D1mm1s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Καλημέρα σας, Δεν ξέρω αν έχω ανοίξει σωστά το νήμα (σε περίπτωση λάθους ας μεταφερθεί - διαγραφεί. ας γίνει ότι πρεπει να γίνει δλδ), αλλά για ένα project που θέλω να κανω, ψάχνω να αγοράσω διακόπτες CHERRY MX. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω οπότε αν έχει αγοράσει ποτέ κανείς από κάπου με ενδιαφέρει να μάθω από που. Σίγουρα θα προτιμούσα να κάνω αγορά από Ελλάδα, αλλά δεν βρίσκω κάτι (εκτός αν δεν ψάχνω καλά). Από εκει και πέρα αν κάποιος ξέρει κάποιο Ευρωπαϊκό site να κάνω την αγορά, επίσης μου κάνει. Από κίνα δεν θέλω γιατί δεν ψήνω να περιμένω 1.5 - 2 μήνες για να μου έρθει η παραγγελία μου. Ευχαριστώ
BadBoy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Βρήκα αυτό που φαίνεται να είναι ευρωπαϊκό (τα τηλέφωνά τους έχουν κωδικό Πολωνίας) και δέχεται PayPal. Με κάθε επιφύλαξη, δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Dr.Tesla Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Keygem.store Candykeys.com mykeyboard.eu oblotzky.industries eloquentclicks.com Αυτά είναι τα κύρια ευρωπαικά για custom keyboard. Ελλάδα την ξεχνάς, ήδη είναι δύσκολο να βρεις τα πράγματα ευρώπη. Σαν τελευταία λύση ψάχνεις import από Αμερική ή μεγάλο προμηθευτή με aliexpress store.
D1mm1s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 @BadBoy και @Dr.Tesla ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Έκανα τελικά αγορά από Candykeys και βλέπουμε πόσο καλά θα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα