Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Έχω αγοράσει μία νέα καρέκλα της dragon war αρκετά ακριβή και με έχει πιάσει μία παράνοια με τη συντήρηση της. Τώρα με το καλοκαίρι και τον ιδρώτα δεν αισθάνομαι άνετα να κάθομαι πάνω της ή να ακουμπάω τη πλάτη μου πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω. Μία πολυθρόνα που είχα πριν πάρω τη νέα καρέκλα τη καθάριζα με υγρομάντηλα αλλά σκίστηκε το δέρμα και είχε γεμήσει υγρό στα άκρα στο πάτο και υποψιάζομαι ότι από αυτό καταστράφηκε. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσω αυτή τη καρέκλα? τόσο το δέρμα όσο και τα πλαστικά μπράτσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Έχω αγοράσει μία νέα καρέκλα της dragon war αρκετά ακριβή και με έχει πιάσει μία παράνοια με τη συντήρηση της. Τώρα με το καλοκαίρι και τον ιδρώτα δεν αισθάνομαι άνετα να κάθομαι πάνω της ή να ακουμπάω τη πλάτη μου πάνω της αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αποφύγω. Μία πολυθρόνα που είχα πριν πάρω τη νέα καρέκλα τη καθάριζα με υγρομάντηλα αλλά σκίστηκε το δέρμα και είχε γεμήσει υγρό στα άκρα στο πάτο και υποψιάζομαι ότι από αυτό καταστράφηκε. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσω αυτή τη καρέκλα? τόσο το δέρμα όσο και τα πλαστικά μπράτσα. Να φοράς ρούχα; Αλλιως βάλε της πλαστικό φιλμ!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να φοράς ρούχα; Αλλιως βάλε της πλαστικό φιλμ! Και τα ρούχα βρέχονται από τον ιδρώτα. Προτιμώ να ξέρω ότι μπορεί να καθαριστεί κάπως για να αισθάνομαι πιο άνετα να κάθομαι βρώμικος πάνω της.
mecanomecano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εγω χρησιμοποιω αυτο https://www.skroutz.gr/s/11715721/AutoGlym-Vinyl-Rubber-Care-VRC500-500ml.html#description 1
starmanwarz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Σκεφτηκες να μην καθεσαι για να μην την λερωνεις? 2
Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 26 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Σκεφτηκες να μην καθεσαι για να μην την λερωνεις? Θα χαλασει απο τον ηλιο και την ξηρασια
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Σεντόνι. Έχεις στο δωματιο 32 βαθμούς ή τόσο πολύ ιδρώνεις? 1
basilis_k6 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) custom υδροψυξη στην καρεκλα σοβαρα τωρα γιατι ιδρωνεις τοσο? μηπως να παρεις κανα ac καλυτερα? δεν ειναι για τοσο συχνο καθαρισμα αυτα τα δερματα. θα το χαλασεις οτι και να κανεις. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από basilis_k6
Dante80 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν σου λέγαμε για AC μισά μισά με την άλλη εσύ ήθελες σόμπα ρε άιζεν.. Σεντόνι πάνω στην καρέκλα και μετά κάθεσαι. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από Dante80
Ntinaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε custom υδροψυξη στην καρεκλα σοβαρα τωρα γιατι ιδρωνεις τοσο? μηπως να παρεις κανα ac καλυτερα? δεν ειναι για τοσο συχνο καθαρισμα αυτα τα δερματα. θα το χαλασεις οτι και να κανεις. το καλοκαιρι ακομα και με ac ανοιχτο, αν κατσω χωρις μπλουζα, το δερμα / δερματινη κολλαει απο τον ιδρωτα
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Εγώ στα 45άρια και με το PC να τρέχει στρες τεστ το δωμάτιο είχε 36 βαθμούς. Πήρα και μερικά κιλά στις καραντίνες...
basilis_k6 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ στα 45άρια και με το PC να τρέχει στρες τεστ το δωμάτιο είχε 36 βαθμούς. Πήρα και μερικά κιλά στις καραντίνες... μαζι κάνατε στρεσ τεστ δηλαδη
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, mecanomecano είπε Εγω χρησιμοποιω αυτο https://www.skroutz.gr/s/11715721/AutoGlym-Vinyl-Rubber-Care-VRC500-500ml.html#description Αυτό δεν είναι για καθάρισμα αλλά για συντήρηση του δέρματος/ελαστικού, και για να δείχνει πιο καινούριο
mecanomecano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αυτό δεν είναι για καθάρισμα αλλά για συντήρηση του δέρματος/ελαστικού, και για να δείχνει πιο καινούριο Ειδικα για καθαρισμα συνδυαζεται με αυτο https://www.skroutz.gr/s/11715723/AutoGlym-Interior-Shampoo-IS500-500ml.html Γενικα τα Autoglym με εχουν βολεψει,κανουν καλη δουλεια τοσο στο αυτοκινητο οσο και στο σπιτι. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από mecanomecano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα