Shadowsavvas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα είμαι μπερδεμένος και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Αυτή τη στιγμή έχω τον 3600x και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μια αναβάθμιση. Θα ήταν καλύτερο να πάρω ας πούμε έναν 3800χ ή να πάω σε ζεν 3 και να πάρω τον 5600χ; Έχω σκεφτεί ακόμη και για 5900χ καθώς τώρα έχω την sapphire 5700xt nitro+ και αργότερα θα ήθελα να αναβαθμίσω σε μια 6900xt οπότε και θέλω ο cpu μου να είναι άνετος να συμβαδίσει με μια τέτοια κάρτα. Σκέφτηκα να περιμένω τους ddr5 αλλά διαβάζω ότι αρκετοί προτείνουν να αφήνουμε κάποιο χρόνο από την κυκλοφορία μια νέας γενιάς οπότε δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για ddr5. Στόχος μου είναι να έχω ένα pc που να μη μείνει πίσω για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Περιμένω τις γνώμες σας και ευχαριστώ!
triplex1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, Shadowsavvas είπε Καλησπέρα είμαι μπερδεμένος και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Αυτή τη στιγμή έχω τον 3600x και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μια αναβάθμιση. Θα ήταν καλύτερο να πάρω ας πούμε έναν 3800χ ή να πάω σε ζεν 3 και να πάρω τον 5600χ; Έχω σκεφτεί ακόμη και για 5900χ καθώς τώρα έχω την sapphire 5700xt nitro+ και αργότερα θα ήθελα να αναβαθμίσω σε μια 6900xt οπότε και θέλω ο cpu μου να είναι άνετος να συμβαδίσει με μια τέτοια κάρτα. Σκέφτηκα να περιμένω τους ddr5 αλλά διαβάζω ότι αρκετοί προτείνουν να αφήνουμε κάποιο χρόνο από την κυκλοφορία μια νέας γενιάς οπότε δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για ddr5. Στόχος μου είναι να έχω ένα pc που να μη μείνει πίσω για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Περιμένω τις γνώμες σας και ευχαριστώ! O 5900X ειναι οτι καλυτερο με το σκεπτικο που κανεις , εφ'οσον εχεις 3600x δεν σε συνιστω ουτε 3700x ουτε 3800x , ο 5600x με τον 5900x ειναι μερα με την νυχτα , οι τιμες τους ειναι καλες αυτη τη στιγμη , αν εχεις τα λεφτα πας σε 5900x αλλιως προτιμας τον 5600xπου ειναι καλυτερος απο τους αλλους δυο και σαν τσιπακι (δεν εχει σημσια οτι εχει 2 πυρηνες λιγοτερους) και σε τιμη
leros2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Shadowsavvas είπε Καλησπέρα είμαι μπερδεμένος και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Αυτή τη στιγμή έχω τον 3600x και έχω αρχίσει να σκέφτομαι μια αναβάθμιση. Θα ήταν καλύτερο να πάρω ας πούμε έναν 3800χ ή να πάω σε ζεν 3 και να πάρω τον 5600χ; Έχω σκεφτεί ακόμη και για 5900χ καθώς τώρα έχω την sapphire 5700xt nitro+ και αργότερα θα ήθελα να αναβαθμίσω σε μια 6900xt οπότε και θέλω ο cpu μου να είναι άνετος να συμβαδίσει με μια τέτοια κάρτα. Σκέφτηκα να περιμένω τους ddr5 αλλά διαβάζω ότι αρκετοί προτείνουν να αφήνουμε κάποιο χρόνο από την κυκλοφορία μια νέας γενιάς οπότε δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για ddr5. Στόχος μου είναι να έχω ένα pc που να μη μείνει πίσω για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Περιμένω τις γνώμες σας και ευχαριστώ! Πάρε πρώτα κάρτα και βλέπεις αν χρειάζεσαι cpu... 2
peiraiask Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 οι νεες τεχνολογιες ειναι αρχικα απλησιαστες γιατι τις ψωνιζουν οι σκαλπερ, οι μαινερ οι πειρατες οποτε μετα το εξαμηνο η το χρονο βρισκεις λογικες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα