλα? τόσο το δέρμα όσο και τα πλαστικά μπράτσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aizensama24 είπε

Έχω αγοράσει μία νέα καρέκλα της dragon war αρκετά ακριβή και με έχει πιάσει μία παράνοια με τη συντήρηση της. Τώρα με το καλοκαίρι και τον ιδρώτα δεν αισθάνομαι άνετα να κάθομαι πάνω της ή να ακουμπάω τη πλάτη μου πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω. Μία  πολυθρόνα που είχα πριν πάρω τη νέα καρέκλα τη καθάριζα με υγρομάντηλα αλλά σκίστηκε το δέρμα και είχε γεμήσει υγρό στα άκρα στο πάτο και υποψιάζομαι ότι από αυτό καταστράφηκε. 

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσω αυτή τη καρέκλα? τόσο το δέρμα όσο και τα πλαστικά μπράτσα.

Να φοράς ρούχα;

Αλλιως βάλε της πλαστικό φιλμ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Να φοράς ρούχα;

Αλλιως βάλε της πλαστικό φιλμ!

Και τα ρούχα βρέχονται από τον ιδρώτα.

Προτιμώ να ξέρω ότι μπορεί να καθαριστεί κάπως για να αισθάνομαι πιο άνετα να κάθομαι βρώμικος πάνω της.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Σκεφτηκες να μην καθεσαι για να μην την λερωνεις?

Θα χαλασει απο τον ηλιο και την ξηρασια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

custom υδροψυξη στην καρεκλα

σοβαρα τωρα γιατι ιδρωνεις τοσο? μηπως να παρεις κανα ac καλυτερα? δεν ειναι για τοσο συχνο καθαρισμα αυτα τα δερματα. θα το χαλασεις οτι και να κανεις.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν σου λέγαμε για AC μισά μισά με την άλλη εσύ ήθελες σόμπα ρε άιζεν..

Σεντόνι πάνω στην καρέκλα και μετά κάθεσαι. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

custom υδροψυξη στην καρεκλα

σοβαρα τωρα γιατι ιδρωνεις τοσο? μηπως να παρεις κανα ac καλυτερα? δεν ειναι για τοσο συχνο καθαρισμα αυτα τα δερματα. θα το χαλασεις οτι και να κανεις.

το καλοκαιρι ακομα και με ac ανοιχτο, αν κατσω χωρις μπλουζα, το δερμα / δερματινη κολλαει απο τον ιδρωτα

Δημοσ.

Εγώ στα 45άρια και με το PC να τρέχει στρες τεστ το δωμάτιο είχε 36 βαθμούς. Πήρα και μερικά κιλά στις καραντίνες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Εγώ στα 45άρια και με το PC να τρέχει στρες τεστ το δωμάτιο είχε 36 βαθμούς. Πήρα και μερικά κιλά στις καραντίνες...

μαζι κάνατε στρεσ τεστ δηλαδη :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό δεν είναι για καθάρισμα αλλά για συντήρηση του δέρματος/ελαστικού, και για να δείχνει πιο καινούριο

Ειδικα για καθαρισμα συνδυαζεται με αυτο 

https://www.skroutz.gr/s/11715723/AutoGlym-Interior-Shampoo-IS500-500ml.html

Γενικα τα Autoglym με εχουν βολεψει,κανουν καλη δουλεια τοσο στο αυτοκινητο οσο και στο σπιτι.

Επεξ/σία από mecanomecano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...