Moderators stormrain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Eλα για παμε λιγο δυναμικα! Βλεπω Llly Rabe και Sarah Paulson (φακ γεα), Εvan Peters και Βillie Lourde και μια σουπερ extravagant Frances Conroy! Αν απογοητευθω οπως με το Stories την κοβω τη σειρα 😛 1
jerry banana Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Eλα για παμε λιγο δυναμικα! Βλεπω Llly Rabe και Sarah Paulson (φακ γεα), Εvan Peters και Βillie Lourde και μια σουπερ extravagant Frances Conroy! Αν απογοητευθω οπως με το Stories την κοβω τη σειρα 😛 Το stories ήταν μια πατάτα και μισή.Αυτο θα αξίζει 100%. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Ενταξει νομίζω χτίζουν κάτι πολυυυυ καλο! Δείτε τα 2 πρωτα! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Και το 3ο πολυ καλο!! Κοιτα να δεις που ο Culkin ειναι περισσότερο απο το "παιδακι του Μονος στο Σπιτι" τελικα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 23/8/2021 στις 7:14 ΜΜ, najinblue3 είπε Evan Peters Ακόμα παίζει αυτός ρε παιδιά; Το παράτησα στον 4ο κύκλο, κάπου πριν 5-6 χρόνια. Στο πρώτο θυμάμαι, ήταν δύναμις. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/8/2021 στις 2:19 ΜΜ, stormrain είπε Αν απογοητευθω οπως με το Stories την κοβω τη σειρα 😛 Καλα, καμια σχεση οι 2 σειρες μεταξυ τους. Προσωπικα η 1984 σεζον δεν μου πολυ αρεσε (ως στορι), αλλα εκατσα να την δω και επειδη ειναι ahs, αλλα και γτ ξερω οτι υπαρχουν συνδεσεις με αλλες σεζον 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Ακόμα παίζει αυτός ρε παιδιά; Το παράτησα στον 4ο κύκλο, κάπου πριν 5-6 χρόνια. Στο πρώτο θυμάμαι, ήταν δύναμις. Yup, παιζει και παίζει καλα 😀 10 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλα, καμια σχεση οι 2 σειρες μεταξυ τους. Προσωπικα η 1984 σεζον δεν μου πολυ αρεσε (ως στορι), αλλα εκατσα να την δω και επειδη ειναι ahs, αλλα και γτ ξερω οτι υπαρχουν συνδεσεις με αλλες σεζον Νομίζω πως ξεκινησε καλα η 1984 αλλα το τσάκισαν προς το τελος αν θυμάμαι σωστά. Πάντως προσωπικά όλες τις σεζον τις ευχαριστηθηκα λιγο ως πολυ, εκτός απο το Roanoke που για τα δικά μου γουστα ηταν αθλιο. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Ok και που λετε, κορυφη το 4ο επεισόδιο. Καλα που δεν μπηκε η Kathy Bates στον ρόλο της Belle Noire, δε λεω καλη θα ήταν κι αυτη, αλλα στην Conroy ταιριάζει γα-ντι! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Για πείτε πως σας φάνηκε το πρωτο μερος? Μου αρεσε αρκετά, ειχε και closrure, ειχε και απ'ολα! Απλα δεν ξερω πως θα το δέσουν με το 2ο μέρος και κυρίως αν θα το δεσουν.
maximusgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, stormrain είπε Για πείτε πως σας φάνηκε το πρωτο μερος? Μου αρεσε αρκετά, ειχε και closrure, ειχε και απ'ολα! Απλα δεν ξερω πως θα το δέσουν με το 2ο μέρος και κυρίως αν θα το δεσουν. Έχω δει τα πέντε πρώτα και έχω να πω πως ήταν πραγματικά πολύ καλό και καλλιτεχνικά σούπερ άρτιο. Με κράτησε κάθε λεπτό. Θα δω και το έκτο (για το οποίο έχω ακούσει πως τα κατέστρεψε όλα χαχα) και θα επανέλθω!
paiktaras69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Επικό Έπος Σκοτεινό και παλαβιάρικο με σούπερ ερμηνείες ...... Διστάζω να φτάσω στο 6ο γιατί βλέπω ΄΄Σιβιρική΄΄ βαθμολογία .......
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Η αληθεια ειναι πως το 6ο το έχουν θαψει, οκ αν το εξετάσεις μεμονωμένα, είναι κατώτερο των υπολοίπων, ομως σαν σύνολο το πρωτο μερος ήταν αρτιότατο, με μια μικρη ενσταση στα περι Αλμα και Ντόρις..
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 To 7o ηταν πολυ καλο και προμηνύει επικη συνέχεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πως και αν θα το δέσουν με το πρώτο μέρος βεβαια. Επισης πολυ μου αρεσει οταν το AHS πεταει ιστορικές φιγουρες σε κάθε κύκλο, οπως η Black Dahlia, η Anne Frank κ.ο.κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα