Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκειται να αγορασω ενα εντοιχιζομενο ψυγειο τις επομενες ημερες, και σκεφτομαι να παρω και την επεκταση εγγυησης , +3 χρονια στην ουσια.. ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι λογω οτι ειναι εντοιχιζομενο (βλαβες κλπ κλπ)
ποια ειναι η γνωμη σας ? αξιζει ? το ψυγειο κοστιζει 870 και η εξτρα εγγυηση 150
Επισης εχει κανεις αποψη για το service της whirlpool ??
ευχαριστω..

Δημοσ.

Συνήθως χάνεις την εγγύηση αν το δουν εντοιχισμένο. Ο κατασκευαστής δίνει κάποια ελάχιστα όρια απόστασης από τον τοίχο ή άλλες επιφάνειες. Ο λόγος απλός, για να μην υπερθερμαίνεται. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george1807 είπε

Συνήθως χάνεις την εγγύηση αν το δουν εντοιχισμένο.

Μπερδεύτηκες. Μιλάει για εντοιχιζόμενο όχι για απλό που θα το κλείσει σε κάποιο χώρο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μπερδεύτηκες. Μιλάει για εντοιχιζόμενο όχι για απλό που θα το κλείσει σε κάποιο χώρο

Οκ, λάθος. 

Προσωπικά πάντως δεν αγοράζω επέκταση εγγύησης. Αν είναι να χαλάσει κάτι λόγω αστοχίας υλικού θα φανεί στα 2 πρώτα χρόνια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, george1807 είπε

Αν είναι να χαλάσει κάτι λόγω αστοχίας υλικού θα φανεί στα 2 πρώτα χρόνια. 

Εμένα το πλυντήριο πιάτων πάντως, χάλασε στα 4 χρόνια και ευτυχώς που είχα αγοράσει την επέκταση εγγύησης (ήταν και μια βδομάδα πριν λήξει αυτή) . Κόστος εξαρτήματος και εργατικών : περίπου 150€.

Γενικά είμαι υπέρ. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εμένα το πλυντήριο πιάτων πάντως, χάλασε στα 4 χρόνια και ευτυχώς που είχα αγοράσει την επέκταση εγγύησης (ήταν και μια βδομάδα πριν λήξει αυτή) . Κόστος εξαρτήματος και εργατικών : περίπου 150€.

Γενικά είμαι υπέρ. 

Έχεις όμως ήδη προπληρώσει ένα ποσό. Για έμενα πλήρωσε εγγύηση στο εαυτό σου. Κράτα το ποσό της εγγύησης στην άκρη και αν σου χαλάσει χρησιμοποίησε τα. Αν όχι τα λεφτά θα σου μείνουν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mixos23 είπε

Προκειται να αγορασω ενα εντοιχιζομενο ψυγειο τις επομενες ημερες, και σκεφτομαι να παρω και την επεκταση εγγυησης , +3 χρονια στην ουσια.. ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι λογω οτι ειναι εντοιχιζομενο (βλαβες κλπ κλπ)
ποια ειναι η γνωμη σας ? αξιζει ? το ψυγειο κοστιζει 870 και η εξτρα εγγυηση 150
Επισης εχει κανεις αποψη για το service της whirlpool ??
ευχαριστω..

Στα whirpool και γενικά στο συγκεκριμένο γρουπ ( indesit, Hotpoint ariston) τρέχει δωρεάν δεκαετής εγγύηση στον συμπιεστή από την εταιρία.

Βέβαια τα κατάστημα δεν το αναφέρουν αυτό.

Όμως η εγγύηση καλύπτει αποκλειστικά το μοτέρ. Τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Γενικά είμαι υπέρ. 

Ναι αλλά δεν μας είπες πόσα έδωσες για την επέκταση. Αν έδωσες 200 είσαι χαμένος, αν 150 τότε στα λεφτά σου, αν 100 τότε κερδισμένος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι αλλά δεν μας είπες πόσα έδωσες για την επέκταση. Αν έδωσες 200 είσαι χαμένος, αν 150 τότε στα λεφτά σου, αν 100 τότε κερδισμένος

100.

53 λεπτά πριν, george1807 είπε

Έχεις όμως ήδη προπληρώσει ένα ποσό. Για έμενα πλήρωσε εγγύηση στο εαυτό σου. Κράτα το ποσό της εγγύησης στην άκρη και αν σου χαλάσει χρησιμοποίησε τα. Αν όχι τα λεφτά θα σου μείνουν. 

Απαντήθηκε πιο πάνω και όπως είναι κατανοητό (εκ του αποτελέσματος), κερδισμένος βγήκα. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...