managermono Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 ποσο τεχνη εχει αυτη η σειρα ρε παιδια πραγματικα αισθητικο διαμαντι 3
thermo-sifounas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Αν και μου αρεσουν πολυ τα horror series και το AHS ηταν η αγαπημενη μου σειρα μεχρι 5-6 σεζον, οφειλω να παραδεχτω οτι εχει πεσει τελειως. Ο Ryan Murphy, οπως και στην προηγουμενη σειρα του που ξεκινησε πολυ καλα (Nip/Tuck), μολις χανει την εμπνευση θυσιαζει τα παντα για το shock value. Mη αληθοφανεις ιστοριες και χαρακτηρες στις οποιες πεταει 2-3 twist τραβηγμενα απο τα μαλλια για να σοκαρουν τον θεατη. Απο την σεζον με τις Αμερικανικες εκλογες (η χειροτερη κατ εμε) και μετα εχει χαθει η εμπνευση. Απορω για τα επομενα 3 χρονια που εχει ανανεωθει η σειρα τι ιστορια θα παρουσιασει.. Ειδικα φετος, που ειχε διαλειμμα 2 χρονων απο την τελευταια σεζον επρεπε να παρουσιασει κατι πολυ πιο δυνατο σε μια ιστορια με συνοχη και οχι 2 ιστοριες μαζι.
managermono Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 η σειρα αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν βασιζεται στην συνοχη αλλα σε αλλα πιο abstract στοιχεια 1
maximusgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, thermo-sifounas είπε Απο την σεζον με τις Αμερικανικες εκλογες (η χειροτερη κατ εμε) Η συγκεκριμένη σεζόν είναι η αγαπημένη μου!
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Καλύτερα να το σταματούσαν στη μεση. Ή ακόμα καλύτερα να συνεχιζαν με το πρωτο θέμα... Mixed feelings, το δεύτερο μισο μου φάνηκε σαν φτωχος συγγενής του πρώτου. Σαν το American horror storrieS. Οκ, σκηνοθετικα ήταν πολυ καλο, αλλα ως εκει. Ισως αν ήμουν Αμερικανός να μου άρεσε περισσότερο..
j0hnn1e Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 On 22/10/2021 at 21:34, stormrain said: Καλύτερα να το σταματούσαν στη μεση. Ή ακόμα καλύτερα να συνεχιζαν με το πρωτο θέμα... Mixed feelings, το δεύτερο μισο μου φάνηκε σαν φτωχος συγγενής του πρώτου. Σαν το American horror storrieS. Οκ, σκηνοθετικα ήταν πολυ καλο, αλλα ως εκει. Ισως αν ήμουν Αμερικανός να μου άρεσε περισσότερο.. Με μικρές εξαιρέσεις σε όλες τις σεζόν κάπως έτσι το πάνε. Το πρώτο μισό πάει μέτρια/καλά και μετά το χάνουν. Περιμένω να τελειώσει και θα το ξεκινήσω back-to-back
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Με μικρές εξαιρέσεις σε όλες τις σεζόν κάπως έτσι το πάνε. Το πρώτο μισό πάει μέτρια/καλά και μετά το χάνουν. Περιμένω να τελειώσει και θα το ξεκινήσω back-to-back Εδω ειναι λιγο διαφορετικη η φαση, δες το και μου λες 😅 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα